2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490785 بازدید | 6289 پست
مرسی Melika jun و Maman Sam Samina ی عزیز از راهنمایی هاتون درباره مهدکودک. پس من باید یا تاگس موتر بگیرم یا برم کیتا اسم بنویسم. چون من تو دانشگاه از 8 9 صبح تا 5 6 عصر مشغول به کارم.

مامانای گل من 5 ماه دیگه زایمان دارم و می خوام طبیعی اپیدورال رو انجام بدم. کسی تو آلمان تجربه ای داشته؟ کدوم شهر؟ راضی بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برفی سلام
من روزی سر پسرم 9 روز بیمارستان بودم البته روز 7 مرخص شدیم ولی پسرم کمی زردی داشت و دکتر کودکان ترجیح داد ما بیمارستان بمونیم و پسرم رو داخل دستگاه نگه داشتن
و زمانی که بیمارستان بودم روز دوم من رو بلندکردن و بردنم حمام البته خودشون همه کارم رو کردن
راستی یادم رفت میتونی اتاق خصوصی هم داشته باشی و شوهرت هم شبها پیشت بمونه
از روز 3 تمام کارهای پسرم رو خودم انجام دادم
خونه هم که امدیم
بعداز 5 روز بلند شدم چون مامانم نمیزاشت کاری کنم

ولی سر دخترم چون پسرم کوچیک بود روز 4 امدم خونه که اشتباه بزرگی کردم
چون عفونت گرفتم
و دوباره با دخترم برگشتیم بیمارستان و بجای یک هفته 2 هفته بیمارستان بودم
و چون پسرم کوچیک بود سریع شروع به کار کردم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
Aylar2014

سلام
اول بهتره شما بیمارستان خوب پیدا کنید مثلا تو شهر ما برای زایمان Knappschaft Krankenhaus
هستش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مرسی maman sam samina
خیلی خوبه که این تاپیک هست و می تونیم همدیگه رو راهنمایی کنیم. آره قراره برم 3 تا بیمارستان موجود برای زایمان رو نگاه کنم. من غیر از پزشک زنانم AOK بهم گفت می تونم پیش یه ماما هم برم مجانی.
راستی اتاق خصوصی هزینش با خودمونه یا بیمه می ده؟ شما سزارین کردین مگه نه؟
ﺳﻼﻡ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﻡ ﺳﺎﻣﻴﻨﺎ
عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی . کلی خیالم راحت شد.

ملیکا جون خواهش میکنم.
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
این بکراندو گذاشتم تا حال و هوای اینجا هم یکم عوض بشه
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
سلام برفی جان. با توجه به تیکرت فکر کنم دیگه آخرای بارداریته. شما غیر از دکتر زنان پیش ماما هم رفتی؟ به درد بخور هست؟ یعنی می ارزه وقت بذارم واسه ماما رفتن؟
می خوای طبیعی زایمان کنی یا سزارین؟
من هنوز تو هفته 19 هستم، احتمالا اپیدورال کنم.
سلام آیلار جان
من فقط دکتر زنان رفتم و از چند نفر سوال کردم اکثرا گفتن نیازی به ماما نیست و واقعا من از دکترم خیلی راضی هستم چون واقعا برام وقت میزاره و همیشه در دسترس هستش.
چون ماما راهنمایی هاییی رو میکنه که دکتر طی ویزیت هاش بهت میگه و بیشتر امادت میکنه برای زایمان
و همچنان دراه روی مغزم کار میکنه که طبیعی زایمان کنم
ولی من یه فوبیای عجیبی به زایمان طبیعی دارم چون یکبار از نزدیک دیدم ، الان که دارم برات مینوسیم طپش قلب میگیرم از ترس.
بله من تصمیم سزارین دارم .
ولی کلا خوش بحال اونایی که طبیعی زایمان میکنن. چون ماها اینجا تنها هستیم و سزارین 100درصد یکم سخت خواهد بود .
افرین بهت که امادگی طبیعی داری
 Pregnancy Ticker
سلام برفی جون.
من بعضی وقتا حس می کنم نکنه دکیم خنگه. اخه من هر مشکلی بهش می گم می گه طبیعیه. من چون تصمیم به طبیعی دارم می خوام برم ماما، چون یسری ها شون تو بیمارستان هم مسولیت دارن گفتم شاید خوب باشه. حالا برم ببینم چطورن.
منم از طبیعی طبیعی می ترسم. ولی من خوندم و چنتا ویدیو تو یوتیوب دیدم از اپیدورال که کمرت رو به پایین بی حس می کنن(البته بعد از 5سانت باز شدن دهانه رحم) بعدش دردت واقعا کاهش پیدا می کنه و زایمانت طبیعی انجام می شه. البته اینا رو همشو خوندم. ببینم ماما چی میگه.
آره واقعا، من مامانم یه 10 15 روزی قبل زایمانم میاد و نهایتا 2 ماه 2 ماه و نیم بتونه بمونه. بقیش که همه چی با خودمه.
واست آرزوی زایمان خیلی خوبی دارم. راستی می دونی که اگه بچه اولت سزارین باشه دومی هم حتما باید سزارین بشه.
راستی نینیت چیه؟

یه سوال راجع به دعوت نامه، من اوسلندر بهم گفت کلا دعوت نامه 6 ماه معتبره یعنی باید یجوری برنامه ریزی کنم که از زمان دریافت دعوت نامه تا برگشت مامانم از المان به ایران شامل این اعتبار باشه. در غیر این صورت ممکنه به مامانم 3 ماه کامل ویزا ندن. ولی من می خوام مامانم حتما 3 ماه رو بیاد. شماها تجربه ای تو این زمینه دارین؟ اخع بدیش اینه تو ایران هم از 2 3 ماه قبل باید نوبت گرفت سفارتخونه. حسابی گیجم.
سلام آیلار جان
نگران نباش اینجا کلا دکترا به ادم بیخودی حرف نمی زنن
ولی اگه باز به دلت هست با ماما صحبت کن
من هم ویدئو اپیدورال تو اینترنت دیدم ولی باز هم جراتشو ندارم
در مورد دعوت نامه اول ماهه میدن بعد مامنت میتونه اینجا تمدید کنه سه ماهه باز هم و تا یکسال میتوننین تکرار کنین براشون.
ولی از ایران برای سفارت وقت گرفتن مصیبتی شده هم اینترنتی هست هم 2 ماه یا 3 ماه میکشه تا وقت بگیره مگر اینکه شانس بیارین و زودتر بتونین براشون وقت بگیرید که بستگی به باز شدن فایل ثبت نام سفارت در تهران هستش.
نی نی هم دختره ، قربونش برم انچنان لگد هایی میزنه که ، مخصوصا شبا و صبح ها
امیدوارم که مامانت هم براحتی بتونه ویزا بگیره و تنها نباشی
 Pregnancy Ticker
Aylar2014
سلام بله من هر دوبچه هام سزارینی بودن هزینه اتاق خصوصی رو باید خودتون بدین البته زیاد نیست
شبی سهم خود من 40 یورو بود و همسرم هم 50 یورو البته داخل اتاق یک تخت 2 نفره یک تخت بیمار و یک تخت برای نوزاد
گذاشته بودن و یک حمام