2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
Maman yasi
Ehtemalan khordad biyam iran
Age hatmi shod omadanam barat miyaram .
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامان یاسی عزیزم راستش مطمئن نیستم بتونم.. بخاطر تحریمها اصلا نمیدونم میشه کالا به ایران ارسال کرد یا نه.. اگر زودتر گفته بودی مسافر داشتیم برات میسپردم اون بیاره عزیزم.

ساغر جون دوستام ایرانین.. ازشون میپرسم اگر اجازه دادن و خواستن کنتاکتشونو بهت میدم حتما عزیزم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
دوستای عزیز برای روز مادر امسال بنظرتون کدام یک از این هدایا میتونه سوپرایز بهتری باشه:

دعوت به یک رستوران فوق العاده
کیک های شکلاتی بی بی
دسته گل های زیبای زعیم
کارت هدیه نقدی
عطر و ادکلن و شکلات

در فروشگاه هدیه ی سیمیا این هدایا رو میتونید با 15% تخفیف به مادرانتون در ایران هدیه کنید تا ذره ای از عشق و علاقه تون رو به اونها ابراز کنید.

برای استفاده از 15% تخفیف میتونید از کوپن MOTHERSDAY در سبد خرید استفاده کنید

گروه سیمیا تنها ارائه دهنده خدمات به ایرانیان خارج از کشور
http://www.simiaservice.com/gift/
سلام دوستان
شرمنده قرار بود براتون شماره وکیل رو بزارم که مدتی سرم خیلی شلوغ بود
نتونستم
شماره و اسم این اقا هستش
Heribert Gollumbek
0049-234-94119922
البته شماره تلفن دفترش هست که میتونید تماس بگیرید و سئوال کنید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام به همگی

پارمیدا جان منم باردارم و بیمه دولتی هزینه 3 تا سونوی اصلی که برای سلامت جنین هست رو میده ، یکی هفته 9 تا 12 هست که برای دیدن قلب و ایناس یکی دیگه 19 تا 22 که سونوی آنومالی هست و تک تک اعضای جنین دقیق بررسی میشه مخصوصا قلبش ، یکی دیگه هم فکرکنم هفته 29 تا 32 هست

سونوی ان تی اگه خودت بخوای می تونی انجام بدی بین هفته 11 تا 13 هفته و 6 روز
من انجام دادم هزینه سونو با آزمایش خونش 198 یورو شد

آزمایش اچ ای وی و گروه خونی هم مجانی بود

Lilypie First Birthday tickers
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

من بخوام دعوت نامه بفرستم برای مامانم که برای زایمانم بیاد باید مدرک خاصی هم ارائه بدم که من باردارم یا لازم نیست؟
کلا مدت زمان آماده شدن دعوت نامه چقدر هست؟
Lilypie First Birthday tickers
ممنونم نیلوفر جون... من ان تیو فکر کنم فقط سونوشو برم اینجا.. آز دیگه شاید ندم...

در مورد دعوتنامه اطلاعی ندارم عزیزم.. ولی ما برای مامانم اوندفعه چیزی ندادیم.. یعنی مدرکی دال بر اینکه من باردارم ندادیم فکر کنم.. شاید هم یه کپی از صفحه اول و دوم Mutterpass با فکس براش فرستادیم... یادم نیست درست..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستای عزیزم خوبید همه

یه سوال داشتم هزینه گرفتن ویزای تفریحی آلمان حدودا چقدر میشه و باید چه شرایطی داشته باشی تا بتونی بگیری و چقدر طول میکشه ؟

ممنون بوس بوس
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین
عزیزم برو تو سایت سفارت همه را نوشته.. یا زنگ بزن.. سایتش بهتره.. مطالعه کن سوالی موند زنگ بزن سفارت ازشون بپرس.
سایت سفارت نمیدونم چیه برام بنویسید مسی عزیزم

مامان سم این وکیلی که میگی کجاست منظورم اینه که کدوم شهره؟ من اگه جور بشه برم میخام هامبورگ برم از شهرای دیگه هم وکالت قبول میکنه؟
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین