2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست
شادان فکر میکنم برلین درسدن مستقیمه... برات قیمتشو بعدا میبینم.. اان وقت دارم باید برم ناخنهام درست کنم.. ولی شب قیمتش از توی سایت میبینم میگم.. بهتره از اینجا بگیری.. ایران بهت گرونتر میدن... اگر زودتر بگیری میتونی 29 یورو بگیری ولی اگر همون روز بگیری قیمت معمولشه که نمیدونم چنده.. فکر میکنم حدود 50 یورو باشه... برات حتما مینویسم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
دختری از شهر رویا ها اینجاوسط هفته توی مناطق مسکونی سر و صدا کردن از 11 شب به بعد ممنوعه... حتی ماشینها باید با سرعت 30 خیلی جاها رفت و امد کنن که مزاحم ساکنین نشه.. دیروز همه یکی دوتا ترقه زدن و خوندن و رفتن خونه هاشون... البته جاهای غیر مسکونی شلوغتر بود..منتهی من خونه بودم بخاطر بچه ها.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها چقدر دلم برای ارامش المان تنگ شده بود.. بخدا کجا توی دنیا هست 2 نصف شب بتونی تنهایی با دوچرخه در کمال ارامش و امنیت رفت و امد کنی غیر از اینجا.... از کنیا متنفررررررررررم از 6 عصر ایزوله میشی تو خونه... منم اهل بیرون رفتنم و توی کنیا اعصاب ندارم. حالا فعلا باید برم با مهمونم بیرون... میام باز.. روز همگی خوش
زنده باشی پارمیدا جون. خدا خیرت بده... آره خودمم میترسم از اینجا بگیرم، بعد کارهای پاسپورت چک به هر دلیلی طول بکشه، یا حتی نفر جلویی توی صف مشکل داشته باشه، یا بار دیر بیاد، یا تاخیر داشته باشه، یا هر چیزی که باعث بشه به قطار نرسم. میشه یه سوالی هم بپرسی ببینی کلا چقدر توی راهم با قطار؟ بعد ظاهرا 2 جور قطار داره، سریع السیر یا ICE و معمولی، کدومو سوار شم بهتره؟ تایم حرکت قطارها هم اگه بدونم توی انتخاب پرواز کمکم میکنه. پرواز مستقیم درسدن هم هست (ترکیش و قطر و اینها) منتها گرون تره... منم هزینه سفرم با دانشگاهه و اونها هم سقف گذاشتن. چقدر حرف زدم. یک دنیا ممنونتم پارمیدا جان
الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...
خواهش میکنم شادان عزیزم/ بگو که ایا از ایستگاه قطار نزدیک فرودگاه میخواین برین درسدن و یا اینکه هتل محل اقامتت کدوم محل یا خیابون هست که ایستگاه نزدیک اونجا برات پیدا کنم.
پیدا کردم برات... منتها باید نگاه کنم ببینم کدومش برات راحت تره.. الان پسرم بیدار شد.. 9 و اینهای شب به وقت اینجا میام... چیزی که الان دارم میبینم بلیط میتونی 19 یورو و 29 یورو بخری.. ولی روزی حرکت میشه 45 و 65 یورو.. منتهی صبر کن من شب همه را برات چک میکنم....
ساعتی تقریبا یکی یا دوتا حرکت به سمت درسدن هست از برلین.. منتهی شاید هنگام شب کمتر باشه... شب میام حتما... فعلا روز خوش عزیزم.
دستت درد نکنه. الان که نمیتونم بخرم، ویزا کارد ندارم. فقط برام مهمه ساعت های حرکت قطار رو بدونم که اونجا هچل و مچل نشم :) و یه قیمت حدودی. و اینکه باید خط عوض کنم یا مستقیمه. و در آخر اینکه چند ساعت توی راهم.
الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...
Flughafen Tegel (Airport), Berlin Fr, 05.09.14 dep 10:10 2:42 1 BUS, EC Dresden Hbf Fr, 05.09.14 arr 12:52 Flughafen Tegel (Airport), Berlin Fr, 05.09.14 dep 10:10 Bus TXL Bus Direction: S+U Alexanderplatz via Hauptbahnh Washingtonplatz/Hauptbahnhof, Berlin Fr, 05.09.14 arr 10:32 walk 9 min. Adjust the transfer time Berlin Hbf (tief) Fr, 05.09.14 dep 10:46 1 EC 175 Eurocity Dresden Hbf Fr, 05.09.14 arr 12:52 1 عزیزم این مثلا یکیش هست که مثلا میتونی 10 و 10 دقیقه از فرودگاه با اتوبوس حرکت به کنین تا ایستگاه اصلی قطار و اونجا ساعت 10 و 46 دقیقه با قطار به سمت درسدن حرکت کنین... و ساعت 12 و 52 دقیقه میرسی ایستگاه اصلی درسدن... یعنی فقط یکبار باید ماشین را عوض کنی... قیمتش هم 29 یورو هست فعلا ولی روز حرکت گرون تره..... توی این سایت میتونی بری مقصد مورد نظرت و قطار ها و ساعاتشو چک کنی..... این سایت قطار ها ی المانه.... http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query2.exe/en?ld=9687&country=DEU&seqnr=1&ident=ks.01905687.1404935392&rt=1&newrequest=yes&&country=GBR