2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
آهان الان دوباره پستتو خوندم... ببین قهوه و زکت کافیه تو نوشیدنی ها... آب گازدار هم همینطور. و البته یکی دو نوع ابمیوه.. آبجو و کامپاری نمیخواد بخری.. تو دانشگاه زیاد نمیخورن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ممنون پارمیدای عزیز. مثل همیشه خیلی خوب و کامل توضیح میدی غذا رو راستش خودم که اصلا فرصتش رو ندارم فکر کردم اگه شد از بیرون بخرم اگر هم دیدم خیلی گرون می شه با همون خوراکی های سوپر مارکتی جمعش می کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ممنونم مریم جون و پارمیدای عزیز از راهنماییتون
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
سلام به همه... پانیذ خوشحالم که رفتی آلمان...ایشالا موفق باشی.. فرصت و حوصلشو داشتی بیا از روند زندگی و تحصیلت برامون بنویس ما هم خوشحال بشیم از شنیدن خبرای موفقیتت
خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
صبح بخیر خواهش میکنم نینا جان گلدونه جان نظر لطفته عزیزم. ***** بچه ها من دوباره با برنامه خودم رفتم روی آنتن یه برنامه کودک می سازم و مخصوص ادونت و وایناختن هست. یکشنبه ها کورتز ناخ 15 پخش میشه.... نمیدونم کورتز ناخ 15 را چه جوری به فارسی بگم... یکمی از ساعت 3 گذشته (به به چه ترجمه عالیی) ... خلاصه اگر دوست داشتید گوش بدید و انتقاداتون را هم بهم بگید. ...تو وبسایت رادیو کوتبوس لایو استریم داریم. اگر هم کوچولوتون میخواد تو رادیو بگه که بچه ها روز نیکولاس چکار می کنن بهم پ خ بدید تا بهتون کنتاکت بدم برای ضبط صداش. (به آلمانی باید بگن) پریروز رفتم توی مهد کودک از بچه های 4 ساله می پرسیدم روز نیکولاس بچه ها چکار میکنن؟؟ یکیشون گفت تخم مرغ جمع میکنن مردم از خنده.. اینو حتما میخوام یه جوری استفاده کنم. خیلییییییییییی خوبن این بچه ها... یکی دیگشون اسمش آرین Arjen بود.. بهش گفتم خودشو معرفی کنه... میگه من آرین هستم و .... بعد یهو گفت عه اسمو اشتباه گفتم.. من سم هستم.. بهش گفتم.. تو که اسمت آرینه.. میگنه نههههههههههههههه.. آرین طولانیه من خوشم نمیاد به همه گفتم من سم هستم.. آخه سم کوتاهه.. برای همین ......... عزیزززززززم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام به همهههه من حدودا 4هفته از اومدنم میگذره و شرایط خداروشکر خیلی برام خوب بوده. فکر میکردم هفته های اول خیلی اذیت بشم یا دلتنگ بشم اما راستش اینگار خبری از دلتنگی نیست!! برای خودم که عجیب و جالبه چون من آدم وابسته ای هستم. راستش کم کم داره از سبک زندگی اینجا خوشم میاد احساس میکنم این جامعه و این سبک زندگی همون چیزیه که من میخواستم حدود 25روز یه خونه کوچیک اجاره کرده بودم که امروز تخلیه کردم و اومدم توی یه فلت دانشجویی با یه ویوئه خیلی زیبا :) برای خاله گلدونه جونم باید بگم که دانشگاهم سختیای خودشو داره برام. مخصوصا اینکه همکلاسیام اکثرا یا نیتیو هستن یا در حد نیتیو حرف میزنن که خب این کارو برای من سخت میکنه. به علاوه اینکه خیلی از همکلاسیام مدارک قبلیشون از دانشگاهای خوب دنیا بوده مثل سوربون وآکسفورد و خب من درمقابلشون کم میارم اما خب هروقت ناامید میشم یا از سختی دانشگاه اذیت میشم به این فکر میکنم که خیلی از همرشته ای هام تو ایران آرزوشون بود که الان روی همین صندلی نشسته بودن. این فکر ترس و ناامیدیمو از بین میبره :) راستی اتاق جدیدو از یه پسر آلمانی که دوسدختر ایرونی داره اجاره کردم. پسر خیلی خوبیه و وقتی فهمید من مجردم و دوست پسری ام ندارم خیلی تعجب کرد و خیلی مشتاق شد برام یه دستی بالا بزنه گفت میخوای یکیو بهت معرفی کنم؟ :))))) حالا دعوتم کرده به homeparty که جمعه ها برگزار میشه من امشب که گفتم نمیام چون درگیر اسباب کشی بودم. اما برای هفته های دیگه به نظرتون برم؟ پسر آلمانیه و دوستدخترش آشنان. بعد توی پارتی خونگی باید پولی پرداخت کرد؟ سیستمش چحوریه؟ پسره گفت برای predrink میای؟ آقا من این چیزا رو اصلا بلد نیستم خخخخ. مگه پیش از نوشیدنم داریم؟