سلام بچه ها
مریم جان من اصلا در مورد پروسه پناهندگی و .... اطلاعی ندارم.... چیزی که میدونم اینه که شرایط هایم سخته. اینترنت و کلاس زبان و سقف بالای سر هست ولی خب... هایم یه اتاق بیشتر نیست نه خونه.... به بعضی ها خونه میدن ولی شرایط خاصی باید داشته باشن که من نمیدونم
مریم جون ممنونم... از پدر شوهرم پرسیدم و گفت قانونا یه درصدی از باغ را باید به زراعت اختصاص بدی چون دولت این باغها را حمایت میکنه که هم مردم یکمی فرای فلشه داشته باشن و هم زراعت کنن و فقط به عنوان وخن اند هاوس نمیتونی استفاده کنی.... چون اجاره اینها سالی 300, 400 , 500 یورو بیشتر نیست.... ولی اگر باغی را به عنوان وخن اند هاوس بگیری دیگه قانون زراعت توش نیست و البته خیلی گرون تره اجاره و ...
ولی مریم دیروز من یه باغ تو نت دیدم برای فروش 1500 یورو! منتهی از اینها که جزو کلاین گارتن فرآین هستن و باید زراعت کرد.... راستش من بدم نمیاد یه کوچولو چیزهایی که خودمون مصرف میکنیم را بکاریم.. مثل گوجه و خیار و ... حالا نه مقدار زیاد.. ولی بچه ها خیلی حال میکنن که خودشون کاشتن و به ثمر رسیده.... .. حالا همسرم داره میاد دیگه المان.. باید باهاش حرف بزنم ببینم سال جدید که میاد یه باغ بگیریم که بتونیم بهار چیز میز بکاریم و درستش کنیم.
شاید هم الان جو زده هستم :))) بعدا تصمیم تغییر کنه.... آخه پدرشوهرم یه باغ بزرگ داره یعنی خونه اش حیاط بزرگ داره و .... ولی خب مال ما نیست , نمیتونیم کاری که میخوایم را انجام بدیم..... تصور من اینه که یکی از این باغ ارزونها بگیریم بعد هی کم کم کم درستش کنیم و داخلش را میخوام حالت چاییخونه ایرانی درست کنم... با تخت و حوض از این دو طبقه ها و .... :)).... نمیدونم... حالا همسر جان بیاد فعلا.
سامی جان من از رئیسم فعلا وقت گرفتم... بهش گفتم هزینه رفت و امدم زیاده خیلی و من ترجیح میدم از شهر خودم با بچه های پناهنده شهر خودم کار کنم. گفت نمیشه و حامی مالی برای بچه های پناهنده در برلین این پول را داده... .. منم گفتم باید فکر کنم و الان نمیتونم جواب بدم..... حال راه ندارم