2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490727 بازدید | 6289 پست
سپیده جون مدرک زبان بستگی به نوع دانشگاه داره اگه آلمانی زبان بخواهی معمولا ب1 میخوان البته برای دکترا فکر کنم ب2 ولی انگلیسی زبان پذیرش بگیری اونموقع مدرک آلمانی نمیخواهی
عموما دانشگاههای انگلیسی زبانشون پولی هستند و آلمانی ها رایگان به این خاطر اگر نمیخواهی هزینه کنی باید بری مدرک آلمانی بگیری
مونی جان من همزمان رفتم سفارت . این روشی که شما میگی هم میشه ولی زمان بیشتری میبره . در هر حال ویزای همراه و پیوستن به خانواده هست چه ویزای نفر اصلی اکی باشه و چه نباشه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره رکسانا
آخه اون سایت رو گفتی کامل نیست که خوب طبیعیه که هر سایتی کامل نیست
بعد واسه کسایی که تازه میان یه خرده سخته استفاده

اون سایتی هم که گذاشته بودم به زبان فارسی هم داره
و مشاغل دیگه رو هم داره
واسه همون گفتم
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
سلام سلام

چرا اینقدر اینجا خلوته؟

مامی هلیا و هیلدای عزیز با ماهی 2500 یورو منظورته؟ آره عزیزم... بستگی داره چجوری خرج کنی و کجای آلمان باشی... ولی میشه...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام بچه ها چرا این تاپیک سوت و کور شده? فکر کنم چشمتون زدم چون اینجا نسبت به کشورهای دیگه فعال بود... خخخخخخخخخخخخخ
میشه اسم چند تا فروشگاه که لوازم خانه دارن تو المان به من بگین پلیز???
سوفی2012

درسته چون اینجا تعطیلات تابستونی و یکی یکی ایالتها داره تعطیلات مدارس یا تموم شده یا نموم میشه

و همه دارن بر میگردن

از فروشگهای لوازم خانگی پرسیدی

باید بگی کدوم ایالت مد نظرت هست چون یکسان نیست

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .