2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490823 بازدید | 6289 پست
نمیتونم تا دو سه سال صبر کنم بچه میخوام و دوست ندارم بچه ام تو ترکیه به دنیا بیاد من کسی رو المان ندارم چجور یه دعوت نامه از المان دریافت کنم برا ویزا 3 ماهه باید یه دعوت نامه از المان داشته باشم به نظرتون چیکار کنم من برا مسافرت المان اطلاعاتی ندارم هرچی از اینترنت فهمیده باشم لطفا راهنماییم کنید
ستاره
راهنمایی شما باید ویزای المان رو بگیری
یا از طریق اقوام درجه یک باید دعوت بشی
یا از طریق کار
یا توریستی
این 3 راه رو بیشتر نداری
هیچ کسی هم نمیتونه برای شما دعوت نامه بده
چون برای هر کسی که بخواد دعوت نامه بده مسئولیت داره و تاهد میگیرن
برای برگشت شما
پس راه اول بدردتون نمیخوره
اگه شوهرتون یا خود شما تخصوص خاصی رو دارین از طریق کار میتونید اقدام کنید
از طریق توریستی هم که کاری نداره شرکت های هواپیمایی
بیشتر از این دیگه نمیشه

پرسیده بودی که اینجا مثل ترکیه اقامت میدن
نه عزیز اینجوری نیست
باید سالها صبر کنی
و ایگه بهت کسی گفته که اگه باردار میشی و میری اونجا زایمان میکنی و بچه اقامت المان رو میگیره باور نکن
تا پدر و مادر اقامت این کشور رو نداشته باشن بچه اقامت نمیگیره

این راهنمایی من بود
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام باز من اومدم با سوال هام بچه ها من کلی وسایل دارم که تقریبا 100 کیلو میشن ، بیشتر لباسه و چند تا تیکه کوچیک لوازم خونه هم مثل چرخ خیاطی و آبمیوه گیری و پلوپز و .. هم دارم ، میخواستم یکماه بعد از رسیدنم به هامبورگ مامانم برامون بفرسته از تهران شما تجربه دارید در این مورد ؟ کجا بدم کارگو بهتره و قیمت ها چجوریه و اونجا هم پول میگیرن؟
بی بی جون
باید بری پیش دکتر جراح و اون یک نامه مینویسه و یا خودش پست میکنه یا به خودت میده ببری
بعد بیمه اگه قبول کنه که همش رو میدن و اگه زیبایی باشه که اصلا پولی پرداخت نمیکنن
نرمال اولش میگن نه
مثلا
اگه سینه خیلی بزرگ و مدام شخص گردن درد داشته باشه
میدونم بیمه قبول میکنه و تمام پولش رو میده
البته بشرط اینکه دکتر جراح درست بنویسه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام مامان سم سمینا عزیزم ممنونم وقت گذاشتی من اطلاعاته زیادی ندارم نمیخوام مستقیم برم سراغه بیمه لطفا هر اونچه میدونی برام بگو فدایت که وقت میذاری واسم دوسته خوبم
سلام مونی جون من هفته پیش از اون فروشگاهی که آدرسش را گذاشته بودی خرید کردم.. عالی بود.. هم خیلی سریع اومد و هم جنساش خوب بودن... باز هم ممنون
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جون منم اون سایت را دیدم میخوام خرید کنم حالا که مطمئن شدم حتماااااااا خرید میکنم هههه... راستی الان فسقلی من 19 ماهشه زوده بهش شیرگاو بدم یا اصلا حالا حالاها بهش ندم ؟؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ملودی جونم اینو http://www.takbazar.de/supermarkt/ghaza.html?___store=farsi یه بار بهش سفارش دادم راضی بودم.. جالبه نوشته بود فورکاسه پول را بفرستین من نفرستادم چون فکر کردم نمشه اعتماد کرد و خودم میرم برلین خرید روزی که فرداش میخواستم برم خرید دیدم سفارشم رسید.. بدون اینکه پول بفرستم.. منم ریختم به حسابشون... دفعه دیگه فوری میریزم.... از 20 یورو هم بیشتر خرید کنی پول پست پرداخت نمیکنی... من رسپت کزه کوخن ندارم.... توی Chefkoch نگاه کن اونجا هر چی 4 یا 5 ستاره گرفته من درست کردم تاحالا عالی بوده..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ممنون پارمیدا جانم...چه سایت عالیه...به خصوص برای من که نزدیکترین مغازه ایرانی بهم 50 کیلومتر ازم فاصله داره!!!!!! شف کخ رو نگاه کردم یه میلیون تا رسپی داره.... میخوام کسی که خودش شخصا درست کرده بهم دستورش رو بده....
yesterday you said tomorrow....just do it
نه ملودی قیمتهاش همینه... برنج طارم هم داره.. برنج دودی ملودی دست روی دلم نذار.. این هفته برمیگردم...