2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست
هزینه ی بلیط هم بستگی به ایرلاین و البته زمانی که قصد مسافرت داری داره، مثلا در ماه های تابستان که مسافرتی محسوب میشه یه مقدار گرونتر میشه، بسته به اینکه در آلمان به کدوم شهر میخواهی بری میتونی ایرلاین مناسب را انتخاب کنی مثلا اگر بخواهی بری دوسلدورف یا کلن بهتره با ماهان بری، اگر بخواهی بری هامبورگ بهتره با ایران ایر بری، البته لوفتهانزا هم که معرف حضور هست ولی خب گرونتر هم هست
ممنون مهراوه جون از اطلاعات دقیق و مفیدت ببین منظورم بابت دعوتنامه و ویزا اینه بود که مثلا اگه الان برام دعوتنامه بفرستن میشه مثلا 10 ماه دیگه اقدام کنم واس ویزا؟؟ و سند خونه و گردش حساب باید حتما به نام خودم باشم یا که برای همسرم هم باشه کفایت میکنه؟؟ پس برای رفتن به کلن ماهان ارزانتره؟؟ ایران ایر نداره واس کلن؟؟ اخه ایران ایر معمولا از ماهان ارزانتره
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهدیه جون معمولا وقتی دوست یا فامیل شما از آلمان دعوتنامه میفرسته توی اون فرم یک بازه ی زمانی را تعیین میکنه که در این بازه ی مثلا سه ماهه من میزبان فلانی هستم، از طرف دیگه اونجا برای تکمیل فرم دعوتنامه خودشون باید از اداره ی مربوطه وقت بگیرن و طبق وقتی که بهشون داده میشه مراجعه کنند و دعوتنامه را تکمیل کنند و بعد برای شما پست کنند یا با مسافر بفرستن که به دستتون برسه، و طبق مطالبی که من از سایت سفارت آلمان در تهران خوندم شما نمیتونی مثلا ده ماه قبل از مسافرتت بری مصاحبه حداکثر سه ماه باید با مسافرتت فاصله باشه، از اینکه توی آلمان بتونن از ده ماه قبل دعوتنامه بفرستن اطلاعی ندارم و دوستانی که آلمان هستند بهتر میتونن راهنمایی کنند اما طبق تجربه خودم معمولا ما صبر میکنیم که دعوتنامه را بگیرن بعد وقت برای مصاحبه سفارت میگیریم ( اگه احیانا وقت گیر نیاد شخص دعوت کننده در آلمان دوباره میتونه تاریخ دعوتنامه اش را عقب بندازه)
گردش حساب حتما خودت،سند هم اگر سه دانگ سه دانگ باشین خیلی بهتره در کل من متوجه شدم که سفارت افراد را تک به تک بررسی میکنه نه اینکه در نظر بگیره که اینها خانواده هستند من توصیه میکنم مثلا اگر بیست تومن دارین نصف نصف توی حساب هر دو نفر بذارین و در ضمن طوری نباشه که تابلو باشه این انتقال وجه مثلا در همون بازه ی سه ماه خرد خرد به حساب واریز کنین که شک برانگیز نباشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1400031&T=آلمان_مامان_لطفا_&postID=54260625
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مهدیه نه نمیتونی خود دعوتنامه تاریخ اعتبار داره
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سلام هییسسسس منو ببینن بیرونم می ندازن یه سری به banooch.com بزنین تو 10 دقیقه نوزاد تو گهواره بانوچ به خواب می ره همه جا هم می فرستیم (حمل) محصولی با استاندارد های غربی ولی با طرحی کاملا ایرانی و منحصر به فرد مثل فرش ایرانی
سلام دوستان
پارمیدا جون من حدودا دو ماه پیش براتون درخواست دوستی فرستادم نمیدونم چرا قبول نمیکنید! شاید قابل نمیدونی خانوم
راستش من عازم آلمانم به زودی(برای تحصیل و بعد هم اقامت) و چندتا سوال میخواستم خصوصی برات بفرستم
راستی دوستان یه سوال کلی هم دارم.
شما اگه باشید بین شهرای oldenburg و osnabruck کدومو برای زندگی چندساله ترجیح میدید؟
کلا اطلاعاتی درباره این دوتا شهر و زندگی توشون اگه دارید بگید ممنون میشم
پانیذ من از زندگی توی این دو تا شهر هیچ تجربه ای ندارم، فقط خیالت راحت باشه که از نظر إمکانات تمام شهرهای آلمان تقریبا در یک سطح هستن، بخصوص برای دانشجوها همه جا خوبه به اعتقاد من، تا تحصیل رو تموم کنی هم خودت متوجه میشی کجا رو برای زندگی ترجیح میدی؟ که البته در این مورد هم فرصت های شغلی حرف اول رو میزنن
پانیذ عزیز اصلا موضوع قابل دونستن یا ندونستن نیست.

من حدود 20 تا درخواست دوستی دارم که نمیدونم چرا ادم کردن... چون جایی نه به خودم گفتن و نه توضیحی دادن و خب به من حق بده تا زمانی که کسی را نشناسم و ندونم چرا درخواست دوستی داده توی لیست دوستانم اضافه اش نکنم. خودم هم برای هرکسی که درخواست دوستی بدم قبلش بهش اطلاع میدم و دلیلش را می دونه.

الان قبول کردم عزیزم... هر سوالی داری بپرس اطلاع داشته باشم حتما جواب میدم.
درمورد این دو شهر خیلی اطلاع خاصی ندارم.. فقط میدونم اولدنبورگ خوشگل تر از اسنابروک هست.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستان خوبم نامزد من قراره امسال برای تحصیل به المان بیاد میخواستم بدونم که بورس کار خیاطی و طراحی لباس اونجا چطور هستش ؟ اگر قرار بشه حرفه ای دیگه ای یاد بگیرم چی به نظر شماهایی که تو المان هستید درامد داره ؟ ممنون اگه راهنمایین کنید
من کلا در ابن دو مورد خیاطی و بهیاری اطلاعاتم کمه منتهی دو تا از دوستانم بهیار هستن، ولی همینجا دوره دیدن و شاغلن