سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
مینا جون ممنونم از تبریکت.. اسمش آرین هست و خرداد 5 سالش میشه.
من خودم پتسدام خوابگاه داشتم 1 خواب کوچولو داشت و یه هال و یه آشپزخونه و دستشویی و حمام.. همش برای خودمون بود.. یعنی با کس دیگه ای نبودیم... کلا 35 متر بود.. ولی خیلی تمیز بود. 240 یورو هم بود همش اگر اشتباه نکنم.
شهر تا شهر فرق داره ولی همه جا برای خانواده ها جاهای بزرگتر میدن... من محیط خوابگاهو خیلی دوست دارم... همه جا هم Einzehl-Zimmer یعنی سوئیت دارن. منتهی اینها زود پر میشن.. باید زود رزرو کنی.. یه تماس با شتودنتن ورک Studentenwerk درسدن بگیرین اونها راهنماییتون میکنن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم هر دانشگاهی یه Studierendenwerk مجزا داره که اکثر کارهای جانبی دانشجویان را راه میندازه... مثل اجاره دادن خوابگاه یا معرفی کارهای دانشجویی و.... از این قبیل...
این سایت مال هامبورگ هست.. زبانشو میتونی به انگلیسی هم تغییر بدی... بصورت آنلاین هم میتونی جا رزرو کنی.. البته هامبورگ واقعا همیشه پره خوابگاهش.. البته به دانشجوهای خارجی راحت تر میدن..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
مرسی عزیزم ما اگه دانشجویی نیایم و بخوام یه جای خیلی ارزون برای یکماه یا کمتر کرایه کنیم به نطرت از کجا پیدا کنم؟
راستش هربار ما می یام مسافرت اونجا و خمونه فامیل اخرش با شوشو کارمون به طلاق میکشه و اینبار میخوام بریم یه جای کوچیک واسه خواب که بشه وسیله مسیله هم توی یخچال گذاشت و
مرسی عزیزم ما اگه دانشجویی نیایم و بخوام یه جای خیلی ارزون برای یکماه یا کمتر کرایه کنیم به نطرت از کجا پیدا کنم؟
راستش هربار ما می یام مسافرت اونجا و خمونه فامیل اخرش با شوشو کارمون به طلاق میکشه و اینبار میخوام بریم یه جای کوچیک واسه خواب که بشه وسیله مسیله هم توی یخچال گذاشت و
ارنج جان تو گوگل بگرد G�stehaus Hamburg خونه های مبله برات میاره که به توریستها اجاره میدن....شمال هامبورگ بهتر از جنوبشه... هاربورگ خوب نیست.. یعنی من دوست ندارم... سمت آلتونا (Altona) یا اوستر شتراسه (Oster Straße)و .... خوبه.. البته هامبورگ خیلی بزرگه جاهای خوب زیاد داره..
Wandsbeck هم خوبه و ارزونتر از شماله.. رفت و آمدش هم راحته به مرکز شهر.
وییییییییییییییییییی دلم تنگ شده.. آخجون دارم میام کم کم.. نمیدونم چرا هی این آهنگه تو ذهنمه... حالا هیچ وقت نشنیدمشااا همین یه مصراعشم بلدم.... دارم میام دارم میام به خونمون ... لالالای لای لالالای لالای لالای... هههه
توروخدا به من بگین رستوران تهران هامبورگ بغل ZOB کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ار فراقش میمرم!! کدوم رستوران غذاش به همون خوبیه؟ گوشتش بو نمیده؟؟