سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
آمیتیس جان مرسی ولی این که دادی اطلاعات تلفنه من شرکت هایی که خودشون خونه میسازن و کرایه میدن رو میخوام راستی من باهات در مورد چیزی که گفتی موافق نیستم همه اینجاییم که دیده ها و شنیده هامون رو بگیم و از تجربیات و ... هم استفاده کنیم نه اینکه از نظر همدیگه دفاع کنیم و مثال پشت هم بودن ایرانی ها که گفتی تو این مورد صدق نمیکنه رکسا نای عزیزم این سایت ها رو رفتم براش سایت شرکت ها رو میخواستم
عشق سبز جون اگه دقت کنی داخل خود همین سایت اسم شرکتها معلومه . هر خونه ای یه شرکته . بعضیهاشون شماره با سایت شرکتشون داره میذاره میرین توش بعضیها هم ندارن .
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
سلام بچه ها خوبین چه خبرا اومدم حال احوالتون بپرسم خیلی کار دارم وقت نمیکنم زیاد بیام داشتم تو اینترنت میخوندم ببینین هوای خوب بهاری الان چی میخواد بشه اینجا رو بخونین MSN Nachrichten Winter kehrt zurück: Bis zu 10 Grad unter Null
می خواستم لطف کنین یه مترجم خوب تو هامبورگ معرفی کنین. پیش یکیشون قبلا مدارک برای ترجمه بردیم که اصلا توجه نمی کرد چی می خوایم همش می گفت اینو قبول می کنن همینو ببرین. آخرسر هم مشکل داشتیم با مدارک ترجمه شده. این بار میخوام با شناخت جلو برم.