2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489058 بازدید | 6289 پست
تو صفحه های قبل نوشتم isabel جان منم سزارین میخواستم با اص رار فراوان و گریه و شلوغ بازی موفق شدم وگرنه اصل به طبیعی هست اینجا ،،اگه سزارین میخای حسابی شلوغش کن..من بیمارستان barmbek تشکیل پرونده دادم شما کدوم بیمارستان میری ؟ دکترت کیه.اگه دکترت ایرانی باشه shayad وسط بنویسه دوکی من که ننوشت با اینکه ایرانی بود اما من خودم خیلی اصرار کردم
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
میکا جون اصلا هیچی نمیدونم هنوز باید بیام بد دنباله دکتر باشم البته خواهر شوهرم اونجاست و دکترش هم المانیه گفت بیا میبرمت پیشه اون گفت بگی میترسی و نمیتونی قبول میکنه برای سزارین حالا باید برسم اونحا تا ببینم چی میشه راستی چند ساله اونجایی؟
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان گلم سلام
من تصمیم گرفتم که برای آینده بیام آلمان. تو این وضع مملکت دوست دارم بچه ام ایران به دنیا نیاد.همسرم میگه تا کسی اونجا نره من ریسک نمیکنم. منم سعی دارم اول مامانم اینا رو بفرستم که خودشونم برای ادامه تحصیل برادرم خیلی مشتاق هستند.پدر من حدود ١ سال برای تحصیل و کار آلمان بوده( با خانواده و شهر اسن ) الانم زبان آلمانیش خوبه و موقعیت کاریش جوریه که با آلمانی های زیادی در ارتباطه. رزومه ی قوی هم داره. ولی خوب سنش ٥٨ ساله. خواهشا خواهشا خواهشا اگر اطلاعاتی دارین بفرمایید. امیدی به اومدن ما مانم اینا هست یا نه؟ وکیل خوب میشناسید؟ ادامه تحصیل برادرم چی؟
ممنون میشم ...
بازا که در فراق تو چشم امیدوار، چون گوش روزه دار برالله اکبر است
اخییی زیاد دور که نیست دعا کنید من فردا ویزام ۱۰۰ در ۱۰۰ اکی باشه البته زنگ زدن گفتن اکی شده فردا بیا پاسپورتتو بگیر ولی من تا نگیرم خیالم راحت نمیشه دعا کنید فردا شب بیام خبره خوش بدم

اینشالا میگیری عزیزمممم یادت نره وقتی میایی چند روز اول منگی بعد عادت میکنی به ابو هواش دی
موقع اومدن هم حسابییی خودتو بپوشون چون هامبورک خیلی هواش سرده و سوزه. لباس زمستونی ایران بدرد پاییز اینجا میخوره .مخصوصا حامله هم هستی خیلی مواظب خودت باشش عزیزم .
.
چشم رکسانا جون مرسی از راهنماییت میخواستم بگم اگه چیزی لازم دارید که المان یافت نمیشه بگید براتون بیارم البته در ابعاده کوچولو که بشه اورد چون یه چمدون بیشتر نمیارم بقیشو پست میکنم

سلام خانومها یه سوالی داشتم میشه راهنماییم کنید
منو همسرم تصمیم داریم بچه دار بشیم
میخواستم بدونم که
قبل از بارداری چه آزمایشهای لازم و ضروریه که هر مادری باید قبل از بارداری انجام بده