2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490727 بازدید | 6289 پست
سلام سپیده جون,

عزیزم سوالات خیلی کلین آخه.. هر چی هم بگم از تجربیات شخصی خودمه و نمیتونم برای شخص دیگه گارانتی کنم.. ولی به عنوان تجربه خودم میتونم یه نکاتیو بگم:

راستش من آلمانو با هیچ جای دنیا حاضر نیستم عوض کنم اینقدر که اینجا از هر نظر آرامش دارم... از نظر مالی تا بچه داری و کار و سرمایه و ..... کلا اینجا آدم خیالش راحته که به خاک سیاه نمیشینه و زندگی تامینه... بدبخت بدبختاش ماهی 300 400 یورو نفری حداقل میگیرن.. البته که زندگیشون سخت تره.. ولی کسی بدون سقف بالای سرش نمیمونه... سگ داشته باشن پول غذای سگشونم میگیرن... حالا اینا که میگم برای ماها که پیش نمیاد هیچوقت ولی میخواستم مرز فقرو بهت بگم... اون پنرهایی هم که تو خیابون میخوابن پولشونو خرج الکل و موادشون میکنن برای همین کنار خیابون میمونن تازه اونها هم شبا میتونن برن خونه هایی که برای اینها هست و خلاصه سقف بالای سر دارن.

روابط خانوادگی اینجا اتفاقا خیلی محکمه.. ممکنه اینجوری نباشن که هر آخر هفته دور هم جمع باشن ولی هوای همو هم دارن... در مورد دختر و پسر اینجا هم مثل جاهای دیگه دنیاست با وفا پیدا میشه بی وفا هم پیدا میشه... ولی بنظرم رسیده توی این تقریبا 9 سال که من اومدم روابط سالمتر و صادقتر هستن از ایران....

من ایتالیا رفتم البته نه برای زندگی برای مسافرت.. خیلی قشنگه.. مردم خونگرمی داره.. تو خیابوناش متلک میگن :)) ولیییییییییییی من شخصا حاضر نیستم اونجا زندگی کنم چون به نسبت آلمان خیلی بلبشوه... اتوبوسها همیشه تاخیر دارن... گاهی سعی میکنن سر توریستها کلاه بزارن... دستگاهای بانک و بلیط اتوبوس و ... خیلی امکان داره خراب باشه و باید دنبالش بدویی تا کار انجام بدن... البته خیلی وحشتناک نیستها ولی آلمان اصلا این چیزها وجود نداره.. ممکنه دستگاه یه موقع ای خراب باشه ولی به مشکلی بر نمیخوری... اگه جوری باشه که کارتتو دستگاه بخوره بانک فوری کارتو راه میندازه ولی توی ایتالیا تجربه من این بود که هر مسئولی میفرستت سر یکی دیگه.. حال ندارن کار خودشونو انجام بدن...

در مورد پذیرش فکرررررر کنم ایتالیا راحت تره.. نمیدونم ولی کاملا... توی آلمان اگه تحصیل کنی بعد از تموم شدن درست 1 سال وقت داری در رابطه با رشتت کار پیدا کنی و اگه پیدا کردی بهت اقامت میدن...

هزینه زندگی هم اینجا جزو کشورهای اروپایی ارزونه.. البته نه اینکه ارزون باشه ها.. ولی از کشورهای دیگه طبق آماری که گرفتن هزینه زندگی عادی پایینتره... مثلا میدونم فرانسه و نروژ خیلی گرونن.. اینجا میتونی بورس بگیری و یا همه هزینه تحصیل و یا نصفشو پرداخت میکنن.. ممکن هم هست که اصلا قبولت نکنن برای بورس... شرق ارزونتر از غربه.. مونیخ و بن گرونترین خونه هارو دارن.. لایپزیش جزو ارزونترین شهرها برای مسکنه...

در مورد اسپانیا اطلاعی ندارم.

ببخشید زیاد نتونستم کمکت کنم عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رکسانا جان
من که خودمم نوشتم کامل نیست
در واقع هیچ سایتی رو نمیتونی بگی کامله
چون همیشه میبینی یه سری چیز ها رو نداره
ولی گفتم فعلا کار راه انداز هست
و یه ذره کار بچه ها راه میفته

حالا شما هم آدرس اون سایتی که میگی داری رو بذار
بالاخره کار راه اندازه
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سلام خانومهای گل و خوب

من یک سوال داشتم میخواستم بپرسم شما معلم خوب برای زبان آلمانی تو ایران سراغ دارید؟ آخه منم میخوام بیام آلمان ولی راستش نمیدونم چی کار کنم المانی بلد نیستم میشه شماها که اونجا زندگی میکنید از یاد گرفتن خودتون برام بگید ؟
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین خدایا هزاران بار شکرت معجزه کردی
عزیزم من رفتم موسسه DSIT یا همون گوته وابسته به سفارت آلمان... توی خیابون یخچال تهرانه اگه خودت تهران زندگی میکنی... موسسه زبان وابسته به سفارت اتریش هم هست خواهرم اونجا یاد گرفت

مدارک جفتشون توی آلمان معتبرن برای تحصیل و کار و ....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
همسر از 1 دانشگاه تو آلمان پذیرش گرفته و تازه میخاد واس ویزا اقدام کنه
همونطور ک میدونین از طریق سایت از سفارت آلمان وقت گرفته
سوال اینه واس منم باید همونروز وقت بگیره یا وایسه تا کار خودش انجام شه
If u wana go fast, go alone
If u wana go far, go together
abrine maman من اطلاعی از ویزا ندارم ولی یه سوالی دارم...همسرتون زبان آلمانی بلدن؟برلی انگلیسی نمره آیلتسشون چنده؟قراره دروس دانشگاشون آلمانی تدریس بشه یا انگلیسی؟ برلی چه مقطعی و چه رشته ای اقدام کردن؟دانشگاه رایگانه یا عزینه داره؟
منم شاید بخوام برای ادامه تحصیل برم آلمان میخواستم شرایط کسانی رو که پذیرش گرفتن بدونم
سلام سلام دوست جونیا خوبین ؟؟؟

عشق سبز جون این سایت رسمی فقط واسه هر دکتریه تو تمام المان هستش .

فقط کافیه دکتری که میخواهی بری مثلا دندان یا زنان و یا عمومی باید بنویسین بعد شهر بعد واستون کل لیست دکترها مثلا واسه زنان میاد .

بعد دیگه مشخصه از اسمشون که ایرانی هستن پیداشون میکنین به رتبه وامتیازاتشون هم نگاه کنین که چند تا ستاره داره میگه . کاهی وقتها هم نیست .

www.jameda.de امیدوارم که براتون مفید باشه .
.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=527599

سلام مامانای گل عید همگی مبارک
بیائید عیدیهامون به صبا را هر چقدر که میباشد برای کمک به ادامه درمانش به حساب او واریز کنیم
آدرس سایت صبا http://www.sabayepedar.net
شماره تماس پدر صبا 09178879199
شماره حساب صبا که در سایت میباشد
بانک ملت
به شماره حساب
۱۴۰۵۳۸۶۸۱۵
بنام صبا فروزنده
شماره کارت عابربانک پارسیان بنام صبا فروزنده
۶۲۲۱۰۶۱۰۳۹۳۶۴۹۸۱
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=527599

سلام مامانای گل عید همگی مبارک
بیائید عیدیهامون به صبا را هر چقدر که میباشد برای کمک به ادامه درمانش به حساب او واریز کنیم
آدرس سایت صبا http://www.sabayepedar.net
شماره تماس پدر صبا 09178879199
شماره حساب صبا که در سایت میباشد
بانک ملت
به شماره حساب
۱۴۰۵۳۸۶۸۱۵
بنام صبا فروزنده
شماره کارت عابربانک پارسیان بنام صبا فروزنده
۶۲۲۱۰۶۱۰۳۹۳۶۴۹۸۱
سلام آبتین مامان
من هم شوهرم ویزای تحصیلی گرفته و چند ماه پیش وقت مصاحبه داشت
من هم چون میخوام ویزای همراه بگیرم همون موقع برای من هم وقت سفارت گرفت و با هم رفتیم فقط همسرم باید یه قسمت دیگه میرفتبرای م صاحبه و من هم یه بخش دیگه تاکید هم کردن که ویزاتون با هم میاد ولی هنوز مال هیچکدوم نیومده
شما هم به نظر من با هم وقت بگیرین اگه بچه هم دارین باید با خودتون ببرین