2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490787 بازدید | 6289 پست
ساحل جون تا جایی که من فهمیدم می گه دو راه داری برای پس فرستادن(30 روز مهلت داری)
1. به یکی از شعب فروشگاه بری و مجانی پسش بدی
2. فرم پس دادن که تو جعبه همراه با محتویات دستت رسیده را پر کنی و دلیل ذکر کنی و بعد رو جعبه بچسبونی و با اون شماره تماس بگیری تا بیان ببرنش
نکات مهمش اینه که جنس باید تو شرایط اولیش بسته بندی بشه وشسته نشده باشه. تمام کاتالوگ ها و احیانا برگه تخفیفا و همه چی دوباره تو کارتنش باشن. گفته اکه این شرایط رو احراض نکنه پولتو پس نمی دن. اتیکت هاشم باید بهش باشن. اگه یک جفت هس. هر جفت رو بذاری تو کارتن، نه مثلا یه لنگشو.
امیدوارم که کمکت کرده باشم
MELIAMIR مرسی از توضیحات خوبت من خودم اصلا به آلمان اومدن راضی نیستم هم از زبان ألمانی خوشم نمیاد و هم یکم کار پیدا کردن سخته منم همون کانادا رو ترجیح میدم بیشتر همسرم إصرار داره مثل شما میگه بیا اینجا وقتمونو تلف نکنیم و بریم آلمان و شانسمونو امتحان کنیم شاید کار خوبی گیر اومد ولی با این توضیحات دیگه باید منصرف شم کنم و به همون کانادا پا فشاری کنم .همسر منم ٣٢سالشه تا بیاد اونجا و درسش تمام بشه و زبان ألمانی یاد بگیره سنش رفته بالا و کار سختر گیرش بیا
دمامان samira از شما هم ممنونم تشکر میکنم از راهنمایتون
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهسا همنوطور که متوجه شدی اینجا تمام مارکهای غذایی خوب هستن
نمیشه گفت که کدوم بهتره بستگی به بچه داره که از کدوم طعم خوشش بیاد من هر هفته برای پسر یک نوع شیر میخریدم چون نمیخورد
ولی غذاهای شیشه ای رو فقط Hipp
میخورد مخصوصا مکارونیش رو خیلی خیلی دوست داشت
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مزسی maman sam samina joon
اینجوری خیلی ریسکیه بخره برام ولی نی نی دوست نداشته باشه .واقعا خوش به حالتون که اینجا نیستید می دونم که هر جایی مشکلات خودش و داره ولی حداقلش اینه که تو حداقل چیزا که مثلا همین تهیه غذا و شیر خوب برای بچه هست مشکلی ندارید . اینجا مادرا داغون می شن همش غذا درست کن و ......
مهسا جون تمام این غذا های اماده در تهران هم هست و قیمتش رو من چک میکردم خیلی بالاتر از اینجا نبود یه داروخانه تو آفریقا بود اسمش رو یادم نیست ولی تمام مدل های HIP رو داشت . اگر خییل اصرار داری میتونی ازش بخری و ببینی که کد.م طعمش براش خوشاینده . من یادمه که بچه ها ترکیب موز و سیب وگندم فکر کنم بود اینو خیلی دوست داشتند ولی یه مدل دیگه اش که مثل سوپ ما بود و سبزی داشت رو اصلا لب نزدن و من خودم یه بار پشیدم واقعا طعمش وحشتناک بو د وبهشون حق دادم که نخورن :)
meliamir جون دقیقا دخترمنم ترکیب موز و سیب و گندم را دوست داره ...البته ماکارانیش هم خوبه , یه مدت هم عاشق کدوش بود ..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام به همه دوستان عزیزم
من هم برای کار با همسرم میخواییم بیاییم آلمان و فعلا ترم A1.1 هستم راستش می خواستم بپرسم به نظرتون چه کار کنم؟ تا چه ترمی به نظرتون کافیه حالا تا حدی چون ما فرصتمون خیلی کم هست .
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین خدایا هزاران بار شکرت معجزه کردی
سلام به همه مامانا، مامانایی که تجربه بچه داری دارین تو آلمان می شه منو راهنمایی کنین>
من می خوام لوازم بهداشتی واسه نینیم بخرم، هنوز به دنیا نیومده. واسه شیشه و پستونک و این چیزا مارک اونت بهتره یا ناک؟

دوم اینکه لوازم بهداشتی مثل کرم و لوسیون و شامپو چه مارکی بهتره بخرم تو آلمان؟

ملافه روبالشتی و ملافه پتوش چی بگیرم که نرم و خوب باشه؟ من ملافه خودمون خیلی نرمه ولی ملافه های ست های نوزادی رو نگاه کردم خیلی زمخت بودن. چرا؟
پوشک که فکر کنم از همه بهتر پمپرز هست ولی اونم خیلی مدلاش متنوعه، واسه نوزادی فقط یه مدل داره یا مثل بقیه سایزاش متنوعه؟ به نظرتون پوشک رو زودتر بخرم. آخه بعضی وقتا کارتنیاشو حسابی تخفیف میزنن.
سلام مامانای گل، یه سوال دیگه، شماها چه تجربه ای برای بردن کالسکه تو هواپیما دارین. مال من teutonia mistral s Kombikinderwagen هست. یعنی هم ساکشو داره و هم خود کالسکه. به نظرتون ایران ایر می ذاره با خودمون ببریمش؟ اگه نذارن من چیکار کنم. ممنون می شم تجربه هاتونو بهم بگید.
Aylar2014
سلام برای لازم بهداشتی مارکی خوبه که test gut
داشته باشه هر چی انتخواب کنی خوبه پتونک و شیشه باز هر مارکی بگیری مشکلی نیست چون شاید بچه بگیریه یا نه این مهمه
شیشه رو بهتره پلاستیگی انتخواب کنی
ملافه رو بعداز اینکه بشوری نرم میشه درسته اولش یکم خشنه میتونی از بی بی والس یا بی بی مارکت بگیری هر دو فروشگاه جنسای خوبی دارن
کالسکه رو میتونی ببری ولی دم هواپیما از شما میگیرن و میدن به بار
البته تو ایران که اصلا کارایی نداره
این همه جوب و ناهواری من که رفتم اصلا استفاده نکردم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .