2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
سلام خانما یه سوال اگه کسی اقامت نداشته باشه میتونه خونه یا باغ یا ماشین بخره تو المان
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ویزای کار میشه خرید؟
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
سلام بچه ها،
من چندروز مسافرت بودم الان تازه اومدم تو سایت.

پانیذ جون چک کردم و پاسخ دادم. ببخشید خیلی دیر شد.

مریم جون آلمان که به خانواده اصلا ویزا اقامت نمیده. منظورم مادر و پدره.

ایشون میتونه بره Frauenhaus شهرش و مشکلش را اونجا بگه. به جز این نمی دونم واقعا. اونجا بره خودشون کمک و راهنماییش میکنن. امیدوارم مشکلش زود حل شه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام یه سوال؟ توی المان هم به مادرانی که بچه زیر 6 سال دارن پاس ساعتی تعلق میگیره؟؟؟؟؟؟؟ این قانون تازه تو ایران داره اجرا میشه یعنی هرروز میتونن یه ساعت کمتر بقیه کارکنن.... حالا با خودتون میگین اینم هی میاد سوال میپرسه
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
نه نمیگیره... برای چی مادر بچه 5 ساله مثلا یه ساعت کمتر باید کار کنه؟ اینجا تا دوسال مادر 63% از حقوقش را می گیره, محل کارش هم گارانتی شده هست و کارشو از دست نمیده. بعد از دوسال هم برمیگرده سرکارش. بچه هم میره مهد. اگر هم همچین قانونی بود احتمالا تعداد خیلی خیلی کمی استفاده می کردن. من از سوالاتت و تاپیکی که قبلا هم زدی حس می کنم کار کردن بیرون را دوست نداری و نگرانی بیایی مجبور شی بری سرکار
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مادر این انتخاب رو داره: تا یکسال ماهیانه تا سقف ٦٧٪‏ متوسط دستمزدش رو در طول ٢٤ ماه قبل از تولد دریافت کنه، یا نصف این مبلغ رو به مدت دو سال تا ٣ سال مجازه از مرخصی والدین استفاده کنه و کارش محفوظه اگه قراردادی نباشه و دائمی باشه بعد از ٣ سال هم همه بچه ها میرن مهد و مادر برمیگرده سر کار میتونه بسته به شرایط خودش و إمکانات کارفرما ساعات کاریش رو محدود کنه و مثلا نیمه وقت کار کنه، اما طبیعتا دستمزد هم به همون نسبت کم میشه
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
63% یا 67%؟ چه خوب مریم... من سر میلان افریقا بودم طبیعتا چیزی هم نگرفتم چون شاغل نبودم اونجا. 24 ماه فکر کنم منظورت 14 ماه بود؟
خوبی پارمیدای عزیزم؟ با استرس وایناختن چه میکنی؟ ببین متوسط درآمد خالص ٢٤ ماه قبل از تولد رو حساب میکنن و از اون بسته به کلاس مالیاتی تا ٦٧ درصد رو میپردازن مثلا من فکر میکنم همون ٦٣ ٪‏ رو گرفتم طبیعتا مادران/پدران تنها باید بیشتر بگیرن، احتمالا همون ٦٧٪‏ درآمد سالیانه از یه رقمی بیشتر باشه هیچ حقی شاملت نمیشه، البته منظور رقم های بالآی ٢٠٠،٠٠٠€ در ساله یه نکته رو فراموش کردم الترن گلد سقف داره، جدا از اینکه درآمد شما چقدر بوده و ٦٧-٦٣ درصدش چقدر میشه؟ نهایت حدود ١٧٠٠€ قابل پرداخته، البته حداقل هم حدود ٤٠٠€ هست
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
ممکنه این عددهایی که گفتم دقیق اینها نباشن چون قوانین رو همون ٣ سال پیش بررسی کردم و چون حافظه ام نم کشید احتمال اشتباه هست اما در أصل قضیه که الترن گلد متغیره نه
ممنونم گلم.. خوبم ممنون. تو و دخترکت خوبید؟... من هنوز کادو تهیه نکردم.. باورت میشه؟!.. اصلا نمیدونم برای بچه ها چی بخرم... همه چی دارن آخه ... از همه چیز منظورم وسایلیه که مورد قبول من و پدرشونه.... برای همسرم چندتا چیز گرفتم ولی میخواستم یه چیزهای دیگه هم بگیرم... خودش هم برای خودش کادو گرفته که دل تو دلش نیست هایلیش آبند بشه بره سراغش... چندتا چیپ کامپیوتریه که میتونه روش برنامه نویسی کنه ... بچم ذوق داره. تو این هاگیر واگیر تولد تماااااام خانواده همسرجان هم تو دسامبره. دو تاش گذشته.. سه تاش مونده ... بعد هم هایلیش آبنده... کلا دسامبرها درگیریم... از اون طرف هم کارم دسامبر زیاااااااااااااااااااد.. به قول سالومه من و تو اینجا همه چیز درهمه چه باحال حساب میکنن... من سر هردو بچه هام نگرفتم چیزی.. سر آرین که دانشجو بودم و موترشافتز گلد گرفتم.. فکر کنم ماهی 300 و خورده ای فقط دادن تا دوسال اون موقع میدادن اگر اشتباه نکنم. سر میلان هم که آفریقا بودیم اصلا. ببین باورت میشه اشتیور کلاسه همسر منو کلاس 6 حساب کردن؟ یعنی اولین حقوقش که الان تو المان گرفت را دیدیم جفتمون خشکمون زد... آقا یادش افتاد تازه عهههه تو المان باید فرمولار پر کنه و بفرسته... اشتیوربراترمون حالا کارها را کرده.. دو ماه را با کلاس 6 حساب کردن... امیدوارم حالا از یانوار درست شه آفریقا تنها خوبیش این بود که یورو میگرفتیم و اشتویر نمیدادیم .. خیلی حال میداد به خدا
ممنونم مریم جان بابت وقتی که گذاشتی. مرسی سلام پارمیدا جان ببخشید میشه بگین کدوم تاپیکم؟؟؟؟؟؟ من اگه نمیخواستم کارکنم که فکر مهاجرت به سرم نمیزد چون مطمینم اونجا با حقوق یه نفر زندگی نمیچرخه و مثل ایران نیست که بعضی ها خیلی راحت پول پارو میکنن و چون خودم خیلی کارم رو دقیق انجام میدم ولی میبینم یکی که خیلی بی مسیولیته بیشتر پاداش میگیره حرصم درمیاد و فکر میکنم که المان چون نظم و قانون داره این چیزا نباشه ولی بازم مطمین نیستم برای همین سوال میپرسم که یه وقت اگه اومدم تو ذوقم نخوره بگم که اینجا هم که مثل ایران پارتی بازی و از این حرفا هست.. من هرچی باشم ادم تنبلی نیستم حداقل تو این مورد از خودم مطمینم ... نمیدونم المانی ها هم انقدر زود در مورد ادما قضاوت میکنن ... ندیده و نشناخته.....
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد