2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490722 بازدید | 6289 پست
جانمممممممممم مامان سام سامیا!!!!!!!!!! نه بابا فضولی خالی کافی نیست!!!!!!!! زبلی هم می خواد!!!!!!!! دستت درد نکنه با اون سایتی که معرفی کردی ولی هنوز نتونستم وسایل اصلی مثل کمد و مبلمان را بیارم، چون ماشین می خواد و برای هر راه کلی پولش می شه.
یه سوال دیگه.....دکلره به آلمانی چی می شه؟ یا ماده بی رنگ کننده موی صورت؟؟؟؟؟؟؟چه مارکی بگیرم خوبه؟
نرم کننده هم می شه بگی چی می شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاتیما
شما برو dm از فروشنده بپرس که برای صورت میخوای یک بسته کوچیک هست مارکش یادم نیست ولی تا اونجایی که یادم و خودم خریدم خوب بود اگه پیدا نکردی بگو برم بپرسم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مینا جان امیدوارم بسلامتی رسیده باشین.

طلا جان ایکیا بعضی جنساش خوبن بعضیش هم نه... کلا دانشجوها بیشتر ازش خرید میکنن.. یکی از دوستامون مبل خریده ازش 13 ساله داره استفاده میکنه و هنوز هم خوبه... یکی دیگه یه میز خرید سر 1 سال خراب شد.. باید ببینی جنسش چیه...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام سلام دوست جونا خوبین
چه میکنین تو گرمااا تازه بهتر شدههه اخیششششششششششش یهو سرما خوردیم خخخخخ

طلا جون
اگه مبل فروشی و جنس خوب میخواهی من که همیشه از مبل هاینریش و یا مبل اشتوده که کیفیتشون عالیه و بعضیهاشون هم مارک دار هستن البته اگه تو شهر شما شعبه داشته باشه . قیمتاشون هم بعضی وقتها که حراج میشه خوبه وگرنه یکمی گرونن .

ایکیا بعضی چیزاش خوبه
من از ایکا مثلا چیز میز ریز میز نکات خونه بدرد بخوری میگیرم ولی چیز بزرگ نمیخرم واسه وسیله خونه .
مثلا مبل و کابینتا و میز و صندلی ناهار خوری این جورا نمیگیرمم . البته یه بار گرفتیم واسمون تجربه شده اونم میز ناهار خوری و صندلیاش خیلی مضخرفه جنساش انگار چوپ پنبه هست حتی با ناخن دستت یواش فشار بدی میره تو چوبش /
دوستام هرکی از ایکا واسه کابینت خریدن خیلی ناراضی بودن . و همزمان با تخت اتاق بچشون میگفت خیلی سریع شکست. دیگه باید بسنجی جنسشونو .
.
سلامممممممممم............ممنون بچه ها به خاطر نرم کننده که گفتید...
راستی...مامان سام سامیا جون...زحمت می شه دقیقا بگی روی بسته که از د.ام خریدی چی نوشته بود؟؟ماده بی رنگ کننده موی صورت یا دکلره؟؟؟؟؟؟
سلام.ما رسیدیم بالاخره.
پارمیدا جان کی میای درسدن؟

بچه ها اگه بخوام دوچرخه دست دوم بخرم باید چه کار کنم؟

سیم کارت چی؟کدومش بهتره؟

رکسانا جان اینجا که هوا سرده،دو روزی همش بارون میبارید!
سلام

مینا جان خیلی خیلی خوش آمدی...

آره چند روزیه هورا سرد شده دوباره.. قراره فردا هوا خوب شه باز.. البته اینجا امروزم بد نیست. 2شنبه و 3 شنبه افتضاح بود.. سرررررررررررررررررررررررد و بارونییییییییییییییییییی....

راستش خیلی دلم میخواد بیام درسدن بزودی هم میام ولی فعلا حالم اصلا خوب نیست... 2 شب بیمارستان بودم. باز هفته پیش 3 بار پیش دکتر بودم.. هفته دیگه هم باید برم دکتر و هفته بعدش هم همینطور........... بهتر بشم حتما میام... کلا همه برنامه هام ریخته بهم.

دوچرخه دست دوم یا روی پنل دانشگاه نگاه کنین و یا هم برین دوچرخه فروشی بگین دوچرخه دست دوم میخواین.

اینجا قانون کار اینه که ساعت 8 تعطیل میکنن. بعضی از فروشگاههای مواد غذایی تا ساعت 10 هم باز هستن.... 1شنبه ها هم همه جا تعطیله. خریدهاتونو برای 1 شنبه همون شنبه انجام بدین.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز