2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
همسرم هم رفته ای ها کا و گفت بهتره
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم مثلا تلفنی گفت شب میام مفصل تر توضیح میدم! هنوز شب نشده البته!
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
بانو من که فقط آخن و اشتوتگارت رو بودم و میتونم ارزیابی کنم، لایپزیگ رو حتی ندیدم متاسفانه، علی رغم تعریف هایی که از زیباییش شنیدم
سلام بچه ها یه هفته ای از اومدنم میگذره و من خیلی نگران بروز شوک فرهنگی ام! چندروز اول مشکلی نبوده اما به مرور که دارم با حجم درسها و سختیاش روبرو میشم مضطرب تر میشم شب عین مرده ساعت 11 میخوابم اما صبحا ناخودآگاه زودتر از موعد(ساعت 5صبح) به خاطر اضطراب پا میشم! گاهی ناخودآگاه گله میکنم که چرا من نباید مثل این آلمانیا توی کشور خودم این شرایطو آرامشو داشته باشم. درضمن یکی دوروزه یه حالت تهوع خفیفی دارم اینا داره منو میترسونه! نکنه شوک فرهنگی داره شروع میشه؟ میخوام جلوشو بگیرم چون ازش وحشت دارم. از ناتوانی ای که به خاطر شوک فرهنگی میاد وحشت دارم آیا اینا علائم شوک فرهنگیه؟ یا من حساس شدم؟ چجوری میتونم جلوشو بگیرم؟
پانیذ جان به خودت استرس نده.جات عوض شده معلومه که طول میکشه تا خوابت راحت باشه خونه مامان بزرگتم که بری بازم اولش خوابت راحت نیست ترمت از کی شروع شده؟ مگه از مهر شروع نمیشه ترمها؟
پانیذ جان همه این حالتهایی که گفتی کاملا طبیعیه ,احتمالا یادت رفته که تو همون ایران هم که برای اولین بار دانشگاه قبول شدی ,یکماه اول همه چیز غریبه و آدم تو دو دلی آیا من می تونم از عهده اینکار بر بیام یا نه ؟چه برسه که شما الان وارد یک محیط کاملا متفاوته از جایی که توش بزرگ شدی .من هم اون اوایل کاملا احساس شما رو داشتم ,همین الان هم که با یک مو قعیت جدید روبرو میشم که تا به حال تجربه اش رو نداشتم باز همین حالت سراغم میاد ,ولی مطمین باش خیلی زود به این محیط عادت میکنی,یک مساله مهم اینکه ورود به آلمان شما تو فصل خیلی بدی هست ,اگر شما تو تابستون می اومدید این احساس خیلی کمتر از الان بود.به چیز های خوب فکر کن ,فکر کن که خیلی ها آرزوشونه الان جای شما بودن ,قبلا هم بهتون گفتم برلین واقعا شهر ایده عالیه برای تازه واردها ,من برلین هستم اگه کاری از دستم بر می اومد در خدمت هستم عزیزم
سلام چقدر سرد شده بانو جان من لایپزیگ نبودم تاحالا ولی یکی دو تا از دوستانم لایپزیگ بودن راضی بودن. تنها اطلاعی که من از این شهر دارم اینه که خیلی ارزونه. جزو ارزانترین شهرهای آلمانه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پانیذ جان من اصلا این احساس را نداشتم. ولی فکر کنم طبیعیه حست چون جات و فضات عوض شده. عادت میکنی. سبک زندگی تو ایران مخصوصا خواب و خوراک و کار خیلی با اینجا فرق داره، مسلما آدم یکمی گیج میشه ولی درست میشه. نگران نباش.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ممنونم پریماه جون از لطفت عزیزم پارمیدا جون امروز خیلی بهتر بودم فکر کنم روزایی که بیکارم اونجوری میشم ولی روزایی که میرم دانشگاه و وقت سر خاروندن ندارم حالم بهنره و وقتی واسه فکرای الکی نمیمونه :D