2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490787 بازدید | 6289 پست
سلام دوستان عزیز

من تازه به این تاپیک اومدم و چند سوال دارم ممنون میشم اگر بتونید جواب بدین
منو همسرم تصمیم داریم برای ادامه تحصیل به آلمان بیایم و اگر همسرم در حیت تحصیل کار پیدا کرد برای أقامت اقدام کنیم و حالا سوالم اینه که کرایه یه خونه یا آپارتمان خوب ماهی چند یورو هستش و خرج و مخارج زندگی برای یه خانواده ٣نفری چقدر در ماه میشه و اونجا مدارس ابتدایی پولی هستش و حتما باید زبان ألمانی بلد باشیم.

فعلا برای ابتدأ این سوالات داشتم و سوال کلی این که از زندگی در اونجا راضی هستین
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان سام سامیا من برلین هستم . یعنی روی رنگ نوشته اکرلیک ؟؟!!

هیلا جون ما هم تازه به آلمان اومدیم و به همین قصد شما ؟ همسرم داره میره دانشگاه و منتظریم ببینیم میشه یه کار پیدا کنه تا بتونیم مونده گار بشیم ولی با اینکه فوق لیسانس مکانیک هست و 10 سال سابقه کار تو یه شرکت معتبر آلمانی داره ( در ایران ) و کلی دوره های آموزشی گدرونده باز هم نتونسته سر کار بره البته الان 2 ماهه اومده و چند تا مصاحبه تو شرکت های خوب هم رفته که همه برای کار میخواستن ولی به خاطر بلد نبودن زبان آلمانی موفق نشده . اینو بهت میگم که زبان نکته مهمی هست من خودم اصلا قصد یادگیری اش رو ندارم و منتظرم ببینم تکلیفم چی میشه اگر خیلی کمجبور شدم شروع کنم . به این خاظر الان برای خرید رفتن تو سوپر مارکتها هم مشکل دارم واقعا زبان مشکلی هست . دو تا بچه هم دارم که فکر نمیکنم حالا حالا ها بتونن به مهد برن (5 سالشونه )
چون جای خالی نیست و از این حرف ها تازه مهد هم آلمانی زبانه . خونه تو برلین که خیلی ارزونه من یه دونه مبله گرفتم با پول آب و برق و تلویزیون ماهی 680 یورو . البته خیلی دلچسبم نیست چون قدیمی هست
Meliamir مرسی عزیزم که با حوصله جواب دادین

اره میدونم اونجا کار پیدا کردن خیلی سخته و منو همسرم تنها دغدغمون کار پیدا کردنه و الان همسرم داره زبان میخونه اخه دو ماه دیگه امتحان ایلتس داره اخه ما قراره برای کانادا می اقدام کنیم همسرم میگه اگر قبول نشدیم بریم آلمان از طریق تحصیلی تا بعدم دنبال کار باشیم البته بگم اگر بریم آلمان از ایران ساپورت مالی حدود ١٥٠٠یورو میشه روش حساب کرد ولی من میترسم کم بیداریم و نتونیم زود کار پیدا کنیم
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلا جون من هم دقیقا شرایط شما رو دارم . من هم برای کانادا اقدام کردم و الان منتظر ویزا هستم و تا تابستون هم ویزام میآد به این خاظر اینجا نمیتونم خییل دل ببندم اومدم که شانس خودم رو امتحان کنم چون مسدله اب و هوا کانادا و دوری اش از ایران مسئله مهمی هست ولی میبینم آلمان هم اون جایی نیست که بشه تو سن و سال ما اومد و زندگی کرد . بالاخر ه زبان خیلی مهمه . من د. تا بچه دارم که 5 سالشونه یه چیزهایی انگلیسی بلدند حالا هنوز جا نیافتاده برن یه زبون بی ربط یاد بگیرن . هرچقدر المان اقتصاد خوبی داشته باشه باز هم درصد رضایت مهاجر هاش به پای کانادا نمیرسه و درضمن اقامت دانشجویی گرفتن تو المان با داشتن اقامت دائم کانادا و کمک هایی که جامعه کانادایی به مهاجر هایی که خودش انتخاب کرده میکنه خییل فرق داره . من اینها رو میگم که اگر هنوز جلو نیومدی خوب روش فکر کنی بعد مثل من از وسط راه برنگردی . من زیاد هزینه نکردم واین مدت ور میزارم به پای تجربه ولی ادامه دادنش برای خودم و بچه ها گرون تموم میشه . ساپورت مالی ماهی 1500 تا از ایران خوبه برای یه زندگی معمولی البته توی یه شهر ارزان آلمان مثل برلین و برای 3 نفر کافیه
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﻡ ﺳﺎﻣﯿﻨﺎ ﺟﻮﻥ ﺑﺒﺨﺸﯾﺪ ﺍﺳﻢ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮﻫﺎﯼ ﻧﺎﺯﺗﻮاﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﻔﺘﻢ ﻋﺰﯾﺰﻡ ، ﺧﻮﺩﻣﻢ ﺭﻭاﺍﺳﻢ ﻧﯽ ﻧﯿﻢ ﺣﺴﺎﺳﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﯿﻮﻣﺪﻩدﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﺴﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺑﮕﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﻌﺎﯾﻨﻪ ﻟﮕﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﻣﺎﻩ ﺍﺧﺮمﻣﻌﺎﯾﻨﻪ ﻣﯿﮑﻨﻦوﻭ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻟﮕﻦ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﺮ ﻧﯽنﻧﯽ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺯﺍﯾﻤﺎﻥ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ ﮐﻪ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﺯﺍﯾﻤﺎﻥ.ﺍﻣﺎ ﯾﻪ ﺟﺎنﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﭼﻮﻥ ﺭﯾﺴﮏ ﭘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻥ ﮐﯿﺴﻪ ﺗﺐ ﻫﺴﺖ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﯿﻨﻮ ﺍﻧﺠﺎﻡنﻧﻤﯿﺪﻥ ﺻﺒﺮ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺯﺍﯾﻤﺎﻥ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺍﺧﺮ ﺍﮔﻪنﻧﺸﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺩ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺣﺎﻻ ﺳﺰﺍﺭﯾﻦ.ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺎ ﻣﻨﻄﻖ ﻭ ﻋﻘﻞ ﺟﻮﺭ ﺩﺭنﻧﻤﯿﺎﺩ ﺍﻭﻧﻢ ﺍﯾﻨﺠﺍ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﻭ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺘﺎﺏ.
هیلا

شما وقتی بهتون کار پیشنهاد میکنن به شما زمان میدن در حین کار میتونید زبان هم یاد بگیرید یک سال تا یکسال و نیم
البته اون هم بستگی به قراداد شما داره
برای زندگی کردن در اینجا شما باید زبان یاد بگیرید البته هر جای دنیا شما احتیاج دارین زبان اون کشور رو یاد بگیرید
اینجا کرایه خونه شهر ها با هم متفاوت هستن
بجز مونیخ که بسبار شهر گرونی هست
مترمربعی شما باید 7 یورو برای اجاره خونه حساب کنید بعلاوه مشترکات که بطور تقریبی اگه خونه ای باشه که اسانسور نداشته باشه شما برای 3 نفر باید 130 تا 150 یورو به کرایتون اضافه کنید
حالا چند مترش بستگی به خودتون داره که میخواید اجاره کنید
هزینه برق گاز تلفن تلویزیون همه جا در المان به یک قیمت هستش که میانگین شما باید حداقل 200 یورو براش بزارین کنار
البته اپارتمان مجهز و خوب بخواید تا متری12 یورو هم هست

اینجا مدرسه پولی نیست
در بعضی ایالتها باید پول مهد بر مبنای درامد پول پرداخت کرد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
تمشک کوچیک
عزیز مسئله ای نیست همه فکر میکنن سمیرا هستش
همینجوری نوشتم

عزیزم اینجا وارد ماه 8 شدی دکتر نامه میده برای بیمارستان
بعداز و دکتر متخصص زنان ازمایشات و سونو انجام میده و تاریخ زایمان رو حساب میکنه
به شما میگه تا چه زمانی شما وقت دارین
اگه تا اون زمان درد زایمان نداشته باشین
شما رو بستری میکنن و با امپول و کمک میکنن بچه بدنیا بیاد
اگه هم بدونن سزارین باید بشین قبل از هر دردی سزارین میکنن
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
تمشک کوچولو
بله من هم اپیدورال کردم
خیلی خوب بود حس خوبی داشت زمانی که بچه ها رو بیرون اوردن
البته من حساسیت به دارو بیهوشی دارم سر پسرم زمانی که دارو رو تزریق کردن سردرد گرفتم که فوری یک امپول تزرین کردن
ولی دکتر متخصص بی هوشی تا زمانی که تو اتاق خودم رفتم با من بود
اصلا تنهام نزاشت شاید بیش از 4 ساعت پیشم بود با اینکه خانوادم و ماما پیشم بودن
ولی سر دخترم چون میدونستن اون دارو رو تزریق نکردن
چه خوب مامان سامیار جون

من اینترنتی لباس خریدم و کیف بلوزش برام بزرگه و سایز کوچیکش را نداره ..میخوام برگردونم اما متوجه توضیح این قسمتش نمیشم ..یعنی اگه بخوام پس بدم باید هردورا برگردونم ؟؟؟

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

http://www.desigual.com/de_DE/faqs/rukgabe/ruckgabe

این قسمتش
� Das Produkt ist vollst�ndig (z.B. bei Paaren R�ckgabe beider Teile).
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
مهسا جان
غذای کمکی مارک milupa هم قدیمیه و هم عالیه
حسابی بچه رو رو میاره
در طعمهای مختلف هم هست
پاکتی و ...... همه شکلش هست

من خودم بچه بودم مامانم بهم میداده
خودمم که بچه دار شدم به بچه های خودم از این مارک میدادم
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****