2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست
مرسی مامان سم جون و ویانا جون البته انقدر به مشاور نیاز دارم که راهش برای خودم مهم نیست ..اما همسرم راضی نمیشهههههههههههههه
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.facebook.com/Shahrzadjourney/photos/a.443961432339161.96531.443338359068135/655745191160783/?type=1 مطلب از صفحه شهرزاد لطفا به اشتراک بگذارید سایت صبا www.sabayepedar.net "ﺗﻨﻬﺎ ﻳﻚ ﮔﺎﻡ ﺩﻳﮕﺮ ﺗﺎ ﺁﻏﺎﺯ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺻﺒﺎ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ" ﺑﺎ ﻛﻤﻚ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ و اﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ, ﺻﺒﺎ ﺗﺎ ﻣﺎﻩ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻋﺎﺯﻡ ﺁﻟﻤﺎﻥ اﺳﺖ. ﺑﺎ ﻫﻤﻴﺎﺭﻱ ﺷﻤﺎ ﻋﺰﻳﺰاﻥ ﻗﺴﻤﺖ اﻋﻆﻢ ﻛﻤﻚ ﻣﺎﻟﻲ 70 ﻣﻴﻠﻴﻮﻧﻲ ﺗﻮﻣﺎﻧﻲ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﻱ ﺷﺪﻩ و ﺗﻨﻬﺎ 20 ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺩﻳﮕﺮ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯ اﻳﻦ ﺳﻔﺮ ﺑﺎﻗﻲ ﻣﺎﻧﺪﻩاﺳﺖ. ﺩاﺳﺘﺎﻥ ﺻﺒﺎ ﻓﺮﻭﺯﻧﺪﻩ ﺭﻭ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺑﺎﺭ اﺯ ﻫﻤﻴﻦ ﺻﻔﺤﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻛﺮﺩﻳﺪ; ﺻﺒﺎ, ﺩﺧﺘﺮ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺳﻬﻞ اﻧﮕﺎﺭﻱ ﻛﺎﺩر ﭘﺰﺷﻜﻲ و ﭘﺮﺳﻨﻞ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎن 6 ﺳﺎﻝ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﺮ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ اﻧﺠﺎﻡ ﻫﻴﭻ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﻴﺴﺖ و ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺩﻧﻴﺎﻱ ﺯﻳﺒﺎﻱ ﻛﻮﺩﻛﺎﻧﻪ اﺵ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻧﺒﺎﺗﻲ ﺑﺪﻝ ﺷﺪﻩ; ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺑﺎﺯﻱ و ﺷﺎﺩﻱ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﻬﻢ اﺵ اﺯ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺗﺨﺖ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻫﻴﭻﻧﻬﺎﺩﻱ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﻣﺴﻮﻟﻴﺖ اﻳﻦ ﺳﻬﻞ اﻧﮕﺎﺭﻱ ﺭﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﻜﺮﺩﻩ. .ﺣﺎﻻ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ, ﺗﻨﻬﺎ اﻣﻴﺪﺷﺎﻥ ﻣﺮﺩﻣﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ اﺛﺒﺎﺕ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ و ﻗﻠﺒﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﻗﻠﺐ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﭘﻴﻮﻧﺪ ﺧﻮﺭﺩﻩ اﺳﺖ. ﭘﺪﺭ ﺻﺒﺎ ﺑﺮاﻱ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﻛﻠﻴﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﻧﻴﺰ ﻓﺮﻭﺧﺖ. ﺭاﻩ ﺑﺮاﻱ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺻﺒﺎ ﺩﺭ اﻳﺮاﻥ ﻣﻘﺪﻭﺭ ﻧﻴﺴﺖ اﻣﺎ ﭘﺰﺷﻜﺎﻥ ﺁﻟﻤﺎﻧﻲ اﺑﺮاﺯ اﻣﻴﺪﻭاﺭﻱ اﺯ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻭﺿﻴﻌﺖ ﺻﺒﺎ ﻛﺮﺩه اﻧﺪ. ﻭاﻗﻌﺎ 20 ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺮاﻱ ﺑﻌﻀﻲ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﻧﺎﭼﻴﺰ اﺳﺖ, اﻣﺎ ﺑﻪ ﻭاﻗﻊ ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﺪﺯﻧﺪﮔﻲ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ اﻳﻦﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺑﺮ ﮔﺮﺩﻭﻧﻪ, ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﻱ ﻳﮕﺎﻧﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﻪ. اﮔﺮ ﻧﻤﻲ ﺗﻮاﻧﻴﺪ ﻛﻤﻚ ﻣﺎﻟﻲ ﻛﻨﻴﺪ, اﻳﻦ ﭘﺴﺖ ﺭا ﺑﻪ اﺷﺘﺮاﻙ ﺑﮕﺬاﺭﻳﺪ ﺗﺎ ﺷﺎﻳﺪ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﺑﺘﻮاﻧﺪ ﻛﻤﻚ ﺣﺎﻝ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺁﺑﺮﻭﻣﻨﺪ ﺷﻮﺩ, ﺑﺒﻴﻨﺪ. ﺗﻨﻬﺎﻳﺸﺎﻥ ﻧﮕﺬاﺭﻳﺪ. ﮔﺎﻫﻲ ﺳﻬﻢ ﻣﺎ اﺯ ﺧﻮﺑﻲ ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪﺧﻴﻠﻲ ﻛﻮﭼﻚ, اﻣﺎ ﺗﺎﺛﻴﺮﮔﺬاﺭ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻗﺘﻲ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺩﻫﻴﻢ. ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺁﻭا ﺷﻤﺎﺭﻩ حساب بانک ملت بنام صبا فروزنده: ١٤٠٥٣٨٦٨١٥ شماره کارت عابر بانک ﭘﺎﺭﺳﻴﺎﻥ بنام صبا فروزنده: 6221061039364981 شماره تماس/( وایبر): ٠٠٩٨٩٣٦٦٨١١٨٢٦ ٠٠٩٨٩١٧٨٨٧٩١٩٩
سلام دوستان من تازه عضو این گروه شدم ولی قبلا این سایت رو مطالعه داشتم.من فعلا با شوهرم ترکیه هستیم ولی اقامت نداریم ویزا گرفتیم میخوام به المان بیام و اقامت بگیریم قصد داریم بچه دار بشیم نمیدونم قبل از امدن به المان حامله بشم یا بعدش.لطفا راهنماییم کنید شرایط المان برا اقامت چطوره؟
سلام دوستان. من جدیدا عضو شدم ولی قبلا این سایت رو مطالعه داشتم الان با شوهرم ترکیه هستیم البته ویزا گرفتیم ایا میتونیم از ترکیه به المان بیایم قصد بچه دارشدن هم داریم ولی نمیدونم که اول بیایم المان بعد حامله بشم یا نه قبلش بشم و توی المان بچه مو بدنیا بیارم چجور راحتتر میتونم اقامت بگیرم و کمتر اذیت میشم
سلام دوستان ی مشاوره میخواستم همسر من چند روزه دیگه می خواد بیاد آلمان میخواد واسه پسرم که تو راهه ازونجا لباس و اسباب بازی هایی که تو ایران نیست بخره و البته میخواد قیمتاش مناسب باشه اگه راهنمایی کنید کجاها بره ممنون میشم البته شوهرم شهرای پادربورن و کلن و برلن میره ممنون
ستاره
خوب اگه شما ویزا گرفتین و میخواین قانونی وارد المان بشین راه طولانی رو باید برای اقامت طی کنید
و فکر کنم چاره ای جز پناهندگی نداشته باشین
بهتره بیای و یکی دوسالی رو وقت بزاری برای کارهای قانونی و زبان بعد به فکر بچه دار شدن بیوفتین
چون بچه مسعولیت داره و زمان میخواد
که شما باید تمام زمان رو برای کارهای خودتون بزارید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
رز

لباس مناسب و جنس خوب رو میتونید از C&Aتهیه کنید
اسباب بازی رو هم میشه از تمام فروشگاهها برای بچه بالای 3 ماه تهیه کرد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ساحل عزیز
من اخر هفته خونه برادرم بودم
با خانومش صحبت کردم گفت بهتره خودت اول با یک مشاور شروع کنی بعد شوهرت رو ببری
البته گفت اون هم میتونه بهت کمک کنه
ممنون مامان سم سامینا.ما ویزای ترکیه داریم نه المان.از پناهندگی هم خوشم نمیاد خیلی سخته.از ترکیه میتوم بیام به المان یا نه.چیکار کنیم که از ترکیه به المان بیایم چون پاسپورتمون ایرانیه
ستاره
شما اقامت ترکیه دارین ؟ چون ایرانی ها احتیاج به ویزا برای ترکیه ندارن

بهر حال عزیز چند راه برای ورود به المان هست
یکی تحصیلی ( خوب مراحل زیادی رو باید طی کرد )
دوم کار ( باید تحصیلات خواصی رو داشت و اون محل کار برای شما اقامت درخواست میکنه
سرمایه گذاری ( این مرحله خیلی خیلی سخته و پول زیادی میخواد بیش از 2 میلیارد تومان
سوم پناهندگی ( خوب این هم شرایط خواص خودش رو داره و کلی باید صبر کرد
ستاره دقیقا چطور میخوای وارد آلمان بشی بجز راهایی که مامان سام و سامینا گفت راه دیگه ایدوجود نداره چرا انقدر به مهاجرت و زندگی کردن در یک کشور دیگه آنقدر سطحی و راحت فکر میکنید که دنبال اسونتر ین راه هم هستین من واقعا تعجب میکنم ویزا شنگن و کار و تحصیل. خودش یه پروس ه طولانیه
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
درسته ترکیه ویزا نمیخواد ولی فقط برا 3 ماه.ما الان اینجا زندگی میکنیم و برا زندگی هر یک سال یه بار باید ویزا بگیریم که البته این تا 3 یا 4 ساله. بعد میتونیم اقامت بگیریم خوب من ترجیح میدهم برا زندگی تو یه کشور پیشرفته تر باشم به همین دلیل المان رو انتخاب کردم اگه المان هم مثل ترکیه باشه که بعد 3 ماه بشه ویزا یه ساله گرفت خوب خیلی عالیه.اینطوری میتونیم کم کم کارای اقامتمون رو بکنیم و نیازی به پناهندگی نیست