ممنونم گلم.. خوبم ممنون. تو و دخترکت خوبید؟... من هنوز کادو تهیه نکردم.. باورت میشه؟!.. اصلا نمیدونم برای بچه ها چی بخرم... همه چی دارن آخه

... از همه چیز منظورم وسایلیه که مورد قبول من و پدرشونه.... برای همسرم چندتا چیز گرفتم ولی میخواستم یه چیزهای دیگه هم بگیرم... خودش هم برای خودش کادو گرفته که دل تو دلش نیست هایلیش آبند بشه بره سراغش... چندتا چیپ کامپیوتریه که میتونه روش برنامه نویسی کنه ... بچم ذوق داره. تو این هاگیر واگیر تولد تماااااام خانواده همسرجان هم تو دسامبره. دو تاش گذشته.. سه تاش مونده ... بعد هم هایلیش آبنده... کلا دسامبرها درگیریم... از اون طرف هم کارم دسامبر زیاااااااااااااااااااد.. به قول سالومه من و تو اینجا همه چیز درهمه

چه باحال حساب میکنن... من سر هردو بچه هام نگرفتم چیزی.. سر آرین که دانشجو بودم و موترشافتز گلد گرفتم.. فکر کنم ماهی 300 و خورده ای فقط دادن تا دوسال اون موقع میدادن اگر اشتباه نکنم. سر میلان هم که آفریقا بودیم اصلا. ببین باورت میشه اشتیور کلاسه همسر منو کلاس 6 حساب کردن؟ یعنی اولین حقوقش که الان تو المان گرفت را دیدیم جفتمون خشکمون زد... آقا یادش افتاد تازه عهههه تو المان باید فرمولار پر کنه و بفرسته... اشتیوربراترمون حالا کارها را کرده.. دو ماه را با کلاس 6 حساب کردن... امیدوارم حالا از یانوار درست شه

آفریقا تنها خوبیش این بود که یورو میگرفتیم و اشتویر نمیدادیم .. خیلی حال میداد به خدا