سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
امشب که شب سال نو هست برا همدیگه دعا کنیم بچه ها من امیدوارم که همتون با خانواده هاتون خوب و سالم باشید همیشه و روزهای بی غمی داشته باشید و هر چی دوست دارید تو سال جدید بتونید به دست بیارید برای خودم هم از خدا سلامتی پسرم و شوهرم رو میخوام و اینکه خدا ما رو اینجا تو این غربت دریابه
قربونه خدا برم قربونه اسمشو یگانگیشو مهربونیاش برم منم بلاخره بد از تلاشای زیاد ویزام اکی شد همین یکساعته پیش بهم خبر دادن خدا فقط میدونه چقدرررر خوشحالم خدا به نی نیم رحم کرد شکرت خدا جونم شکرت که عیدیمو بهم دادی
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...
ممنوم همه دوستهای خیلی خوبم........ حالا تا چند هفته بعد از تعطیلات هم صبر می کنم ببینیم چی می شه............ممنونم بابت راهنماییهاتون...حتما پی گیری می کنم..........بازم تشکر...........سال خوبی داشته باشید
سلام دوستان من امروز عضو شدم ، از هامبورگ هستم ، خوشحال میشم که من رو هم دوست خودتون بدونید .
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
دوستای خوبم براتون آرزو میکنم که خدا هر چه زود تر بغل اونایی که منتظر هستن رو پر کنه ، همینطور منو.
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟