2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490727 بازدید | 6289 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام سلام

فاطیما جون همونجور که مونی گفت باید بری دکتر تا بهت قرص بده.. بدون نسخه نمیدن...

اون نمد ها را هم فکر کنم منظورت filz باشه.. انواع مختلف داره هم خیلی نازک هم ضخیم.

راستی فاطمه جون هر وقت کاری داشتی و دیدی من اینجا نیستم و تو ف ب هم جواب ندادم راحت باش تماس بگیر عزیزم... الان هم حالم خوب خوبه و خوشحال میشم صداتو بشنوم.... خواستم بیام برلین باهات تماس میگیرم همو ببینیم... راستی شامیل کی میاد پیشت؟ براش جا رزور کردی؟ اگه از طریق مهد سخته برو اداره Jugendamt اونجا میذارنش توی لیست و ازت هم میپرسن کدوم مهد دوست داری بذاریش و کدوم محدوده و.... کمکت میکنن.. منم برای آرین همینجوری جا پیدا کردم و الان هم مهده باید برم دنبالش بیارمش...

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
وای پارمیدا جونم...چه قدر تو مهربونی و با محبت.....ممنون.....برلین آمدی که حتما خبرم کن تا هم را ببینیم....وای که چه قدر دلم می خواد ببینمت به خصوص آرین خوشگلت را.
والا فعلا که همسره رفته ایران تا شمیل را بیاره ، هفته بعدی بیان . حالا اگه شد مهد دانشگاه همسرم می ذاریمش.آخه من برای زبان می خوام برم فولکس هوخ شوله که مهد نداره. نمی دونی در برلین هزینه مهد چه قدر است؟؟؟ بزرگ ترین مشکل هم ندانستن زبان است.پسر م که هیچیییییییییییی آلمانی بلد نیست!!! حالا نمی دونم اصلا در مهد بمانه یا نه ؟!!!
ممنون که همه سوالاتم را با دقت جواب می دی و شرمنده می کنی عزیزم.
یه سوال دیگه...در برلین دکتر زنان خوب و ترجیحا ایرانی می شناسی به من معرفی کنی؟؟؟
سلام عزیزم... نه بابا اینجوریام نیست.. خجالتم نده. آخی عزیزم.. به سلامتی پسر نازنینت میاد پیشت.. دلتون حتما خیلی برای هم تنگ شده... مهدهای دانشگاه خیلی خوبن فکر کنم.. من که پسرم تا پیارسال مهد دانشگاه خودم میرفت خیلی راضی بودم و خیلی خوب بود... فکر نمیکنم مهدهای دانشگاههای دیگه بد باشن.

هزینه مهد همه جای آلمان بستگی به درامد والدین داره... ممکنه یه خانواده درامد نداشته باشن و مهد مجانی باشه براشون ولی همون مهد بری یکی با یه درامد دیگه 200 یورو باشه مثلا... من مهد دانشگاه چون حقوق دانشجویی داشتم و همسرم هم سر کار میرفت 70 یورو میدادیم.. الان که من حقوق ندارم و همسرم درامدش رفته بالا 153 یورو میدم..

برای زبان هم اصلاااااااااااااااااااا نگران نباش.. بچه ها زود یاد میگیرن.. ما که رفتیم کنیا آرین یه کلمه انگلیسی بلد نبود ولی 1 ماه بعدش یاد گرفته بود و میتونست منظورشو برسونه... الان هم خیلی خوب صحبت میکنه.... نگران نباش اصلا...

دکتر زنان خوب برلین نمیشناسم ولی میتونم از دوست برادر شوهرم برات بپرسم ماماست.... البته ایرانی نمیشناسه فکر کنم... برات میپرسم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام خانمها یه سوالی داشتم اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم

من میخوام سال بد اقدام کنم برای ادامه تحصیل .بین آلمان-ایتالیا-اسپانیا موندم(باید زبان کشوری که میخوام برم و کار کنم از الانا)

شماها که ساکن اروپا هستین میشه بگین از نظر هزینه زندگی -از نظر اقامت دادن بعد تحصیل- از نظر استحکام روابط خانوادگی-از نظر متعهد بودن دخترا و پسرا بهم دیگه کدوم از این کشورا بهتره؟

ممنون میشم لطف کنین کمک کنین
سلام سلام دوست جونا خوبین ؟؟؟

فاتیما جون

من برای قرص ضد حاملگی بدون نسخه هم گرفتم عین همون پاکتی که داشتم بهشون نشون دادم بهم دادن واسم 34 یورو شده بود اسمشو یادم نیست الان 4 سالیه استفاده نمیکنم .
جدیدا بهم یه قرص داد که گیاهیه اونم تو نسخه نوشت ولی بهم گفت بدون نسخه هم میدونی بگیری .
من یه بار نسخه ای که بهم داده بود که رنگش سبزه که باز به خودت بر میگرده یعنی ازاد هم میشه خرید برا من اونجوری بود .

البته اسمشو الان دقیقا نمیدونم ولی من یه اشنا دارم که دکتر عمومیه اگه اشتباه نکنم .تو برلینه که یه بار کمکش کردم که خواهرش اومده بود اینجا کمکشون کردم ایرانی هم هست .
اگه بخواهی میدونم ازش بپرسم بهت بگم برای دکتر زنان معرفی کنه و یا حتی ادرس خود دکتر که عمومیه واسه مواقع سرما خوردگی خوفه دی .

در مورد مهد هم همینطور که پارمیدا جون گفت.
اصلا نگران زبانش نباش . پسر منم امروز دومین روز مهد کودکه زیادی نمیگیره ولی معلمش گفت خیلی قشنگ بازی میکنه با خودش .
.
قاتیما
همنطور که رکسانا گفت هزینه قرص جلوگیری رو حدود 9 ساله که بیمه پرداخت نمیکنه و باید ازاد بخری و احتیاج به نسخه پزشک هم نیست

از خود داروخانه بپرسی خودشون بهت میگن و طریقه مصرفش رو

مهد کودک هم باید هر چه زودتر ثبت نام کنی
اگه بری یونگند امت اونا هر جایی که جا داشته باشن بهت معرفی میکنن و تا 6 کیلمتری خونتون احتمالش هست که بهت معرفی کنن

نرمال تو محله های خارجی ها و کنارهای شهر بیشتر جا هست
مرکز شهر یا جاهای خوب فکر نکنم به این راحتی بتونی جا بگیری
مثلا والدرف که یکی از بهترین ها هست

زبان هم تو محیط یاد میگیره ولی خوب کمی خودتون هم باید سعی کنید بهش یاد بدین که خودش رو بتونه به بچه ها نزدیک کنه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
ممون پارمیدا جونم.....ممنون رکسانا جون..وایییییی که چه قدر احساس آرامش می کنم وقتی می بیننم دوست های خوبم جواب سوالاتم را دادن.....ممنونننننننننننننننننننن
کسانا جون اگه آن قرص گیاهی را که می شه بدون نسخه از دارئخانه گرفت که خوبه...اسمش چی است؟؟؟ممنون می شم اگه یه دکتر زنان ترجیحا ایرانی به من معرفی کنی....مرسیییییییییییییی
لطفا به اشتراک بگذارید
صبا دختری از جنس دیگر
امروز هم طبق روال همیشه داشتم تو سایت ها و وبلاگ ها چرخ میزدم و به سادگی پس از چند دقیقه ازشون رد میشدم
ولی وقتی وارد یکی از این هزارن وبلاگ شدم نتونستم به راحتی ازش رد بشم وبلاگ مال پدر رنج کشید پدر صبا بود
www.sabayepedar.net
پدر که از همه چیز خودش حتی کلیه اش به خاطره دخترش صبا گذشته بود …
نمیدونم چه حسی بود که من رو نگه داشت تو این وبلاگ و نشستم و تک نک مطالب رو خوندم و با خودندن هر مطلب بیشتر به صبا نزدیکتر میشدم صبا که الان ۱۰ سال بیشتر نداره وباید مثل بقیه دختر های هم سن و سال خودش با عروسک بازی کنه و تنها غم و غصه اش همین عروسک ها باشه ولی نبود
سال ۸۶ صبا کوچولو که بعد از یه سردرد و مراجعه به پزشک ها متوجه میشه توموری در مخچه اش است که باید عمل بشه اولین عمل رو سه روز بعدش انجام می ده و عمل های دیگه پس از عمل ها و تاکنون بیش از24 عمل جراحی انجام میده و پس از یکی از همین عمل های در ۲۰/۴/۱۳۸۷ در ای سی یو به دلایلی که روشن نیست ؟؟؟ صبا دچار ایست قبلی و پس از ۵ بار احیا به کما می رود و دیگه زندگی صبا با زندگی من و شما داشتیم متفاوت میشه
پس از آن ضریب هوشی صبا به ۵ می رسد و پزشکان از صبا قطع امید میکنند و پدر و مادر صبا مجبور مشونداز صبا در خانه نگهداری کنند و هزینه های سنگین آنها راوا میدارد که از وسایل زندگی خود حتی کلیه خود بگذرندولی حتی کوچیکترین نا امید ی در این پدر و مادر ایجاد نمیشود … پدر و مادر صبا از طریق مراجع قانونی برای روشن شدن حقایق در مورد به کما رفتن صبا که به دلیل اصلی آن نرسیدن اکسیژن در ای سی یو بود نیز پی گیر هستند ولی....................
در آخر اگر مایل کمک به این خانواده و صبا کوچولو هستید میتوانید ازاین طریق نیز اقدام کنید

وب سایت : www.blog.sabayepedar.net
لطفا به اشتراک بگذارید

لطفا به اشتراک بگذارید
صبا دختری از جنس دیگر
امروز هم طبق روال همیشه داشتم تو سایت ها و وبلاگ ها چرخ میزدم و به سادگی پس از چند دقیقه ازشون رد میشدم
ولی وقتی وارد یکی از این هزارن وبلاگ شدم نتونستم به راحتی ازش رد بشم وبلاگ مال پدر رنج کشید پدر صبا بود
www.sabayepedar.net
پدر که از همه چیز خودش حتی کلیه اش به خاطره دخترش صبا گذشته بود …
نمیدونم چه حسی بود که من رو نگه داشت تو این وبلاگ و نشستم و تک نک مطالب رو خوندم و با خودندن هر مطلب بیشتر به صبا نزدیکتر میشدم صبا که الان ۱۰ سال بیشتر نداره وباید مثل بقیه دختر های هم سن و سال خودش با عروسک بازی کنه و تنها غم و غصه اش همین عروسک ها باشه ولی نبود
سال ۸۶ صبا کوچولو که بعد از یه سردرد و مراجعه به پزشک ها متوجه میشه توموری در مخچه اش است که باید عمل بشه اولین عمل رو سه روز بعدش انجام می ده و عمل های دیگه پس از عمل ها و تاکنون بیش از24 عمل جراحی انجام میده و پس از یکی از همین عمل های در ۲۰/۴/۱۳۸۷ در ای سی یو به دلایلی که روشن نیست ؟؟؟ صبا دچار ایست قبلی و پس از ۵ بار احیا به کما می رود و دیگه زندگی صبا با زندگی من و شما داشتیم متفاوت میشه
پس از آن ضریب هوشی صبا به ۵ می رسد و پزشکان از صبا قطع امید میکنند و پدر و مادر صبا مجبور مشونداز صبا در خانه نگهداری کنند و هزینه های سنگین آنها راوا میدارد که از وسایل زندگی خود حتی کلیه خود بگذرندولی حتی کوچیکترین نا امید ی در این پدر و مادر ایجاد نمیشود … پدر و مادر صبا از طریق مراجع قانونی برای روشن شدن حقایق در مورد به کما رفتن صبا که به دلیل اصلی آن نرسیدن اکسیژن در ای سی یو بود نیز پی گیر هستند ولی....................
در آخر اگر مایل کمک به این خانواده و صبا کوچولو هستید میتوانید ازاین طریق نیز اقدام کنید

وب سایت : www.blog.sabayepedar.net
لطفا به اشتراک بگذارید

دوستان یه سایتی هست برای ایرانی های ساکن آلمان و اتریش و بلژیک و ....
توش اطلاعات مختلفی هست
دکتر و مغازه و ..............
استانتون و شهرتون رو انتخاب میکنین
بعد دسته ای که میخواین
مثلا رستوران
دکتر
یا هرچیز دیگه
بعد هر اطلاعاتی ثبت شده باشه رو براتون نشون نمیده
کامل نیست ولی از هیچی بهتره

http://www.parsian.eu/main.php?L=1
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
عشق سبز جان

اینجا که اطلاعاتشون ناقصه کامل نیستش .

من خودم سایتی میشناسم که مال تمام المانه

مشخصات دکتر مینویسین چه دکتری باشه اسماشون معلوم میشه کهه کدومشون ایرانی هستن راحت میدونین تشخیص بدین یادم نیست کدوم سایت بود .
.