2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490721 بازدید | 6289 پست
من روحیه ام یکم خراب شده
همش فک میکنم واسه اینجور کارا دیر شده.. حس خوبی ندارم
ولی باید یه بار دیگه سعی کنم اینبار دیگه اساسی

دوستانی که آلمان هستین از چه سنی رفتین؟
میشه تنها زندگی کرد یه مدت یا خیلی شرایط روحی سخت میشه؟
رها جان زمانی که تصمیم به این کار گرفتی البته با شرایط مشابه من همه جوره باید خودت رو اماده کنی
چون بالاخره همه ما اینجا برای خودمون کسی هستیم و زمانی که با شرایط پ میری خوب باید تو یه اتاق خیلی ساده با شرایط و امکانات اولیه زندگی کنی
ولی بعدش همه چی خوب میشه
دستانش را در مقابلم مشت کرد و گفت : گل یا پوچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در دلم آهسته گفتم هیچ کدام فقط دستانت...........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام بچه هاااااااااااااااا خوبید منم شرایط روحیم خوب نیست فقط فکر رفتنم ولی نمی دونم چطوری با کدوم شرایط بیایید به منم بگید باید چیکار کنم ویدا جون آره گلم پیغامنو گرفتم هنوز به هیچ نتیجهع ای نرسیدم ....
خواستن توانستن است پس تلاش کن تا به هدفت برسی
ممنونم مامان سام سامینای عزیز........خیلییییییییی کمکم کردی.....فعلا به نظرم باید ب2اینجا بخونم تا هم زبانم راه بیفته و هم به شرایط عادت کنم.
فقط کسی می دونه چه طوری می تونم ماشین لباسشویی دست دوم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟ اینترنتی؟؟؟؟؟؟
من برلین هستم، جایی برای فروش لواطم خانه دست دوم سراغ دارید ؟؟؟ آخه ما دانشجویی هستیم و معلوم نیست که می مانیم برای همین فعلا ترجیح می دهم همه چیز را دست دوم بگیرم.
خواهش میکنم فاتیما

این سایتی رو که برات ادرسش رو میزارم میتونی حتی مجانی میتونی وسائل پیداکنی

zu verschenken ebay berlin

تو گوگل سرج کن البته هر روز باید نگاه کنی خیلی چیزا هست
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام فاطیما جان

تو ف ب جوابتو دادم عزیزم.

درمورد لباسشویی هم من یکی از دوستام داره اسباب کشی میکنه یه سری لوازمشو گذاشته برای فروش... البته گوبن هست. نزدیک کوتبوس.. (از برلین سمت درسدن) اگه میخوای ازش بپرسم که ماشین لباسشویی داره یا نه... ظرفشویی داره میدونم.. میده 50 یورو.. که شاید خودم برش دارم ولی اگه بخوای ازش میپرسم چیا داره با چه قیمتی بهت میگم// منتهی از گوبن تا برلین خودتون باید ترنسپورت کنین.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ین حریم کیست با نور جلال آمیخته

جلوه اش چون باغ جنت با جمال آمیخته

دست و پا گم میکند جبرئیل اینجا چون نسیم

بوی غربت بس که با عطر وصال آمیخته

هوای مشهد کردی این سایت رزرو هتل در مشهد به دو نفر از اعضا سایت به صورت قزعه کشی سفر مشهد هدیه میده توی قسمت اعضا سایت ثبت نام کنید
همچنین برای رزرو انواع هتل اپارتمان تمیز به این سایت مراجعه کنید
http://www.hotelafzar.com
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز