2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489053 بازدید | 6289 پست
پارمبدا
من تقریبا خواننده خاموش هستم
ولی شما باید مرطب بری دکتر خوب نمیشه گفت که همه مثل هم هستن و دوران بار داری اول و دوم یکی
اگه واقعا موقعیتش رو دارین حتما بیاید
و کارهاتون رو انجام بدین
در رابطه با هبامه
من سر پسرم اصلا نداشتم چون مادرم در کنارم بود البته نا گفته نمونه که به یک خانوم ایرانی گفتم بیاد که روز قبل از مرخصی گفت نمیام
ولی سر دخترم
یک خانوم روس امد و خیلی هم بموقع میامد و تا 10 جلسه سر وقت همه کارها رو انجام داد
ولی اگه مشکلی نباشه اصلا برای بچه دوم هبامه احتیاج نداری ولی خوب اگه بیمه هستی از این امکانات استفاده کن
براتون ارزوی موفقیت میکنم
شاد باشید
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
مرسی دوستان

من با همسرم خیلی صحبت کردم... اون بیشتر نظرش اینه که اونجا زایمان کنم.. ولی آخرش به این نتیجه رسیدیم که هفته 11 من برم آلمان و حداقل تا هفته 26 یا 27 که اجازه پرواز دارم آلمان بمونم که تمام معایناتم اونجا انجام بشه و اگر دکترم نظرش این بود که بهتره آلمان زایمان کنم خوب میمونم.

من از دکترم و هبامم خیلی خیلی راضی بودم... آلمانی بودن و خیلی دقیق و ماه بودن هر جفتشون.. من بلگ هبامه گرفته بودم و از ماه 4 میرفتم پیشش سوزن درمانی و ورزش بارداری و گبورتزفوربرایتونگ و .... همه رو پیش خودش انجام دادم و موقع زایمانم هم بهش زنگ زدم اومد بالاسرم و 5 روز هم بیمارستان بودم هرروز میامد بالای سرم و تا 10 روز هم خونه... خیلی ماه بود. بعد از زایمانم هم میرفتم پیشش با بیبی ورزش کگل و .. انجام میدادیم... هر وقت با آرین مشکلی داشتم زنگ میزدم بهش... مثلا روز اول که از بیمارستان اومدم خونه ناف آرین خونریزی کرد و من فوری بهش زنگ زدم و گفت چیزی نیست و خیلی آرومم کرد..... اگر نبود من خیلی استرس میداشتم مسلما. خلاصه خیلی راضی بودم ... برای همین الان یکمی 2 دلم.... ولی 4/5 ماهو که حتما میرم آلمان پیش پزشک خودم و خرید هم میخوام ونجا کنم.. اینجا همه لباس بچه ها پلاستیک دارن!! اه اه
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارمیدا
من عاشق هباممم هستم
با اینکه
مامانم پیشم بود هر روز میمود دینا رو چک میکرد هنوزم که هنوزه بهش زنگ میزنم
هبامه ها خیلی به ادم ارامش میدن
اگه میتونی بیا اینجا تا خیالت راحت باشه
سلام عزیزم من اقامت دائم دارم ولی امتحانی ندادم... برای پاس باید برم اینترگراتسیونزکورس و بعد هم امتحان داره... که هنوز نرفم...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جون.مرسی عزیزم که جواب دادی،نه من امتحان ندادم،به خاطر همین میخوام بدونم که چه جوری است.تازه امتحان گواهی نامه هم باید بدم،کمکهای اولیه هم روشه،که قبلا ایران گواهی غریق نجات گرفتم،یک چیزی یادمه ،اینجا دیگه گواهی بین ا لمللی را قبول ندارند،باید از اول امتحان بدم،برای اقامت دائم هم فکر کنم قانون جدیده باید یک امتحان دیگه بدم،من قبلا هم ازت کلی چیز پرسیده بودم که کاربریمو تغییر دادم،قبلا،mari بودم، چون این کاربری زیاد شده بود.آرین جیگرو ببوس.امیدوارم که با رداری خوبی داشته باشی.
سلام ماریکو جان
آره همینطور که پارمیدا جون گفتن برای اقامت دائمی امتحان نمیخواد منتها از من چندتا سوال المانی کرد که اسون بود که میپرسید اسمت چیه از کجا میایی و چند نفرهستی تو فامیلی همین . وگرنه اصلا امتحانی نداره .

در مورد گواهینامه کههههههههههههه نگوو دلم پره ازش باید همه چی رو روزی از نو. شروع کنی فقط میدونم کشور فرانسه گواهینامه ایرانو قبول میکنن !!!!
.
پارمیدا جان کاش برای زایمان بری آلمان.... نمیشه؟

..........

من رفتم رنگ شماره 9 گرفتم ... گذاشتم رو ابروم....بیست دقیقه موند...پاک کردم هیچی به هیچی...عجیبه به خدا...تو ایران رنگ که میذاره رو ابروم دو دقیقه ای رنگ میگیره...آخه من چیکار کنم....
yesterday you said tomorrow....just do it
ماریکو جان ...واسه اقامت دائم امتحان نمیخواد ولی برای پاس آلمانی یه امتحانی هست که در مورد اقتصاد و اجتماع و سیاست آلمانه...سوالاش رو میتونی از تو نت پرینت بگیری....سخت نیست... من امتحان رو دادم ...چون برای گرفتن پاس آلمانی باید اون امتحان رو قبول بشی... از 33 تا سوال 17 تا رو هم درست جواب بدی اوکی هست به همین دلیل میگم راحته ...نگران نباش...

گواهینامه رو هم همون روزهای اول که اومدم آلمان گرفتم... چون گواهینامه ایرانی داشتم به همین دلیل ملزم نبودم که حتما ساعات اجباری آموزش رو طی کنم...فقط تو کلاسهای آیین نامه اش شرکت کردم... اونم سخت نیست فقط قوانینشون نسبت به ایران زیادتره...
yesterday you said tomorrow....just do it