2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
عشق سبز جان سلام
هامبورگ بودی شما
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم اگه هامبورگی من تو خونه دارم با هم قرار میزاشتیم برات میاوردم
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
مرسی سحر جان
ایندفعه رفتم مغازه ترک ها باید ببینم دارن یا نه

آمیتیس جون
قربونت عزیز لطف داری..
نهایتش پیدا نکردم باید برم مغازه ایرانی ها ببینم دارن
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
فروشگاه هدیه ی گروه سیمیا برای ایرانیان خارج از کشور فعال شد!

کیک های شکلاتی بی بی ،دسته گلهای زیبا و سایر هدایا، سورپرایزهای فوق العاده ای هستند که از این طریق میتونید در مناسبتهای مختلف برای عزیزانتون در ایران ارسال کنید.

www.simiaservice.com/gift
salam roxana jon chera pas adde mano javab nemidi
rasti eshgh sabz jan hamon back pulva joshe shirine man ye baste gereftam 12 ta pakete kocholo toshe kheyliam besarfe ast hamin market haye alman dare nemikhad iranii va tork beri
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام

خوبین؟ 200 سال بود نیمده بودم اینجا.

عشق سبز جوش شیرین میشه Natron همه جا دارن... من خودم همیشه از Kaufland خریدم.

آرد نخودچی ترکها و ایرانیها دارن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من دارم اینجا خل میشم کم کم میخوام برگردم آلمان.... شاید یونی بیایم یه سر... واییییییی دلم برای برلین و هامبورگ تنگ شده... دلم برای محل کارم تنگ شده.. همکارای سابقم دوستام.....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام سلام دوست جونا خوبینن ؟؟؟

پارمیدا جون الهی من بمیرم اینقدر سخت گذشته بهت هر چند میدونم کنیا خیلی جای قشنگیه . داییم رفته بود میگفت همش یادت میکردم که بیایی واسه عکاسی آخه من خوراکم عکس گرفتنه مرض عکس گرفتنو دارم ولی خب تو المان کاهی وقتها حوصلم نمیشه چون چیز خاصی جز توزیبای پاییز و بهار که زیباست میشه عکس گرفت فعلا با این بچمون دستمون گیره.

اینشالا زودی زود بیایین

مامانای المانی تو نینی سایت یه جایی رو قرار بذاریم هممون از هر زطرفی هستیم یه جا بریم بدون بچه هامون خخخخ
حال میده نههه.

.