2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
پارمیدا جون بارداری عزیزم؟

بچه ها ما قرار بود بیایم درسدن چند روزی بریم گست هوس بعد دنبال خونه بگردیم ولی با توجه به اینکه وقتی ما بیایم (ماه جوئن )فصل توریسته به نظرتون اگه اینترنتی از ایران اقدام کنیم برا کرایه خونه بهتر نیست؟

راستی ما بلیط برلین برا 10 ژوئن خریدیم.پارمیدا جون درسدن نداشت.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوستان

وکیلی که من به شما معرفی کردم المانی هست و در شهر Dortmund
المانی صحبت میکنه و انگلیسی هم میدونه
زنش ایرانی و فارسی هم بلد نیست حرف بزنه ولی کمی میفهمه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام

مینا جون آره باردارم...

برای درسدن نداشت؟ حیف!! آره خیلی کم دارن.. یعنی همه سال ندارن.. گاهی دارن. راستش اینترنتی برای کرایه خونه را نمیدونم.. چون باید ببینی.. بعدم ببینی کدوم محله... من فکر کنم اینترنتی گست هاوس رزرو کنین و خونه هم ببینین قرار دیدن خونه را بذارین و برین اونجا ببینین خونه را... چرا خوابگاه نمیرین؟ خوابگاه به نفعتونه ها... هم محل دانشجوییه.. هم ارزونتر هم خوش میگذره
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
عزیزم رفتم داخل سایت همه چیز بود بجز این سوالایی که من پرسیدم
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین
عزیزم رفتم داخل سایت همه چیز بود بجز این سوالایی که من پرسیدم
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین
بچه ها کجایین شماها؟؟

مینا جان آشنا دارین آلمان؟ من رسیدم آلمان باید یه سیم کارت بخرم چون قبلیمو دادم دوستم.. شمارشو برات ای میل میکنم که اگر مشکلی بود باهام تماس بگیری عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد