2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490717 بازدید | 6289 پست
سلام

دوستان مقیم آلمان....

از آخن کسی هست؟ در مورد اجاره خونه راهنمایی میخواستم...

میتونید راهنماییم کنید .... برای تعطیلات سه ماهه تابستون خونه مبله میخوایم اجاره کنیم ...

خودم چند تا سایت رو دیدم ولی مشکلم اینه که نمیدونم کدوم محله رو باید انتخاب کنم و کدومش از نظر مکانی مناسبتره....
سلام المیرا

من آخنو نمیشناسم محله هاشو... دارین میاین آلمان؟ سمت برلینو اینا میاین؟ یا هامبورگ... ولی اگر همو ببینیم چه خوب میشه!!!! دلم برات تنگ شده.. اونطرف چرا نیمدی؟ یوزر منم کار نکرد؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارمیدا ... هههه

هیچی تموم شد خوردیمش..

دستورشو برات مینویسم حتما... آلمانیه باید ترجمش کنم... خیلی راحته.. 10 دقیقه موادش طول میکشه.. نیم ساعت هم باید تو فر بمونه
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا فعلا قطعی نشده.... خدا بخواد میایم .... برلین و ... هم که برای یکی دو روز حتما میایم .... الان آلمانی تو؟؟

چه خوب برگشتی؟ اتفاقا خیلی به یادت بودم ولی گفتم تو فعلا اون سمت دنیای!!

راستی برات تو متولد آذر پیغام گذاشتم... نام کاربری هم بهم ایمیل داده بودی هر جی زدم نشد شنیدم پس رو اشتباه زدم...

کلا خیلیی خیلییی خوشحالم برات:)))))))) برو پستم رو بخون

آخنیهای عزیز! نیستید؟؟
الی من تو آذریها زیاد نمیرم.... بد دچار سندرم شبه خانم فعال میباشد!!! الان آلمان نیستم ولی از 18 مای میرم... تا آخر آگوست هم هستم.

مرسی که برام خوشحالی.. الان داری برام تاسف میخوری که چه غلطی کردم؟؟ هههههه خودمم دارم به این نتیجه میرسم کم کم.... اون ور نمیای وگرنه کلی سر مونا و بقیه را خوردم اینقدر نق زدم که من کارمو میخوام.. پریروز داشتم رادیومونو گوش میدادم رفتم قسمت آرشیو برنامه خودم.. انقدر غصه خوردم... عین این بچه ها... حالا برم آلمان گفتن بیا ببینیمت... برم خودمو لوس کنم براشون اینجا برنامه بسازم براشون بفرستم.... با بیبی!! دلم خوشه!!

ایوای طاها دیروز تولدش بود!!!! من تو سایت نرفتم اصلا!!!

الی کلی تعریفی دارم برات.. دلم برات تنگ شده...

برای آخن من برات میپرسم.. نمیدونم بشناسن یا نه.. دور بریهای من اکثرا یا برلین و درسدنن یا هامبورگ و هانوفر و لوبک و کیل و ...کلا شرق و شمال.. ولی حتما برات میپرسم.

تا کی اطلاعات لازم داری؟
المیرا محله های آلمان اکثرا هرچی به مرکز شهر نزدیک باشه برای توریستها بهتره... برای زندگی فرق میکنه.. ولی اونجوری به همه جا دسترسی داری.
دلا 2012

سلام
عزیز خواهش میکنم
اقامت از طریق پناهندگی بستگی به خودت و اون کیسی که میخوای بدی داره و خود درسته وکیل خوب هم خیلی میتونه کمک کنه چون تمام قوانین رو میدونه ایشون کمک میکنه
ولی از طریق مهاجرت هم اگه شایطش رو داشته باشی چند تبصره وجود داره که میشه گرفت
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=410199&PageNumber=44

پارمیدا این صفحه است پستم

تاسف برای چی .... ویار میار ! نداری؟؟تا چشم به هم بزنی تموم میشه قدرشو بدون .... لذت ببر لذتتتتتت به موقع سر کارت هم میری .... من بی صبرانه منتظرم جنسیتش معلوم بشه . بعد براش ذوق درو کنم! البته تا الانم کلی براش ذوق کردم عاشق مو طلایی اولی هم هستم .. دیگه میشن دو تا مو طلایی:))))))))))

ببین مثلا محله های خوب و بد ندارن؟ فقط مرکز شهر باشه اوکی هست؟ ( حالا نیست اسم همه محل هاش رو هم بلدم!)

اگه اسم ناحیه رو بدونیم کافیه دیگه فقط تو اون ناحیه جستجو میکنیم هر موقع تونستی بگو

یه چیز دیگه خونه مبله همه چیز کامل داره ؟ ماشین لباسشویی توی خونه مثلا؟

حالا چرا میخوای بری برلین؟ بیا پیش خودمون میگن آخن خیلی قشنگه!!! هاهاها ;))))))
الی نه ویار ندارم.. اون اول یکمی حساس بودم الا نه .. البته فقط به گوشت که همینجوری هم دوست ندارم.. الان بدتر شده... حالا اوایل گوشت خوار شده بودما.. ولی الان اصلااااااااااااااا

هههه آلمان همه جاش قشنگه

پس یادم باشه شمارمو بهت بدم همو ببینیم... یه جوری بالاخره به هم میرسیم..

بعضی خونه ها همه چیز کامل داره . بعضیهاش برای ماشی لباسشویی چیپ میگیری استفاده میکنی... تو زیرزمینه.. تمیزه... ولی اکثرش داره... بزار برات محله هارو بپرسم.. برای کی میخوای؟ چندتا اتاق باشه؟