سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
وای عزززیزم همیشه به خوشی...عالی بود..اولش حالم گرفته شد که گفتی بلیطارو جا گذاشتی..درجا گفتم عههه نرفتننن ولی وقتی سعیتو دیدم خیلی خوشم اومد..آفرین به تو دختر زرنگ..خداییش من بودم درجا میزدم و ناامید بیخیال رفتن میشدم..ایول داری واقعا..دمت گرم...♡♡♡♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا هم رمان بوده برای خودش ماجراهای پارمیدا و آرش😉
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
آره آتریسا جون من آلمان زیاد فامیل دارم. تعداد فامیلهای من از همسرم توی المان بیشتره :))) البته همه یه شهر دیگه هستن.. من جدا هستم هر چند ماه یکبار همو میبینیم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
پارمیدا جان من یه سئوال دارم آیا جایی هست که این خانمی که گفتم ازشون کمک بگیره؟ Babysitter نمیخواد چون تجربه بدی داشته، کاملا تنهاست، به مادرش ویزای أقامت ندادن متاسفانه که کمی عجیبه چون فکر میکنم وقتی کسی اینجا هیچ کمک و حمایتی نداشته باشه به اقوام درجه یک باید ویزا بدن، از یه طرف برای ویزای عادی هم باید حداقل بتونه سر یه کار چند ماه بمونه و با فیش حقوقی دعوتنامه بتونه بگیره که ایشون به خاطر بچه ٣-٢ باره که کارش رو از دست داده، کاملا افتاده توی تویفل کرایس!!! خیلی ناراحتم، میدونم شاید خیلی به من ارتباط نداشته باشه، اما واقعا فکرم مشغولشه از کجا میتونه کمک بگیره؟ یوگندآمت که خیلی کمکی نمیکنه نهایت براش تاگس موتر پیدا کنه یا یه مهد دیگه، ولی مسئله اینجاست که به خاطر مشکلاتی که داشتن توی زندگی خانوادگی، پسرش طفلی خیلی وابسته است موش کوچولو و اصلا عادت نمیکنه به مهد! بیشتر منظورم از سیوالم پیدا کردن قانونی چیزی برای ویزای پیوست برای مادرشه
دقیقا منم میخواستم حرف آتریسا رو بزنم. خیلی خوبه که توی آلمان فامیل داری. واقعا دیگه غمی نداری اینجوری چون تنها عیب کشور دیگه دوری از خانواده ست. واقعا شرایطت ایده آله پارمیدا. مهم نیست شهر دیگه ن مهم اینه که توی ذهنت اینه که نزدیکن و هروقت بخوای راحت میبینیشون