2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490823 بازدید | 6289 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پارمیداجان خوندم نوشته بودید بچهایی دیدید اونجا که آلرژی به پروتئین گاوی دارن درمان قطعی هم داره این نوع آلرژی تو آلمان
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
پسر من دو سالشه و آلرژی داره به پروتئین گاوی و حتی خشکبار و خیلی چیزای دیگه
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
اینجا خیلی دکتر بردم و هیچکدوم جز شربت ضد حساسیت چیز دیگه ای نداد یادم نمیره بردم متخصص پسرم ۸ ماهش بود گفتم چون بچم شیر مادر می خوره ۸ ماهه لب به شیر و ماست و پنیر و دوغ و سویا و گوجه و بادم جون و هرچیز حساسیت زای دیگه نزدم دکتر خندید و گفت اگه بخوری مثلا چی میشه درصورتی که من اگه می خوردم بچم هلاک میشد ولی متخصص ما بهمون خندید که دلم چقد شکست ولی خب قبول دارم دکترای ما هیچی بارشون نیست
ماه پیشم بردم یه متخصص دیگه این یکی میگفت خانم بچت به همه چی واکنش نشون میده تو بگو چی تجویز کنم
یعنی هلاک این دکترای با سوادمون هستم
سلام ببخشید دیر به این تاپیک سر زدم. عزیزم خیلی متاسفم که کوچولوت الرژی داره. میشه لطفا ادرس اون پست منو بذاری ببینم چی گفتم.... اصلا یادم نمیاد متاسفانه همچین چیزی.... من یه مدت خیلی ری الرژی ها مطالعه کردم چون پسر خودم اگزما داره و الرژی به انتی بیوتیک... برای همین کمی خوندم.. ولی درمورد پروتئین گاوی نمیدونم چیزی بدونم یا نه.... میشه لطفا لینک اون پاسخ منو بذاری بخونم ببینم چیا گفتم و در چه مورد گفتم؟ شاید سایتی معرفی کرده باشم. بچه های اینجا که شیر مخصوص میخورن... فقط عزیزم یه سوال شما چرا هنوز به بچت شیر میدی؟ اینجا بین 6 ماه تا یکسال شیر خودشون را به بچه میدن.... فکر نمیکنی اگر شیرش را قطع کنی بهتر باشه؟ حداقل خودت میتونی لبنیات مصرف کنی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جون من ۸ ماه بهش شیر خودمو دادم بعد که دیدم حتی وقتی ماهی هم می خورم عکس العمل نشون میده شیر خشک آپتامیل بهش میدادم پپتی مخصوص آلرژی تا ۲۶ ماهگیش بهش دادم
نه ادرسی چیزی نزاشته بودید فقط اشاره کرده بودید که بچهایی تو آلمان دیدید که به پروتئین گاو آلرژی دارن ادرس اون صفحه رو ندارم من از صفحه ۱ تا اینجارو خوندم یادم نیست کدوم صفحسیت
من آلمان زندگی میکنم .و 20 هفته هست که باردارم اما آرمایش غربالگری ندادم و خیلی نگرانم .اما خالم که دکتر هست گفت نیازی نیست بدی .اما من همش استرس دادم کسی هست این تیت و مثل من نداده باشه؟البته دکتر هم گفت اگه دوست داری....
مامانیا اولا مبارکه و امیدوارم به سلامتی و راحتی به دنیا بیاد، کدوم شهر هستی؟ ببین اگه ریسک بارداری بالا بود احتمالا پزشکی که تحت نظرش هستی خودش بهتون توصیه میکرد، چند سالتونه؟ من چون بالاتر از ٣٥ بودم به توصیه دکترم ناکن ترانسپارنت رو انجام دادم پیش همکارش، که در واقع فقط وسیله کسب درآمده و در هیچ موردی اطمئنان ١٠٠٪‏ نمیده! و در نتیجه خودمون آزمایش آب رحم رو هم انجام دادیم چون تحت هیچ شرایطی بچه مشکل دار نمیخواستیم و در ضمن نمیتونستیم تا آخر بارداری با استرس صبر کنیم! شما میتونی به انتخاب خودت این کار رو انجام بدی، اما همونطور که میدونی ریسک سقط جنین داره ، ولی با توجه به سن خودت و همسرت و پیشینه خانوادگی هر دوتون با پزشکت مشورت کن، منتهی ببخشید کمی دیر نیست؟
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.