2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490823 بازدید | 6289 پست
خانوم خاتون
من هم واقعا متاسفم امیدوارم شوهر خواهرتون هر چه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره
اینجا مطب دکتر از ساعت 8 صبح تا 12 و از ساعت 2.30 تا 5 منشی ها جواب میدن
که 8 صبح اینجا به وقت ایران میشه 10.30
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام خانم خاتون جان.. من ایمیل دکتر سمیعی را برات پیدا کردم.. خودشون هم نوشتن که اسکن و عکسها و .. را با ایمیل بفرستین و جواب میدن برایاینکه نظر دوم پزشکی را بدن. request@ini-hannover.de این ایمیلشونه... این هم تلفن مطب برای مسائل اورژانسی که البته منشی برمیداره گوشی را /0049511/27092
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
اینم آدرس مطب International Neuroscience Institute INI Hannover GmbH Rudolf Pichlmayr Str. 4 30625 Hannover اینم وبسایت http://www.ini-hannover.de/de/kontakt.html به آلمانیه.... کمکی لازم بود بیا اینجا بپرس حتما.. من باشم و بتونم دریغ نمیکنم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
الان دیدم وبسایتشون انگلیسی و ایتالیایی هم میشه... این ورژن انگلیسیشه http://www.ini-hannover.de/en/contact-information.html
ستاره جون با پاسپورت ایران از کره ماه هم نمیتونی راحت آلمان بیایی.. پروسه ویزا همونه که توی تهران هم هست.
خانم خاتون جان آدرسش همینه.. من زنگ زدم پرسیدم "request@ini-hannover.de" بعد گفت برو توی این وبسایتی که الان برات میذارم... روی همین آدرس ایمیل کلیک کن و اوتوماتیک یه صفحه باز میشه و میتونی مدارک را اپلود کنی براشون... http://www.ini-hannover.de/en/contact-information/send-us-your-data.html
ستاره جون من اصلا در این موارد اطلاعی ندارم ولی تا زمانی که کارهاتون درست نشده اصلا به بچه فکر نکن ... خانوم خاتون جون انشاالله دامادتون خوب بشه ... . مامان سام جون خیلیییییییییییی ممنونم ...بعدا شماره را ازتون می گیرم ...من بالاخره مجبور شدم به خاطر سردردام برم دکتر و قرص مصرف کنم خیلی ناراحتممممممممممم ...چون مخالف دارو هستم ...خیلی حساس شدم کافیه یکی بهم بگه تو سرم درد میگیره ...دوست دارم یه مدت برم جایی که سر و صدا نباشه ..تنهایی با بچه شیرینه اما سخته ...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ساحل دست دخملک را بگیر و برو نروژ تنهایی.. اصلا سخت نیست.. من رفتم.. برو اونجا از هوا لذت ببر.. از طبیعت لذت ببر.. سردردت هم خوب میشه.