2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست
الان می خوام سانستول شروع کنم براش
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
کلسیم هم کلسی کر میدم چون لبنیات نمیخوره
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پسرم دو سال و ۴ ماهشه ممنون میشم راهنمای کنید
نینا پزشک های آلمانی اصلا هیچ مولتی ویتامین یا مکملی رو تجویز نمیکنن، معتقدن بچه هر چیزی رو که لازم داره از چیزهایی که میخوره (باید بخوره) تأمین میکنه منتهی من گاهی همین سانستول رو بهش میدم، ولی نه مرتب، همینطوری، انگار وجدانم آسوده تره اینطوری
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
کلسیم و زینک و غیره هم مثل مولتی ویتامین، اصلا نمیدن😳
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
بچه من زینک نخوره غذا نمیخوره زینک فقط اشتهاشو وا میکنه
دوستان یه سئوال من یه دوست آلمانی دارم که همسایه هم هست و بچه ام هم با دختر کوچیکترش دوسته، خودش هم عملا از بهترین دوستانمه در حدی که وقتی شنید ممکنه ما از این محله بریم خیلی ناراحت شد، با یا بدون برنامه هر روز یا هر دو روز یکبار همدیگرو میبینیم و بعضی أوقات من میرم باهاش قهوه ای چیزی میخورم و بچه ها بازی میکنن یا اونها میان، تولد دخترم هم طبیعتا دعوتشون کردم و با خوشحالی اومدن، کلا رابطه مون خیلی دوستانه است منتهی امروز که دیدمش گفت من عجله دارم چون الان مهمونا میان برای تولد بچه ها!!!! منم داشتم میرفتم بیرون و الان که برگشتم دیدم مهموناش که بچه کوچولو بودن همگی دارن میرن، کمی جا خوردم راستش! چرا دختر من رو دعوت نکرد؟! دختر کوچیکش هم سن و سالشه! یه خورده عجیب نیست؟! مهمونی خانوادگی هم نبود که!
پارمیدا تو داری باهاشون زندگی میکنی و بهتر فرهنگ شون رو میشناسی نظرت چیه؟! آیا مثلا منم نباید اصولا سال دیگه دعوت شون کنم؟! تازه مهمونی من رو اصلا تابلو نیست و متوجه نخواهند شد چون جای دیگه برگزار میکنم!
راستی پارمیدا جان مامان اوینا خانوم که پرستار هستنو لطفااااا لطغااااا اگه دیدی بگو درخواست دوستیه منو قبول کنه یا ایمیلشو اگه راضی بودن بگیرین بدین به من چون پرستار هستن و منم دارم میخونم برا پرستاری واسه مهاجرت ،میخوام راهنماییم کنه
کیانا،کارن😍😍
اونلی عزیزم در مورد کار همسرت نمیدونم.... ولی برای مامان اوینا خانم حتما مینویسم. موفق باشی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مریم جون الان سوالت را دیدم. خب تولد دختر دیگرش بوده دلیلی نداشته دوست اون یکی دخترش را دعوت کنه. همونطور که میدونی تولد برای المانیها خیلی مهمه و همیشه هم جشن میگیرن و اون کسی که تولدشه مثل پادشاه رفتار میکنه اون روز... برای بچه ها هم همیشه جوریه که 100% توجه ها باید برای اونی که تولدشه باشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسی دوست عزیز منتهی تولد همین دختر کوچیکش بوده فقط، همین که با دختر من دوست و همبازیه ، ببین من ناراحت نشدم، بیشتر تعجب کردم، آیا منم نباید دعوت کنم؟! آیا زیاده رویه؟!با توجه به اینکه اینقدر با هم دوست هستیم؟! پارمیدا من قلباً خیلی دوست شون دارم، از بهترینآدم هایی هستن که میشناسم ، نمیخوام با سوءتفاهم رابطه خراب بشه! به همین خاطر نباید خودم هن زیاده روی کنم که ناخودآگاه متوقع بشم و بعد بهم بر بخوره! آیا چند ماه دیگه من برای تولد دخترم دعوت شون نکنم اصلا؟! چقدر به نظرم مسخره است!
البته کلا الان دیگه فراموش کردم، همونروز جا خوردم، منتهی الان نه، شاید خیلی راحت دلش نخواسته! به همین راحتی!