صبح بخیر خواهش میکنم نینا جان گلدونه جان نظر لطفته عزیزم. ***** بچه ها من دوباره با برنامه خودم رفتم روی آنتن

یه برنامه کودک می سازم و مخصوص ادونت و وایناختن هست. یکشنبه ها کورتز ناخ 15 پخش میشه.... نمیدونم کورتز ناخ 15 را چه جوری به فارسی بگم... یکمی از ساعت 3 گذشته

(به به چه ترجمه عالیی) ... خلاصه اگر دوست داشتید گوش بدید و انتقاداتون را هم بهم بگید. ...تو وبسایت رادیو کوتبوس لایو استریم داریم. اگر هم کوچولوتون میخواد تو رادیو بگه که بچه ها روز نیکولاس چکار می کنن بهم پ خ بدید تا بهتون کنتاکت بدم برای ضبط صداش. (به آلمانی باید بگن) پریروز رفتم توی مهد کودک از بچه های 4 ساله می پرسیدم روز نیکولاس بچه ها چکار میکنن؟؟ یکیشون گفت تخم مرغ جمع میکنن

مردم از خنده.. اینو حتما میخوام یه جوری استفاده کنم. خیلییییییییییی خوبن این بچه ها... یکی دیگشون اسمش آرین Arjen بود.. بهش گفتم خودشو معرفی کنه... میگه من آرین هستم و .... بعد یهو گفت عه اسمو اشتباه گفتم.. من سم هستم.. بهش گفتم.. تو که اسمت آرینه.. میگنه نههههههههههههههه.. آرین طولانیه من خوشم نمیاد به همه گفتم من سم هستم.. آخه سم کوتاهه.. برای همین ......... عزیزززززززم