2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطیما جان
برای سه نفر نرمال بین70 تا 75 متر کافیه البته بستگی به نقشه خونه و تعداد اتاق هاش داره
اینجا برای یک نفر 43 متر فضا در نظر میگیرن قانونی که با توجه به تعداد نفرات 15 متر اضافه میشه
اجاره ها بستگی به منطقه داره و پول پیش 3 ماه اجاره سرد خونه هست و اگه از خونه های شرکت های تعاونی ( Genussenchaft ) باشه پول پیش بیشتر میدی اجاره یه مقداری کمتر میدی پول مصارف گرمایشی و برق خونه هم که جدای اجاره است که معمولا به مقدار شارژ اون خونه بستگی داره و اضافه مصرف سالیانه محاسبه میشه که اگر مصرف بیشتری داشتی باید پرداخت کنی این اطلاعاتی که من دارم امید وارم کمکت کنه
فاطیما جان اداره اقامت هم به همسر من نگفته بود که باید بیاد و مدرکی بیاره، همسرم خودش رفته بود با مسئول پرونده صحبت کرده بود بهش گفته بود که همه کاراش انجام شده به جز قرارداد خونه، که همون روز همسرم قرارداد همراهش بوده بهشون داده بوده، منظورم اینکه اجباری برای رفتن همسرم نبود! اگه نمی رفت بررسی قرارداد خونه بیشتر طول می کشید.
پس اینکه به همسرت می گن لازم نیست بیاد اصلا چیز عجیبی نیست و کاملا نرماله نگران نباش
حساب بانکی هم الان از شما نمی گیرن ، وقتی که اومدید اینجا و خواستید اقامت 1 ساله بگیرید حساب بانکی ازتون می خوان یا اگه همسرتون کار می کنن فکر می کنم قرارداد کار رو می خوان
در مورد خونه شهر به شهر فرق می کنه چون قیمت ها متفاوته، مثلا مونیخ برای 2 نفر متراژ حداقل 24 متر باید باشه
این هم اداره اقامت بهتون می گه حتما باید از Information بپرسید.
برای زمانش نگران نباش، سفارت ایران هم خیلی دیر مدارک و می فرسته آلمان! برای دوست من تازه 25 روز بعد از مصاحبه مدارکشو فرستاده بودن! و تقریبا 3 ماه شد تا ویزاش اومد

Lilypie First Birthday tickers
سلام یه همه دوستان ساکن آلمان یه مکمل ویتامین خوب که از داروخانه برای بچه دو سال چی یگیرم خوبه راهنمایی کنید
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
ساحل عزیزززززززززززز قدم نورسیده مبارک باشه

اینم هدیه کریسمست

مواظب خودتو دختر گلت باش عزیزممممممم

میبوسمتتتتتتت
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....