2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری آزیتا جون
یه بار زنگ زدم خونتون جواب ندادی

منم درگیرم
دو ماه دیگه امتحان B1 دارم.دیگه درگیر ثبت نام دخترم و ...
چون کلاس 4 باید امسال مدرسه اش رو عوض کنه

خلاصه که حسابی سرم شلوغه

شما چطوری خوبی؟بچه هات خوبن؟همه چی رو براهه؟
راستی گفته بودی دیگه کارمند شدی
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
تینا
هزینه پست 2 کیلو
16 یورو بعلاوه جعبه پستی که قیمتشون متفاوت هستش
البته این قیمت بدون بیمه پستی که تعرفه اون هم متفاوت
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
عشق سبز عزیز
متاسفانه متوجه نشدم که زنگ زدی با شرمندگی تمام
خوب بسلامتی امیدوارم که موفق باشی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
دوستان من یه راهنمایی نیاز دارم ممنون می شم جواب بدید
غذای کمکی خوب تو المان از شیر خشک گرفته یا هر چیزی که اونجا دکترا توصیه می کنن که به بچه های 9 تا 12 ماه بدین چیه مثلا من شنیدم شیر ولینگ مال شرکت نستله خیلی خوبه ...
می شه اونایی که تجربه دارن بگن
من ایران هستم و از اشناها قراره کسی برام بیاره
سلام دوستان آلمانی
من یکی از علایقم تو ایران نقاشی روی پارچه بود و وقتی میاومدم به خاطر اضافه بار تو فرودگاه تمام رنگهام رو گداشتم و اومدم . الانم دلم میخواد از اینجا رنگ بخرم . کسی میدونه به من کمک کنه این رنگ های اکرلیک که تو ایران به صورت تویوپی بودند اینجا پیدا میشه ؟ اسمشون چیه و از کجا میشه تهیه کرد ؟ ممنون
مهسا جون من وقتی بچه هام کوچک بودند همسرم از آلمان براشون میآورد تو تمام سوپر مارکت ها دارن چیز خاصی نیست که تو بخواهی از اینجا بگیری ترکیبی از گندم و میوه جات و سبزی هست . مارک hip رو که براشون آورده وبد از همه هم قیمتش مناسب تر بود ولی من خودم همون سوپ ماهیچه و سبزیجات و یا حریره بادوم خودمون ور به همه اینها ترجیح میدم . یه دوقلو هم داشتم ولی هیچ موقع از این سرلاک ها غذای غنچه بهشون ندادم تازه کارمند هم بودم . . البته این نظر منه دوستانی که اینجا زندگی کردن بهتر میتونن کمک کنند
مرسی عزیز منم همین سوپ .... رو می دم و خودم از اونایی هستم که غذای بیرون مخصوصا برای بچه رو خیلی خوب نمی دونم ولی برای مسافرتهای احتمالی خیلی خوبه که دیگه اذیت نمی شی مرسی . کسی دیگه تجربه ای نداره مادرا ؟؟
سنم
سلام خواهش میکنم
تو المان چند تا دانشگاه هست ولی خصوصی هستش
ولی اگه شما از بیمارستانی پذیرش کاری بگیرید بیاید اینجا به شما 1.5 سال فرصت میدن در حین کار زبان بخونید
و بعداز زبان شما میتونید امتحان تخصص هم ثبت نام کنید
مهسا
Nestle و Hip
هر دو مارک خوبی هستن Hip BIO
Nestle هم خوبه و هم ارزون
هر دوشون هم شیر دارن و هم غذا
دسر . میوه همه نوغ هم وجود داره
خوشمزه تراز غذای خودمون و مقوی تر
MELIAMIR
رنگ اکرولیک به همون اسمش هست
تمام مغازه هایی که کارهای دستی و حتی لوازم تحریر میفروشن دارن
از تویوپی یک یورو که فکر کنم 150 میل هست تا 1 لیتری که حدودا 6 یورو تا 8 یورو
من نمیدونم شما تو کدوم شهر زندگی میکنی ولی تو شهر مافورشگاهی هست به اسم idee
اونجا همه نوعش هم وجود داره