2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست
خیلی لطف کردین جوابمو دادین‌.شما بودین که پرستار بودین در وین؟من وین هستم و نمیدونم کدوم بیمارستان بهتره تا الانم پیش دکتر حقی رفتم چون بهم نزدیکه و نوبت دهیش سریع بود ولی کلا نمیدونم کدوم دکتر بهتره.برای دکتر زنان بنظرم اومد با دکتر ایرانی راحتترم.ببخشید هی سوال میپرسم.
من آلمان هستم، البته پرستار هم نیستم خود من هرگز الویتم توی انتخاب پزشک ایرانی بودنش نبوده، چون انتخاب هات به شدت محدود میشن، حالا جالبه که برای مشکل دیگه ای رفتم یه کلینیک، نگو یکی از پزشک ها ایرانی هستن! هی خدا خدا کردم اون رو نفرستن پیش من! (آخه به خاطر همورویید رفته بودم و خلاصه) توی اتاق معاینة در باز شد و ایشون اومدن تو! احتمالا منشئ ها برای خودشون حدس زدن که من به خاطر ایشون رفتم اونجا!!!!!😂😂😂
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم از مریم و پارمیدای عزیز.مریم جان منم تا حالا پزشک ایرانی نرفتم اصلا فقط همین یه مورد البته تعریفشونو شنیده بودم که دکتر باتجربه و خوبی هستن الانم راضیم ولی خوب من برا زایمان اولم اینقدر تحقیق کردم از افراد زیاد الان وسواس گرفتم چون فقط نظر دو سه نفرو شنیدم
مونا ماه نمیدونم دقیقا ولی خب خیلی روی مسائل مرتبط با محیط زیست فعالن و بودجه میزارن
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
آلیس خیلی حساس نباشه، باور کن در نهایت چندان فرقی نمیکنه
شما درست میگی خودمم دارم سعی میکنم ریلکس تر برخورد کنم سزارین عمل روتینی هست و پزشکی که بیست سال یا بیشتر سابقه داره براش خیلی پیش پا افتاده است. حساسیت بیشتر ناشی از ترس از خود زایمان یا خدای نکرده اتفاقات و مشکلات غیرمعمول برای بچه یا مادر که گاهی ادم میشنوه هست که اونم فقط با مثبت فکر کردن درست میشه.
دقیقا در واقع این درسی بود که من سر تولد دخترم گرفتم، تمام دوران بارداری اصرار به طبیعی داشتم، دکترم هم مانعی ندید، کلی یوگا و شنا و پیاده روی و چای بارداری و دوره آمادگی برای تولد رفتم، حتی ٢-١ ماه آخر تقریبا نون و برنج و شکر رو حذف کردم که جنین درشت نشه (خودم خیلی سنگین بودم موقع تولد، به هر حال وراثت خیلی مؤثرة و نمیخواستم به خاطر سنگین بودنش سزارین بشم) اطرافیان گفتن به هر حال با توجه به سن ممکنه سزارین بشی، گفتم نه! ١٠٠٪‏ طبیعی! خیلی هم ناراحت میشدم ولی علاوه بر سن فراموش کردم که مادرم به قول معروف سخت زا بوده همیشه، ژن واقعا حرف اول رو میزنه، خلاصه... بماند که دو سه هفته آخر استرس داشتم و هی منتظر بودم و آخر هم بعد از تحمل درد برای ٢٠ ساعت، سزارین اورژانسی شدم، یعنی واقعا همش کشک! Hauptsache بچه سالم و به موقع متولد شد (راستش پی پی کرده بود و مجبور شدن سریع بیارنش بیرون) واقعا همه چیز رو نمیشه اینطوری پلانن کرد، آدم باید انعطاف داشته باشه تا کمتر آسیب ببینه و استرس نکشه شما هم برای هر شرایطی پیش بینی های لازم رو بکن، نگران هم نباش و از بارداری لذت ببر، در واقع سزارین محاسن خیلی زیادی داره که یکی حداقل بودن ریسک های هفته های آخر برای جنینه، تازه به قول یکی از دوستان بعدها که پرسید مامان من از کجا به دنیا اومدم؟! راحت میتونی نشونش بدی!😂😂
خانما شما مولتی ویتامینم میدین به بچهاتون؟
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
دکترای اروپایی نظرشون راجب به زینک چیه ایا میشه بدون وقفه زینک داد یا محدودیت نداره
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
من یک سال و نیمه که زینک پلاس میدم و گفتن باید قط کنم میگن برا کبد خوب نیست