2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489046 بازدید | 6289 پست
خوب درسته عزیز ولی اگه سرت رو گرم کنی اینجا انقدر زمان زود میگزه و هفته ها مثل بزق وباد میان و میرن
که یادت نمی افته چند ساله که اینجا هستی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی
بچه ها شوهر من این ماه توی نمایشگاه هانوفر شرکت کرده.غرفه گرفته.اما از لحاظ زبان مشکل داره.میخواستم ببینم چه طوری میتونم یه مترجم پیدا کنم.قرار بود با یکی از همکاراش بیاد،اون زبان بلد بود.اما الان همکارش میگه من نمیتونم بیام.
خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبالش میرویم و وقتی متوقف می ماند به آن لگد میزنیم
زهره جونم و نیلوفر جونم...........خیلیییییییییییییییییییییییی ممنونم بابت راهنماییتون.................... من که فعلا به جز انتظار کار ینمی تونم بکنم...ان شالا که این ویزای طیسم شده بیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم و خیلی ممنونممممممممممممممممممممممم
بچه ها از حال و هوای کریسمس توی آلمان بگید . اگه میتونید عکسم بذارید . خیلی دوست دارم ببینممممممممممم
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام دوست جونا میخواستم بپرسم حراج آلمان شروع شده؟
من یکسری لوازم خونه مثل روتختی و ملافه و ظرف می خوان بخرم به نظرتون کدوم فروشگاه برم .مرسییییییی
خدایا راضیم به رضای تو ای مهربانترین
همیشه تو تمام فروشگاهها حراجی هست
روتختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب من تا حالا ندیدم البته پیش ترکها چرا چیزای قشنگی هم دارن
ملافه
خیلی خوشگل میتونی از karshtat بخری
اگه قیمت مناسب بخوای هم از poco
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سال جدید پیشاپیش مبارک بچه ها

خواهش میکنم فاطیما جون انشالله که درست میشه

مترجم لازم داری با این شماره تماس بگیر من تو اینترنت سرچ کردم میتونی خودتم سرچ کنی بگردی
احتیاج به Dolmetscher دارین این واژه رو سرچ کن

Jalal Rafati Ubersetzungsservice
Bergmannstr.1
30159 Hannover
Telefon: 0511-15473

تا اونجا هم که میدونم ساعتی میگیرن مترجم ها
اما اگر آشنا یاکسی بیاد که زبانش خوب باشه میتونه کمک باشه برای همسرت هیچ کسی آشنا ندارین !!

عسل جان
روتختی و ملافه هم اکثر فروشگاه ها دارن من دیدم از Kaufhoff تا Karstadt تا ...
Gebers داره میتونی ببنی از این آدرسش شعبه نزدیک شما کجاست
اما مدل های قشنگی داره
http://www.gebers.de/4.htm

پارمیدا سلام چطوری خوبی
راستی من دیشب فیلم گلشیفته رو دیدم تو arte جات خالی کردم

فعلا

نیلوفرجون.........یه سوالی داشتم....پس اداره اقامت انجا پول و خانه را تا وقتی ما بیاییم چک نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟بدون مدارک چه طوری می تونن خانه را چک کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شه اگه اطلاعی داری بهم بگی
فاطیما جان ایشالله هرچه زودتر کارت درست بشه و بتونی بری پیش شوهرت . خیلی سخته تنهایی

من فکر میکردم تا الان رفتی ......
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
فاطیما جان ویزایی که ایران میدن، توریستی 3 ماهست، وقتی اومدم آلمان و می خواستم کارت اقامت 1 ساله بگیرم ازم مدرک مالی خواستن
قرارداد خونه رو خودشون بررسی می کنن وقتی که می خوان ویزا بدن، نمی دونم حتما به قراردادها می تونن دسترسی داشته باشن
اما همسر من برای اینکه کارم زودتر انجام بشه، خودش قرارداد خونه رو برد اداره اقامت و داد به خانمی که مسئول رسیدگی به پرونده بود
مدارک دیگه هم همون سند ازدواج و مدرک زبان و شناسنامه و اینا بود که سفارت تو ایران ازم گرفته بود و کلا مدرک خاصی نگرفتن
Lilypie First Birthday tickers