2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490727 بازدید | 6289 پست
عزیزم کل دانشگاهای المان...

هزینه هم متفاوته توی سایت هر دانشگاه باید ببینی .. دانشگاههای شرق المان خیلی ارزونن دانشگاههای غرب گرونترن مقداری.... خوابگاه ها هم متفاوتن.. سوئیت دارن و یا خونه 2 خوابه که هر خوابشو یکی بر میداره و ..... باید توی سایت دانشگاه مورد نظرت نگاه کنی عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بچه ها
می خواستم بپرسم که اگه تو المان حقوق بگیریم مثلا چقدرو گرون یا ارزون میدونین مخصوصا در مورد پوشاک یا لوازم اشپزخانه
می دونم که نباید به پول ایرونی تبدیل کنیم
من 2 ی
ال اینجا تو مونیخ می مونم ،، می خوام بدونم چی بخرم در چه حد
با مثال بگین لطفا
الهام جان آلمان همه قیمتی پیدا میشه.. بستگی به خودت داره چقدر خرج کنی و چی بخری... کلا آلمان جزو کشورهای نسبتا ارزون اروپای مرکزی و غربی هست.. (نمیدونم درست سوالتو متوجه شدم یا نه)
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بانوی عزیز هایدلبرگ غرب آلمانه.. تقریبا جنوب غربی... کلا آب و هوای شهرهای مختلف آلمان با هم زیاد متفاوت نیست.. شاید 2 یا 3 یا 4 درجه با هم فرق میکنن.. جنوب کلا کمی سردتره چون بلندتره نسبت به دریا... ولی اونجوری هم تفاوت نیست مثل تهران و ابادان یا یزد...
سلام دوستان

اگه کسی دانشجویی میخواد بیاد المان شهر دورتمند

من یک سوئیت در بهترین جا این شهر نزدیک مرکز شهر و قطار دارم

یک سوئیت دنج

اگه کسی خواست میتونه برایم پیغام بزاره یا ایمیل بزنه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام به همگی

میشه لطفا سایت real sate در آلمان معرفی کنید که بشه خونه و قیمتش رو جایی که مد نظر هست پیدا کنیم.

راستی خونه مبله که نو باشه هم میشه پیدا کرد؟؟

آب و هوا اینطوری که نوشتید سرده و در حالت عادی رطوبت داره دارسته؟؟؟

یعنی مثل شمال شرجیه؟؟

ممنون
سلام پارمیدا جون مرسی از جوابتون، منهم همه قیمتی دیدم اما می خوام بدونم مثلا 1 یورو اینجا مثل 1000 تومن ماست یعنی اگه من چیزی اینجا 12 یورو بگیرم یعنی واسه اینجا مثل 12000 تومنه یا باید 50000 ایران حساب کنم
بهتر بگم تو این 2 سال می خوام بدونم چطور خرج کنم که نه خیلی گران باشه نه ارزون ، یه چیز متوسط
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺍﻟﻤﺎﻥ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﭼﻮﻥ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺍﺧﯿﺮﻭ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ ﻧﺒﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﺟﺎﺵ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﻭﺍﺭﺩﻡ
سلام

الهام جون والا من نمیدونم درست... من 9 ساله تقریبا که ایران نبودم (به جز 2 بار مسافرت کوتاه همون اوایل) اون موقع که من اومدم برام 1 یورو مثل هزارتومن بود الانو نمیدونم. در هر صورت هیچوقت نباید به ریال تبدیل کنی.. بسته به درامدت به یورو خرج کن. مثلا من صابون از 2,50 یورو به بالا اصلا نمیخرم. (عوضش تا دلت بخواد برای لباس بچه پول میدم ) منظورتو متوجه شدم ولی نمیدونم منظور خودمو چجوری بهت بگم. چندوقته اومدی؟ چندماه که باشی قیمتها دستت میان و درست میشه.
مونی جون امضات خیلی عالیه...

این عکس از کتاب پرسپولیس مرجانه ستراپی هست و دقیقا اینجا داره تعریف میکنه که که یک لباس با عکس مایکل جکسون پوشیده بوده و واکمن توی گوشش بوده و ... ارشادیا بهش گیر دادن.

کتابش عالیه همینطور فیلمش.. البته کتابش کاملتره.