2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490717 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

Akhey, ishala hamishe shad o salamat Bashi :)
Man khodam tu Hamburg zendegi nemikonam, vali Chand Bari ke raftam
Raftam in resturan
Nemidunam nazdike koja Bud, vali ye parking dasht dorost baghalesh
Va dige negarane ja Park nabayad bashi
Vali adresheo barat az google bardashtam
Sepideh

Hammer Stra�e 5, Hamburg
+49 40 429003767
Omidvaram be dardet bokhore
باردارم و همسرم اصرار داره بچه رو اونجا به دنیا بیارم تا بتونیم اقامت بگیریم هرچی هم میگم وضعیت کمپ ها مناسب و بهداشتی نیست گوش نمیده میگه که پرسیده و اونجا ماهی ۵۰۰ یورو کمک هزینه میدن و بعد از یک ماه اجازه کار داری و اگر اونجا بچه دار بشی سریع بهت اقامت میدم دارم دیوونه میشم کمکم کنید توروخدا
سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
من کسایی رو می شناسم که تو آلمان برای پناهندگی اقدام کردن و الان تو کمپ زندگی می کنن.... مثل آپارتمانه ولی شما خودت انتخاب نمی کنی....وضعیت کمپ ها تو آلمان مناسبه ... اگه بابت این داستان نگرانی که نگرانیت بی مورده.... کمک هزینه هم می دن ولی نه این مبلغ.... به هر کس فکر می کنم 100 یورو و اگه بچه دار بشین همین حدودها هم برای اون.... اما مطمئن نیستم به خاطر بچه بهتون اقامت بدن... اینو کی گفته؟؟؟؟!!!!!!!!!

دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
راستش یه نفرو پیدا کرده که تا برلین میبره با قطار من اصلا دوست ندارم برم ولی اگه حرف بزنم شوهرم میگه تو مانع پیشرفت مایی و ترسویی منم همه چیزو سپردم به خدا الان نمیدونم با تولد بچه سریع اقامت میدن یا همه اش کشکه
کارو جون بخاطر بچه اقامت نمیدن... یعنی فکر نمیکنم...

حقوق پناهنده ماهانه فرق میکنه... تو استان ما فکر مبکنم فکر مبکنم نفری یه کپن 250 یورویی میدن... بچه هم اینجا ماهی 185 یورو پول کودک میگیره.. ولی نمیدونم این شامل پناهنده ها هم میشه یا نه....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
اخه انگاردیشب از یکی که تو بلژیک زندگی میکنه پرسید گفت فقط المان و انگلیس این قانون رو دارن میشه یه واسم یه پرس و جو کنی