2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490804 بازدید | 6289 پست
بانو جان اینکه گفتی پدر و مادرت بی نهایت بهت وابسته ن یه کمی کارو سخت میکنه برات. همیشه یه بخش بزرگ دلت تو ایران جا می مونه. بنظر من قبل از مهاجرت باید به قطعیت رسید وگرنه همیشه بین زمین و اسمون معلق میمونی و آرامش نداری. مشابه این شرایطو دیدم که همیشه اضطراب داشته با اینکه هیچوقت برنگشت ایران ولی همیشه معلق بود انگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها کسی میدونه برای مهاجرت واس یه پرستار باید چیکار کرد؟ اصن میدونین وضعیت پرستار اونجا چجوریه اونم پرستار خارجی؟ پرستاری هم مثه مشاغل دیگه نیازمند کارفرماست؟ اصن باید چیکار کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
🙃
پانیذ همسرم سالها پیش به عنوان دانشجو اومده و اصلا یادش نیست😳 سامی متاسفانه بی اطلاعم
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
از پارمیدا مدتیه خبری نیست واقعا
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سلام سلام ببخشید یه مدت این تاپیک نبودم... مریم جون کیندرگارتن به کجا رسید؟ سمی جان عزیزم من اون تاپیک جوابت را دادم منتهی چون دیر دیدم پستتو فکر کنم ندیدی. گفتم که من جواب سوالت را نمیدونم در مورد پرستاری واقعا. فقط میدونم که رشته های پزشکی را خیلی سخت میگیرن.... آلمان کلا کشوریه که باید به زبان المانی کار کنی. انگلیسی خوبه بدونی ولی تا المانی فول نباشی سخت کار گیرت میاد. به همین خاطر یکی از دوستان من رفت نروژ چون آلمانی بلد نبود و با اینکه همینجا تحصیل کرده بود ( به انگلیسی) کار گیرش نیامد با اینکه نمرات بسیار خوبی داشت. نروژ ولی به راحتی کار پیدا کرد... البته ایشون محیط زیست گرایش نفت خونده بود. تو بهترین جایی که میتونی اطلاعات به دست بیاری بخش مشاوره تحصیلی سفارت المان هست.. که این بخش در انیستیتو زبان المانی ( همون گوته) در خیابان یخچال تهران هست.. توی نت شماره اش را پیدا میکنی.. باید زنگ بزنی وقت بگیری... منتهی این برای تحصیله ها نه کار.... کلا کار کردن با مدرک غیر المانی یا غیر هم تراز با استاندارد المان ( از کشورهای اروپایی و امریکایی) کمه و خیلی کم اتفاق میافته به این افراد کار بدن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
در مورد وضعیت فرهنگی و ... از همه ما سوال کن.. هر کسی یه گوشه را میبینه.. یه اطلاعاتی میتونی بگیری.. تو صفحات مشخصی بحث نکردیم در موردش. مدرک زبان المانی هم آلمان کارنامه موسسه زبان المانی وابسته به سفارت آلمان و موسسه زبان المانی وابسته به سفارت اتریش را قبول داره. جفتش هم تهرانه.... اونهایی که تهران نیستن باید برن تهران تو این موسسات مثل حالت آیلتس امتحان های مختلف را بدن و مدرکش را بگیرن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بچه ها شهرهای شما هم توده هوای قطبی اومده؟ وسط آگوست؟ این چه وضعشه آخه؟ ما لباس پاییزه میپوشیم... همسرم که نق میزنه تا الان کنیا فصل سرد و بارونی بود و خوشحال بود داره میاد المان. طفلکم میاد اینجا و اینجا هم که سرد شد :)))))) حالا بهش موتیواتسیون دادم گفتم شاید خرسهای قطبی بیان یکی دوتا توله هاشونو به فرزندی قبول کنیم باز لوستیش میشه.... خلاصه که ما این هفته می خواستیم بریم اوست سی کنسل کردیم. شماها جایی مسافرت رفتین؟ تجربه باورن هوف اورلاب دارین؟ خوش گذشت؟ دارم فکر میکنم با بچه ها برم یه مزرعه ای جایی یکمی با بچه خوک و بزغاله و خرگوش بازی کنن.... اگر سمت شرق و مرکز و شمال شرقی جایی میشناسید که راضی بودید لطفا به من معرفی کنین... قیمتش هم خیلیییییییییییییی مهم نیست
پارمیدا شهر ما هم سرد شده، اتفاقا صبح به آقای همسر داشتم می گفتم امسال تابستون نداشتیم. همش ابری و سرد. ما تعطیلاتمون تموم شد هفته قبل. باورن هوف نرفتیم تا حالا. برای بچه ها حتما جالبه، اما برای بزرگا!! نمی دونم.