2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490727 بازدید | 6289 پست
آخ تازه پست قبلی ات را خوندم ملیامیرجان!! چه بامزه شرایطط مثل منه!! منم شوهرم دانشجو است ولی فقط یک پسر 5ساله دارم!... ببین برای شما یه کم کار سخت تره...چون به ازای هر نفر متراژ اضافه می شه..مثلا ما 3 نفر بودیم باید حداقل 2 اتاق خوابهو بالای 60متر اجاره می کردیم.خوب برای شما کمی فرق می کنه.من هنوز پسرم ایرانه و هنوز چیزی در باره مهد اینجا نمی دونم. فقط یه سوالی شما بلافاصله با همسری می آیید یا کمی بعد تر؟؟؟ آخه من خودم 2سال طول کشی تا بیام اینجا!!!!!!!
بازم سوالی چیزی بود در خدمتم فقط منم خیلی وارد به برلین نیستم و تقریبا تازه واردم!!!
مینا جون..ماشالا تو چه قدر سریع را افتادی و اینجا جا افتادی.......آفرین...آخه فکر کنم تقریبا با هم همزمان اومدیم ولی من هنوز دوست ایرانی اینجا پیدا نکردم!!! یعنی کلا دوست پیدا نکردم......خیلی دلم می خواد با یک آلمانی دوست بشم تا زبانم راه بیفته.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پارمیدا جون ...2تا سوال داشتم ازت...شرمنده....
یکی اینکه گفتی یکی از فامیل های همسرت برلین رشته طراحی لباس خواند،می تونی ازش سوال کنی برای من که چه طوری می تونم پذیرش بگیرم؟؟؟ حالا که فعلا باید اول ب2 را شروع کنم ولی بازم می خوام بدونم چه مدارکی می خواد؟؟ امتحان ورودی داره؟؟؟
بعد یه چیز دیگه...تو برلین کسی را نمی شناسی که بخواد فارسی یاد بگیره...یعنی بخواد تاندم پارتنر باشه؟؟؟؟ شوهرم که اصلا با من آلمانی حرف نمی زنه می گه فارسی ام خراب می شه!!!! خلاصه این فارسی بلد شدن همسر من باعث عدم پیشرفت زبانی من شده!!!!!!!!!!! جلو رشد من را گرفته!!!!!!!!!
آخه اصلا با محیط بیرون ارتباطی ندارم و این جوری هیچ وقت نه زبان یاد می گیرم و نه اینجا جا می افتم
فاتیما جون خیلی خوشحال شدم که بالاخره یه نفر رو تو برلین پیدا کردم
و چقدر خوب که شرایطتت مثل منه اینو به فال نیک میگیرم . برات ایمیل زدم عزیزم
راستی چرا 2 سال طول کشد خودت نخواستی شوهر ت جی میخونه که دو ساله اینجاست
میگم آدر س خونتون رو بده بیام با هم همسایه بشیم و بچه هامون با هم برن مهد
فارسی مون میشه توپ میگی نه امتحان کن : )
من عاشق زندگی تو یه روستای خلوت و با صفا هستم فعلا که با مرکز شهر کاری ندارم و شوهر م باید بره داخل شهر که بلیط رایگان داره و میره من خودم میخوام یه دوچرخه بگیرم و برمحال کنم حداقل یه 6 ماهی این کار رو میکنم آنقدر که تو این تهران استرس و فشار عصبی درام ولی بعدش باید برم دنبال پذیرش
خوب دیگه رویاهام رو نوشتم :) امیدورام عملی بشه

سلام سلام

من اومدم سوک سوک کنم. از هامبورگ برگشتم ولایت خودمون... خوب بود خیلی...

راستی رستوران تهران هم همونجا که بود برقراره... کلی از خجالت شکمم در اومدم تنهایی

چقدرم گرممممممممممممممم بود!!! امروز یکمی اینجا هوا بادیه و ابری آدم احساس نفس کشیدن میکنه...

fatima جون ببخشید من دیشب تازه اومدم اینجا و اومدم سایت. الان خوندم برام چی نوشتی... عزیزم حتما ازش میپرسم چجوری وارد شده.. امتحان ورودی که 100% داره.. مدارک هم کدارک معمول برای دانشگاهو میخواد... توی سایتهای دانشگاهها بری کاملا نوشته... منم برات میپرسم دیدمش.. نمیدونم کی میبینمش فقط..

کسی هم که بخواد فارسی یاد بگیره نمیشناسم متاسفانه.. بگوشم خورد حتما بهت میگم عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ممنون پارمیدا جونم...مثل همیشه کمک رسان!!!
ملیامیر جون...ایملت به دستم نرسیده...می شه یه بار دیگه ایمیل بزنی.....
من اول شوهرم برای 1سال برای تخقیقات ویزا گرفت و رفت..من اون وقت درخواست دادم ولی رد شد گفتن که چون ویزلی او 1ساله است به من ویزای پیوست به خانواده نمی دن........بعد برای سال دیگه درخواست داد تا جواب دادن دقیقا 7ماه طول کشی!!!!!!!!!!!!!! نمی دونم والا اینم از خوش شانسی ما !!!!!!
حالا نمی دونم شما در چه مرحله هستید؟؟؟ چونفکر می کنم اول باید همسرت بیاد و اقامتش را بگیره و بعد برای شما درخواست بده؟ یا با هم می آیید؟؟؟
ببین اینجا همه جا مترو و اتوبوس است ولی اگر می خواهی خارج شهر باشید بهتره ماشین داشته باشید.....ولی اینجا کشور سردسیری است و زمستان های سختی داره...خارج شهر فقط برای تابستان خوبه ...نمی دونم والا اطلاعاتی ندارم برای زندگی در حومه برلین.... حالا بازم اگه خواستی برات سوال می کنم
شماها کی می آیید؟؟؟؟؟؟؟؟
merc mooni jan
rastesh ma kesio mishnasim ke faghat mahi1 bar mirafte kamp emza mizade !hata az ie shahre dige miomadeee
Ma mikhaim vakil ham begirimm
az khoshi ziad tasmim gerefte be mohajeratt ma inja vazeiatemoon kheili khobee ammaa... Chera baraie dostemon moshkel pish miad?? Ma mikhaim begim khodemon pool darim in agha ham be ma komak ham mikonee
shoma koja hastin? Be che tarighi rafti age dost dari begoo azizam bebakhshid fozoli kardam!
فاتیما جون یه با دیگه ایمیلت رو با دقت نگاه کن آخه خیلی طولانی بود از طریق سایت هم فرستادم نمیشده دوباره فرستاد

من هم از همه شنیدم که روال همینه و باید بعدا اقدام کرد ولی ما از روز اول با هم رفتیم سفارت و از همون روز هم بهمون تاکید کردن که ویزاتون با هم میآد. حتی خانم هاشمی چند روز پیش تماس گرفت که شما چون باید پول زیادی رو با خودتون ببرید و یک نفر نمیتونه این پول رو ببره و حساب بازکنه وبلوکه کنه ما مشغول رایزنی هستیم که ویزای شما ها رو با هم بگیریم
البته اگر این اتفاق هم بیفته ما نمیتونیم با هم بیاییم چون باید یکی باشه خونه بگیره و کارها رو راست و ریست کنه تا من بتونم با دو تا بچه 5 ساله بیام
نطرت درمورد خارج شهر درسته من حواسم همش به تابستون هست و اصلا فکر سرما نبودم شما اونجا مشکل گرمایش ندارین اینطوری که میگین بخاری نفتی ؟!!! هست مشکل آب و کلا مصرف آب و برق ندارین
من شنیدم انرزی مشکل مهمی در آلمان هست که هزینه زیادی داره و باید خیلی صرفه جویی کرد ما هم که ایرانی و عادت به این چیزها نداریم
فاتیما جون شما یه ایمیل به من بزن من بتونم ایمیلت رو داشته باشم شاید ایمیل نی نی سایتت با ایمیل فعالت یکی نیست
بچه ها.......یه سوال یه کم پزشکی.....
قرص ضدبارداری چی می شه به آلمانی؟؟؟؟ چه مارکی بگیرم خوبه؟؟؟؟از داروخانه بگیرم یا از دام یا روسمن هم می شه گرفت؟؟؟؟ باید از چه روزی شروع به خوردن بکنم؟؟؟؟ اخه من تا حالا هیچ وقت قرص ضدبارداری نخوردم،برای اولین دوره می خوام شروع کنم.