2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
ممنونم بچه ها...رکساناجون...زهره جون و مهنوش جون....
فعلا که هنوز این همسری اینجانب مدارک را نداده چون منتظر بورسیه است...فعلا فکر نکنم تا قبل از عید کارم درست بشه....این خوبه چون وقت دارم مدرک b1بگیرم.....
زهره جون...من شوهرم در برلین است ولی شاید اگه کار در هایدلبرگ پیدا کرد بره اونجا....فعلا که برلین است...خلاصه اگه کاری چیزی داری بگو...من اگه کارم درست بشه ان شالا بعد از عید احتمالا میام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بودم سلام رکسانا جون خوبی
منم همین جام همین دور و بر ها....
آخ منم دلم برای مامانم.. بابام ..مامانیم.. باباییم... تنگیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده این هــــــــــوا........
اینجا هم خلوت شده هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام بچه ها

رکسانا جون فعلا که داریم زبان میخونیم. ایشالله یکم زبان آلمانی شوهرم بهتر بشه که بتونه با دانشگاه ها مکاتبه کنه .

فاطیما جون شما موسسه گوته میرید؟؟؟؟؟؟ استادتون کیه؟؟؟؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام بچه ها
میشه کمکم کنید؟؟؟؟
خواهرم پارسال با یک نفر که 26 ساله ساکن آلمان هست ازدواج کرده
همسرش اومد ایران وعقد کردن ولی تا حالا که 1.5 سال هست که ازون تاریخ میگذره نتونسته بره آلمان
شوهرش تا حالا نیومده بوده ایران و بعد از عقد وقتی برمیگرده پاسشو میگیرن چون پشت پاسش نوشته بوده که نمیتونه بره ایران
البته اینا رو همسرش میگه میگه با پاس ایرانی اوده بوده و حالا اقامتش دچارر مشکل
با تو دوباره زن شدم.....
سلام بچه ها
میشه کمکم کنید؟؟؟؟
همسرش اومد ایران وعقد کردن ولی تا حالا که 1.5 سال هست که ازون تاریخ میگذره نتونسته بره آلمان
شوهرش تا حالا نیومده بوده ایران و بعد از عقد وقتی برمیگرده پاسشو میگیرن چون پشت پاسش نوشته بوده که نمیتونه بره ایران
با تو دوباره زن شدم.....
سلام بچه ها
میشه کمکم کنید؟؟؟؟
با تو دوباره زن شدم.....
سلام بچه ها
میشه کمکم کنید؟؟؟؟
البته اینا رو همسرش میگه میگه با پاس ایرانی اوده بوده و حالا اقامتش دچارر مشکل شده و تا اونو درست نکنه نمیتونه خواهرم رو ببره
آیا این حرفا واقعیت داره یعنی ایشون 1.5 ساله که بدون اقامت داره اونجا کار و زندگی میکنه؟
الن میخواد کاری کنه که خواهرم با ویزای 3 ماهه توریستی بیاد آلما نا بعد ببینن چی میشه؟
به نظرتون خواهرم اینکارو بکنه؟
تو رو خدا راهنماییم کنین.
همسرش ساکن کارلسروهه است
با تو دوباره زن شدم.....