2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
رکسانا جون پیشنهاد خوبیه ها
کاش می شد
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از دست تو رکسانا خانوم

عزیز اخه بچه های کوچولو رو کجا میشه گذاشت بدون بچه

اخه تو دانی رو کجا میزار ی مگه میخوای بری مرکز خرید قهوه بخوری هههههههههههههههه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام دوستان،
از طرف همکارای شوهرم یه بن از دی ام به ما هدیه داد ن ،
این کارتو چه جوری میشه استفاده کرد؟ میشه سری به سری خرجش کرد؟
چجوری کارتو فعال کنم ؟
خرید کنم بعد کارت بدم به صندوقدار ا سکن کنه مبلغ خرید از کارت خارج میشه؟ همین؟
بیبی جون من پسرمو ختنه نکردم نمی دونم...

رکسانا خدا نکنه... من اومدم آلمان قرار بزاریم همو ببنیم... من بین برلین و هامبورگ در رفت و آمدم. ههه

من امروز اقامت کنیامو هم گرفتم!!!

مدرسه آلمانیها اینجا اینقدر گرون شدهههههههههههههههه!!! پیش دبستانی سپتامبر مینویسیم اسمشو ولی دبستانش خیلیییییییی گرون شده!!!! کاش تا اون موقع برگردیم آلمان!!! بدبخت میشیم وگرنه!! از کنسپتهای مدارس اینجا هم بیزارم فقط میخوام با کنسپت آلمانی بزرگ شه.....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
تالا

شما هر دفعه که از د ام یا هر جایی که بهتون گوت شاین دادن خرید میکنید دم کاسه باید اون کارت رو بدین
از مبلغش کم میشه

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
تو شهر ما جراحها ختنه میکنن

مثلا دکتر ال بزاز

که جراح ارتوپد هم هست این کار رو انجام میده البته تو مطب

من هنوز پسرم رو ختنه نکردم انشالله تابستون که میرم بیمارستان اینکار رو انجام میدم