2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
جالب اینه من اصلا گوشت دوست ندارم.. گوشت قرمز که شاید هر 3 هفته 1بار بخوریم مرغ هم هفته ای یک بار بشه خیلی دیگه.. اکثرا یا ماهی میخوریم یا گیاهی.. از وقتی باردار شدم همش دلم گوشت میخواد!!!! هوس استیک , کباب , کتلت , بیف استروگانوف و این چیزها هی میکنم!! خونخوار شدم.. یوهاهاهاهااااااا... هههههه
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا حتما سریعا درخواست بده برای پاس.... متاسفانه منم یکم تعلل کردم میگفتم بیخیال من که اقامت دائم دارم.....پارسال یانوار درخواست پاس دادم هنوز جوابش نیومده.... شنیدم ایالت بایرن نزدیک یک سال و نیم طول میکشه تا جواب بدن.... در حالیکه اگه دوسلدورف بودم دو ماهه میگرفتم.... اینم نتیجه تنبلی... ولی تو این کار رو نکن و سریع اقدام کن....

اینکه هوس گوشت کردی یعنی بدنت احتیاج داره... همونجا اگه هوا خوبه یه گریل پارتی راه بندازید... :)
yesterday you said tomorrow....just do it

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ملودی الان برای من سخت تر هم شده چون ملده آلمان نیستم... حالا اومدم آلمان میرم سوال میکنم... حتما باید برم... چون پارسال که داشتم می آمدم کنیا رفتم سوال کردم گفتن ملده باشی خودمون (اداره مهاجرت شهرمون) پروندتو بررسی میکنیم ولی ملده نباشی میره کلن و 2 سال طول میکشه!! اینجا هم تا حالا نتونستم درخواست بدم چون اقامت نداشتم الان تازه اقامتم اومده.... بیام آلمان دوباره خودمو ملده میکنم... ولی کلی مالیات ازمون کم میکنن..

در مورد گوشت هم فکر کنم آهن بدنم کم شده برای همین هوس میکنم...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا.... خب تو حداقل چند ماه میخوای آلمان بمونی...دوباره ملده میکنی....نگران نباش...ایالت نوردراین وست فالن خیلی سریع پاس رو میده...ای کاش اون زمانی که دوسلدورف بودم سریع اقدام میکردم ...

اگه سوالام کمی خصوصیه ببخشید دیگه چون مهمه برام اگه لطف کنید جواب بدید ممنونننننننننننننننننن میشم دوستای گلم
بوسسسسسسسسس
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین
عزیزم من غیر قانونی نرفتم. 7 ترم هم زبان خونده بودم ایران. بعد هم باهمسرم آشنا شدم و ازدواج کردم و ....
دانشجویی بهترین و راحتترین راهه....
سلام دوستان من فردا دارم مییام آلمان می خواستم بپرسم فروشگاهای بزرگ آلمان جیه که هم مواد عذایی باشه هم پوشاک و .... مثلا ما اینحا کارفور یا اوشان داریم اون جا چیه؟
خدایا راضیم به رضای تو ای مهربانترین
عسل جان ...فروشگاههای بزرگ آلمان که همه چیز داشته باشه هم پوشاک هم مواد غذایی مثل

Kaufhof
Karstadt
Kaufland
Real
.
.

فروشگاههای زیر هم فروشگاههای بزرگ مواد غذایی هستند که فقط مواد غذایی دارند ولی گاهی اوقات یه سری پوشاک خاص هم میارن مثل

Aldi
Lidl
Netto
EDEKA
Rewe
Kaiser

فروشگاههای مواد بهداشتی آرایشی هم مثل
dm
Mueller
Rosmann

و غیره

سلام پارمیدا و ماریکو جون
ببینید ختما اختیاجی به کلاس رفتن نیست
در مورد پارمیدا که میدونم زبانش خوبه و اصلا نیازی به کلاس نداره
شما ها میتونید فقط واسه امتحان بی اینس ثبت نام کنید و امتخان بدید بدون کلاس
الانم که کلاس فراوونه
فوکس هوخ شوله
ایلین گوا
ایوروشوله
بیلدونگس ور این
نمیدونم ای اس کا
ا بی سی
اوهههههههههه کلاس هست تا دلتون بخواد از یکیشون سپوال کنید زمان امتحانشون کی هست ترمین کنید امتحان بدید
هزینشم هم تا چند وقت پیش ۸۰ یورو بود
اگه بخواین کلاس برین ۶ ماهه برید
پارمیداااااااااااااااااااا
رستوران تهران دم بانهوف رو جمع کردن تو هامبورگ ابجی
روبوش یه دونه هست باراکا ما رفتیم غذاش رو دوست نداشتم
واییییییییی یه دونه هست تو هامبورگ رستوران قصرررررررررر عالی غذاهاش

ببین حتما گوشت بخور کمبود اهن نداشته باشی
لذت ببر
من که تو حاملگی فقط با لا اوردم اه اه اه
ثنا منم تو حاملگی فقطططططططططططططططططططططططططط بالا آوردم.... هوس هیچ چیزی نمیکردم...حتی لواشک که عاشقش هستم...

به تنها چیزی که فکر میکردم این بود که چی بتونم بخورم که بعدش بالا نیارم...!!