2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490791 بازدید | 6289 پست
لطفا برای نجات صبا و برگشتش به زندگی به اشتراک بگذارید

دوستان عزیز صبا شدیدا جهت تامین نیازهای پزشکی و وسائل مورد نیازبه حمایت مالی شما نیاز دارد

www.sabayepedar.net

توضیح در مورد وضعیت صبا لطفا دانلود نمائید

http://blog.sabayepedar.net/content/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-part1/
سلام دوستان من یه سوال دارم
یکی از دوستان من مقیم آلمان هست و شرکت داره و وضع مالیش هم خوب هست. بهم پیشهاد کرد که بچه دومم رو زمانی که 3 ماهه هستم در آلمان زایمان کنم تا هم بچه صاحب پاس آلمانی بشی هم خودم و همچنین از کمک دولت آلمان استفاده کنم (البته ایشون تو این مدت ساپورت مالی خواهند کرد منو) می خوام ببینم همچین چیزی امکان پذیره یا اینا خواب و خیاله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لیلا جون

3 ماهه؟ فکر کنم اشتباه تایپی کردی یا من بد برداشت کردم؟ وقتی 3 ماهته زایمان کنی؟

عزیزم آلمان این قانونو نداره که بچه اونجا بدنیا بیاد و پاس بگیره. یکی از والدین باید آلمانی باشن یا پاس آلمانی داشته باشن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
لیلا جون به این راحتی ها نیست که فکر کنی، من خودم باردارم و تا اونجایی که من میدونم، پاس آلمانی به بچت نمیدن همونطور که پارمیدا هم گفت، دوم اینکه آلمان مزایایی برای پدر و مادر و فرزند داره که هرکدومش شراطی خاص خودشو داره،
اول اینکه mutterschaftsgeld هست که بیمه میده ٦ هفته قبل از زایمان تا ٨ هفته بعد از زایمان که ماکزیمم روزی ١٣ یورو میدن البته اگه شرایطشو داشته باشی
دومیش Elterngeld هست که حداقل باید ٣ سال آلمان بوده باشی و حقوق ١٢ ماه اخیرت رو میانگین میگیرن و ماهیانه بعد از تولد تا یکسال حدود ٦٠-٦٥ درصد حقوقتو بهت میدن که این هم به این راحتی ها نیست به تایپ ویزات بستگی داره مدت اقامتت و اینکه اینجا کار میکردی یا نه
سومیش Kindergeld هست که ماهیانه به بچه میدن ١٨٥ یورو واسه بچه اول وهمین قدرم فکر کنم واسه بچه دوم، که اونم به نوع ویزات بستگی داره و این سه تا تا حدودی لازم و ملزوم هستند. اینا چیزایی بوده که تا حالا فهمیدم،
حالا بقیه مامانایی که این مسیر رو رفتن مطمىنن ریزه کاریهاشو بهتر میدونن
پارمیدا و آیلار عزیز ممنون
پس یعنی همچین چیزی غیر ممکنه درسته؟
ایشون گفت زمانی که 3 ماهته بیا اینجا تا 9 ماهت تموم بشه و زایمان کنی
بیمه ات رو هم از اینجا رد می کنم
یعنی دروغ میگه به من؟
لیلا
دوستان برات توضیح کامل دادن
ولی یک نکته دیگه این دوست مهربان شما که شما رو میخواد دعوت کنه باید پول بیمه درمانی شما رو بده
البته بیمه خصوصی باید قرارداد ببنده
میدونه که ماهیانه باید چقدر بده
رفته بپرسه ؟ بالای 500 یورو در ماه باید پرداخت کنه

من فکر میکنم این دوست شما اطلاعاتش در رابطه با بیمه و اقامت یکم کمه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
دوستان ایشون جواب پارمیدا و آیلار جونو دادن میشه بهم بگید این حرف دوستم درسته یا نه؟

باید عرض کنم که مادرى که ویزاى کار Multi داشته باشه ، دولت فدرال از طریق کسى که ساپورتش میکنه به شخص مورد نظر بیمه - اقامت ، شناسنامه و گذرنامه صادر میکنه .
شخص مورد نظر فقط و فقط Kindergeld دریافت میکنه ، بقیه مخارج و ساپورت کننده عهده دار مى -باشد . شخصى که با ویزاى کار Multi اومده ، نمى شه که Elterngeld بکیره !!!
به دوست گرامى بفرمایید آیا مى تونه شخصى رو با ساپورت یک میلیون یورویى همراهِ ویزاى کار Multi دعوت کنه ؟
موفق و پایدار باشید.

عزیزم اینو بده دوستت بخونه. یه بچه وقتی هم پدر و هم مادرش خارجی باشن وقتی پاس آلمانی میگیره که یکی از والدین حداقل 8 سال قبل از تولد فرزند تو آلمان بوده باشه.
Ein im Inland nach dem 1. Januar 2000 geborenes Kind, dessen Eltern beide Ausl�nder sind, ist Deutscher, wenn ein Elternteil im Zeitpunkt der Geburt seit acht Jahren seinen gew�hnlichen rechtm��igen Aufenthalt in Deutschland hat und ein unbefristetes Aufenthaltsrecht besitzt (� 4 Abs. 3 StAG).

http://www.auswaertiges-amt.de/DE/EinreiseUndAufenthalt/Staatsangehoerigkeitsrecht_node.html

در متن زیر هم نوشته بچه ای که از پدر و مادر خارجی متولد میشه در صورتی بعد از تولد پاس آلمانی میگیره که قبل از تولد فرزند یکی از والدین 8 سال در آلمان بوده و طی این 8 سال اونجا زندگی کرده و اقامت دائمی داره که نه تنها در اتحادیه اروپا بلکه در سوئیس هم بدون اینکه درخواست ویزا بده (چون سوئیس شنگن نیست) قابل قبول باشه.

Das Geburtsortprinzip
Dem Geburtsortprinzip zufolge richtet sich die Staatsangeh�rigkeit des Kindes nicht allein nach der Nationalit�t der Eltern, sondern auch nach dem Geburtsort. Somit ist jedes in Deutschland geborene Kind automatisch Deutsche oder Deutscher, unabh�ngig von der jeweiligen Staatsangeh�rigkeit der Eltern, sofern mindestens ein Elternteil
sich seit acht Jahren gew�hnlich und rechtm��ig in Deutschland aufh�lt und
ein unbefristetes Aufenthaltsrecht oder eine Aufenthaltserlaubnis aufgrund des Freiz�gigkeitsabkommens zwischen der Europ�ischen Union und der Schweiz besitzt.

http://www.familien-wegweiser.de/wegweiser/stichwortverzeichnis,did=38026.html

بخاطر کار اقامت دائم میگیری ولی پاس نه. تازه شغلت خیلی باید خاص باشه بهت اقامت دائم بدن (شایدم هست :) ) واینکه باید زبان آلمانی بلد باشی و اگر هم از طریق بلو کارت میایی باید توی دانشگاهای المان تحصیل کرده باشی که این قانون بهت تعلق بگیره.

اینم لینک بلو کارت
http://www.bluecard-eu.de/blaue-karte-eu-deutschland/

برات بهترینها را ارزو میکنم. همیشه موفق باشی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بعدم لیلا جون شما 3 ماهت شد بری آلمان میتونی فوری کار پیدا کنی یا اینکه کارت الان آمادست؟ (البته فکر میکنم دوستتون میخوان توی شرکت خودشون بهتون کار بدن) بعدم وقتی بفهمن بارداری مشکلی برای کارت پیش نمیاد؟ مثلا اداره خارجیها ویزاتو تمدید نکنه؟ از هفته 36 هم در آلمان اجازه کار نداری. البته محل کار موظفه حقوقتو بده و بعد از بدنیا اومدن بچه هم تا 1 یا 2 سال (بستگی به انتخاب خودت داره) هم جای کارت محفوظه و هم 60% از حقوقتو میگیری. الترن گلد هم همه اونهایی که کار میکردن میگیرن (بعد از بدنیا اومدن بچه) موترشافتس گلد هم از هفته 36 به بعد مادرایی که شاغل بودن و به علت بارداری سر کار حق ندارن برن میگیرن. (البته وقای یکی ساپورتت کرده اون باید بهبت این پولها را بده و دولت دخالت نمیکنه)

من نمیدونم برنامت چیه ولی دودوتا 4 تا کن ببین از نظر زمانی چقدر وقت داری و میتونی کاراتو انجام بدی. چون زمانی که برای همه اینکارهات میمونه 6 ماهه... (البته اگر کارت خیلی خاص باشه و تحصیلات بالایی هم براش داشته باشی فوری بعد از ورودت به المان اقامت دائم میگیری و خانوادتم همینطور اجازه کار خواهند داشت. Für Hochqualifizierte ist die Gewährung eines Daueraufenthalts von Anfang an vorgesehen, sie können nach der Einreise sofort eine Niederlassungserlaubnis erhalten. Mit- oder nachziehende Familienangehörige sind zur Ausübung einer Erwerbstätigkeit berechtigt.منتهی دقت کن اقامت دائم نه پاس آلمانی.برای پاس باید 8 سال المان کار کنی).... . با 1 میلیون ساپورت ولی راحت ویزا میگیری.

http://www.auswaertiges-amt.de/sid_D8AE0910F5425D16B8BAADD140E25B88/DE/EinreiseUndAufenthalt/Zuwanderungsrecht_node.html#doc370708bodyText3

بعدم عزیزم من اگر بتونم کسیو با 10 میلیون یورو ساپورت کنم که بیاد پیشم , نمیتونم قوانین آلمانو با 100 برابرش هم عوض کنم.
ﻟﻴﻼ
ﭼﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺎﺯﻧﻴﻨﻲ ﺩاﺭﻳﻦ ﻛﻪﻣﻴﺨﻮاﺩ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺷﻤﺎ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﻭﻟﺖ اﻟﻤﺎﻥ ﺭﻭ ﻋﻮﺽ ﻛﻨﻪ و ﺩﻭﺑﺎﺭ ﺑﻨﻮﻳﺴﻪ. !
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﺑﮕﻴﺪ اﻳﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﻤﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺭ اﻟﻤﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻴﻜﻨﻪ?
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .