سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
مژده جان خونه ها اکثرا شوفاژن و عایق.. گرماشون خوبه.. بعضی از خانه های جدیدتر حتی کفشون هم (زیرپارکت) یه چیزی شبیه شوفاژ دارن که کف زمین گرمه کاملا...
والا پسر من که عاشق زمستون اینجاست (البته اینجا بدنیا اومده و بدنش عادت داره) و همش به سورتمه بازی و آدم برفی درست کردن میگذره.. اینجا برای زمستون ما مخصوصا برای بچه ها لباس اسکی میخریم هم خیس نمیشن و هم گرمن به علاوه کفش زمستونی و برف....
آلمانیا یه ضرب المثل دارن میگن: هوای بد وجود نداره ما باید لباس مناسب با هوا بپوشیم.... بیای اینجا یاد میگیری چجوری برای زمستون لباس بپوشی.. اینجا حتی زیرپوششنم پشمی میپوشن. ژاکتها و کاپشنهای مختلف دارن برای باد و برف و بارون و ... همش جدا جدا و بسته به هوا نوع لباس پوشیدنشون تغییر میکنه... همینطور یه نوع زیرپوشهای سرهمی هست (از گردن تا مچ پا) که زیر لباسشون میپوشن و اون خیلی توی گرم کردن تاثیر داره.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمشک جان من سر بارداری اولم آمنیوسنتز کردم ولی در این بارداری نه.... از آمنیوسنتزم راضی بودم اون زمان...
من الان توی ماه 8 هستم چقدر دیر دیم پیغامتو عزیزم... امیدوارم به سلامتی انجام شده باشه تستت.. هر سوالی داشتی بپرس... من 4 روز بعد از آمنیوسنتزم خوابیدم.. خودشون انگار گفته بودن 3 روز ولی خب من کلا یکمی همیشه نگرانم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
مامان دخملی من داروخانه چای سرماخوردگی کودک میخرم میدم پسرم بنوشه... شامپوی وان سرماخوردگی کودک هم براش استفاده میکنم توی وان.. البته از 2 سال به بالا اجازه داری برای بچه وان سرماخوردگی استفاده کنی... اسپری بینی هم قبل از اینکه بره توی رخت خواب میزنم براش.. (البته فقط تا 5 روز بیشتر ضرر داره) دارو اصلا نمیدم... اگر تب کنه شیاف پاراستمول براش میذارم.. عالیه.
تمشک جان ممنونم... زایمانم طبیعی بود. اون موقع کلی کلاس و ... رفتم و ماما خصوصی داشتم منتها الان اینقدر دیر به فکر ماما خصوصی افتادم که همشون پر شدن و جا نبود دیگه... الان نه ماما دارم و نه کلاس میرم.. البته بیمارستان کلاس فشرده 2 روزه میذاره که اونو حتما شرکت میکنم و برای طب سوزنی هم بیمارستان میرم. بعد از زایمان هم که ماما های بیمارستان میان خونه و به آدم سر میزنن و بخیه های مادر و سینه و ناف بچه و چک میکنن و توی حمام کردن نینی کمک میکنن و نشون میدن چجوری شیر بدی به بچه و .... همشم تمام و کمال بیمه پرداخت میکنه.. (حداقل بیمه من که اینطوره من ت کا هستم)