سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
گفتم اگه هامبورگی من تو خونه دارم با هم قرار میزاشتیم برات میاوردم
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
فروشگاه هدیه ی گروه سیمیا برای ایرانیان خارج از کشور فعال شد!
کیک های شکلاتی بی بی ،دسته گلهای زیبا و سایر هدایا، سورپرایزهای فوق العاده ای هستند که از این طریق میتونید در مناسبتهای مختلف برای عزیزانتون در ایران ارسال کنید.
salam roxana jon chera pas adde mano javab nemidi rasti eshgh sabz jan hamon back pulva joshe shirine man ye baste gereftam 12 ta pakete kocholo toshe kheyliam besarfe ast hamin market haye alman dare nemikhad iranii va tork beri
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
من دارم اینجا خل میشم کم کم میخوام برگردم آلمان.... شاید یونی بیایم یه سر... واییییییی دلم برای برلین و هامبورگ تنگ شده... دلم برای محل کارم تنگ شده.. همکارای سابقم دوستام.....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
پارمیدا جون الهی من بمیرم اینقدر سخت گذشته بهت هر چند میدونم کنیا خیلی جای قشنگیه . داییم رفته بود میگفت همش یادت میکردم که بیایی واسه عکاسی آخه من خوراکم عکس گرفتنه مرض عکس گرفتنو دارم ولی خب تو المان کاهی وقتها حوصلم نمیشه چون چیز خاصی جز توزیبای پاییز و بهار که زیباست میشه عکس گرفت فعلا با این بچمون دستمون گیره.
اینشالا زودی زود بیایین
مامانای المانی تو نینی سایت یه جایی رو قرار بذاریم هممون از هر زطرفی هستیم یه جا بریم بدون بچه هامون خخخخ حال میده نههه.