2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489050 بازدید | 6289 پست
الناز سئوال سختی کردی
تا اونجایی که بشه برات توضیح میدم
اول عزیز
مهد اینجا نوبتی البته هم مجانی و هم پولی بستگی به درامد داره
اگه حقوق بیکاری بگیری که کاملا مجانی و اگه کار کنی نسبت به درامد باید پول بدی مثلا
اگه درامد ماهینانه یک خانواده 4 نفری 2500 تا باشه حدود ماهی 50 یورو و برای بچه دوم تقریبا مجانی
و بچه باید در سن 3 سال وارد مهد بشه خوب همه زمانی که اینجا مامانش حامله هست بچه رو ثبت نام میکنه
که تا سن 3 سال جا بگیره
و نکته بعدی تو مرکز شهر ها جا خیلی کمه ولی اطراف باز شانس بیشتره
خونه
اون هم بستگی به محل داره خیلی تفاوت میکنه
تو فرانکفورت که خیلی خیلی متفاوت هست ولی بطور تقریبی یک خونه 3 اتاقه یعنی 2 تا اتاق خواب و یک پذیرایی
75 متری باید 700یورو رو در نظر بگیری
گرما که شامل برق و سارز خونه میشه حدود 150 تا و گاز یا شوفاز هم باز بستگی به میزان مصرف داره که باید 150 تا براش بزاری
اینترنت و متفاوت هست بین شرکتها یک خط تلفن با انترنت پرسرعت و تلویزیون که بتونی کاناه های زیادی داشته باشی پیش مخابرات اینجا باید ماهی 75 یورو بدی
و ماهی هر 3 ماه هم 55 یورو رو باید برای خط تلویزون بدی
که در جمع باید تقریبا بطور متوسط باید 1000 تا 1200 رو کنار بزاری
حتما باید اقامت داشته باشی و کار وگرنه خونه بهت اجاره نمیدن مگر اینکه محله های خارجی ها که توش زندگی کردن خیلی سخته این شرایت در همه شهر ها هست و یکسانه
فقط کرایه خونه فرق میکنه که در شهر های بزرگ گرونتر هست
این اطلاعاتی که من داشتم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیلوفر ابی
میتونی سوتین رو از dm یا Rosman بگیری خیلی ارزونتر هست و کیفیتش هم خوبه
تماو وسایل بهداشی بچه رو هم داره
اگه کمی گرونتر بخوای و لباس میتونی از baby wals یا baby mark که کالسکه و تمام وسایل از جمله لباس رو هم داره
C&A کیفیت لباس بچه خوبی داره وقیمت مناسب H&Mولی من کیفیتش رو دوست ندارم

من اینترنتی اصلا تا حالا وسایل بچه رو خرید نکردم چون دوست دارم کیفیتش رو ببینم
و بیشتر میتونی تو مغازه ها حراجی پیداکنی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام

مامان سام سمینا خیلی خیلی ممنونم . ببخشیدا بازم یه عالمه سوال دارم . میدونی که باید حساب شده جابه جا شد . قاعدتا ما با کار همسرم جابه جا میشیم . میتونی یه رنج حقوق ناخالص (چون واقعا سردرگم شدیم و نمیدونیم حقوق خالص چفدر خواهد بود) که زندگی معمولی / خوب / و عالی باشه بگی ؟؟؟ سوال سختی کردم میدونم . اما توی سایتهای مختلف که سرچ کردیم نمیتونستیم دقیق حقوق خالص رو پیدا کنیم . یعنی حدودا فکر میکنی با چه درآمدی یه زندگی خوب میشه داشت ؟

بیمه هم آیا بیمه دولتی که فکر کنم آپشن اول هست خوبه ؟ چه چیزهایی رو کاور میکنه ؟

یه مورد دیگه که خیلی خیلی فکرمو مشغول کرده نحوه برخوردشون با خارجیهاست .برای دخترم خیلی نگرانم .فکر میکنی توی مهد یا مدرسه به عنوان خارجی اذیت بشه ؟ دختر من کاملا چهره شرقی داره با موهای سیاااااااااه

درسته که میشه راحت بلو کارت گرفت در صورتیکه آلمانی بلد باشیم ؟( که خوب البته هیچی هم بلد نیستیم

کلا به نظرت آلمان کشور خوبی هست برای زندگی ؟

وای خیلی سوال کردم . ببخشید . اما جدا کمک بزرگی به ما میکنی
الناز جون سلام
به نظر من شما اول باید شهرتو انتخاب کنی
شوهر شما قرار کجا کار کنه؟
شهرهای بزرگتر خونه گرون تر و پیدا کردن خونه مشکل تر هم هست
مهد هم که همجون مامان سامیار گفت بسته به در امد داره...جا هم که بله سخت تقریبا پیدا میشه
مهد ها با هم خیلی خیلی فرق دارن
رابطه با خارجیها در کل میشه گفت خوبه ولی هستن ادمایی که بدن
اینجا ترک ها و به قول خودمون کله سیاها زیادن...
یه جورایی مولتی کولتی دیگه
اگه شما ههرتون رو بگید بازم اطلاعات بیشتری میشه بهتون داد
سلام دوستان ، من میخوام واسه داداشم دعوت نامه بفرستم، ایشون مجردن و کار آزاد دارن جوونه و پس انداز چندانی نداره . فکر میکنید چند درصد احتمال گرفتن ویزا هست؟؟؟؟
من دیدم به دختر با ا ین شرایط یکسان ویزا دادن ، ولی پسر رو ندیدم .
کسی میدونه ؟؟
البته مادرم چند با ر اومده اینجا ، پدر مادر شوهرم همینطور .
نمیدونم این تاثیری داره یا نه به اعتماد شون .
البته دعوت کننده شوهرم هست که کارو قرارداد دایمی داره ،
شما نظرتون چیه؟
سلام
مرسی ثنا جون . ما اگه قرار به اومدن باشه فرانکفورت میاییم . البته یه شهر خیلی نزدیک بهش که احتمالا همون فرانکفورت خونه و مهد بگیریم .
من واقعا متوجه نمیشم مهد بستگی به درامد داره یعنی چی ؟ یعنی هر کی درآمدش بیشتر باشه باید بیشتر پول بده ؟ مثلا دختر من اینجا مهد میره . خصوصیه و از همه هم بدون غذا صبح تا ظهر 220 یورو میگیرند .غذا هم 80 تا . البته اینجا بیشتر مهدهاش خصوصیه .

الناز جون
بله بستگی به فیش حقوقی داره
در امد بالاتر پول بیشتری میگیرن
در امد کمتر پول کمتر و
کسی هم که کار نمیکنه پولی نمیده
فرانکفورت شهر بزرگیه
قیمت خونهاش تقریبا همون چیزی که مامان سام گفت هستش
ما هانوفر هستیم خوب اینجا نسبت به فرانکفورت ارزون تر هست ولی بازم محل به محل قیمتها متفاوت هستش
ثنا جون و مامان سام ممنونم از راهنماییتون خیلی لطف کردین
من مونیخ هستم و تقریبا 1 ساله که اومدم آلمان
نی نی هم ما رو سورپرایز کرد
C&A لباس ها رو دیدم خوب بوده
اما نمی دونستم کالسکه با قیمت مناسب از کجا میشه خرید
هرچی گشته بودم بیشتر فروش آنلاین داشتن

برای لوازم بهداشتی مارک هایی که dm داره خوبه فرقی ندارن با هم؟

Lilypie First Birthday tickers
سلام بچه ها
من میخوام یه سوال بپرسم اگه کسی میدونه جوابمو بده
اگه کسی بیاد با ویزای توریستی و اونجا ازدواج کنه چند سال باید بمونه تو المان و برنگرده؟
ازدواج سوری منظورمه که با پول اینکار رو میکنن
نیلوفر جون اول حاملگیت مبارک
حالا نی نی دخمل یا پسر
من برای دختر خودم همه رو مارک hipp خریدم
ولی به نظر من همشون خوبن penaten هم خوبه
مارک خودdm هم فکر کنم خوب باشه

برای پوشک یا همون پمپرزش من خودم شخصا تا شش ماهگی همون مارک پمپرز رو استفاده کردم برای دخترم بعد شش ماه
مارک رز من baby dream