2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
سلام بچه ها خوبید ؟؟؟؟

از فاطیما جون چه خبر؟ کاش بیاد یه خبری از خودش بده ببینم ویزاش جور شد یا نه ؟؟؟؟؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
مهسا
بستگی داره که کجای المان میخوای بری نرمال هوا بد نیست ولی هوای همیشه April بارونی همراه با باد و طوفانه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایرابل
این دلیل نمیشه
باید دلیل قانع کننده داشته باشی
من خودم دیسک گردن دارم و دکترا خودشون گفتن نباید طبیعی زایمان کنی
چون زایمان طبیعی روی مهره های گرن فشار میاره
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
اخه عزیزم من واقعا به همسرم گفتم اگه قرار باشه سزارینم نکنن من کلا نمیام المان من واقعا تو خودم نمیبینم طبیعی زایمان کنم بد هم الان ماهه ۷ هستم نه کلاس امادگی زایمان رفتم نه امادگیشو دارم در کل من چون خانواده همسری همشون اونجان و زایمان داشتن بهم گفتن میتونم سزارین کنم ولی خب مثل ایران نیست که پیش هر دکتری بری بگی سزارین بگه باشه فکر کنم باید شماره چند تا دکترو پیدا کنم تا ایرانم باهاشون مشورت کنم
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

ایزابل
اینجا ایران نیست که شما بتونید از ایران با یک دکتر مستقیم تماس بگیرین و اون جواب شما رو بده
نمیخوام تو دلت رو خالی کنم و نمیخوام الکی بهت بگم تو بیا همر چی بخوای در اختیارت میزارن
اولین کاری که برات اینجا میکنن
فوری مقدمات ازمایشو و کارهای لازمه برات انجام میشه
اون دکتری که تو مطب هست که شما رو زایمان نمیکنه
اون فقط با شما مشاوره میکنه و در زمان بارداری از شما و نی نی مراقبت میکنه
به شما یک کاغذ میده البته در اخر 8 ماهگی
شما هر بیمارستانی که دوست داری و نزدیک محل زندگیت هست میری
و اون کاغذ رو تحویل میدی
اونها بهت یک ترمین میدن
روز ملاقت با دکتر میری اونجا و برای اولین بار میتونی دکتر رو ببینی و سونی و گرافی ازمایش خون و نوار قلب از بچه گرفته میشه
و برات پرونده تشکیل میدن
اون دکتره که مینویسه شما سزارینی هستی یا زایمان طبیعی میتونی بکنی و اگه
این دکتر ایرانی باشه میتونه برات بنویسه که شما باید سزارین بشی

سلام بچه ها .. اینجا داره برف میاد اولین برف امسال هوووراااا ..... ایزابل جان منم اینجا سزارین شدم به خواست خودم البته خیلی خیلی سخت میگیرن من گفتم میترسم دکتر گفت همه میترسن دلیل نمیشه خلاصه اینقدر گریه زاری کردم تا راضی شدن جدی هم گریه میکردما خیلی خیلی از طبیعی میترسیدم حالا شما هم آمدی شلوغش کن وقتی رفتی واسه نوبت ،،البته مراحلش همینه که مامان سام گفت
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
سلام دوست جوناا خوبین ؟؟

ملیکا جون دیروز اولین برف بود ولی کم بود امروزم دومین برف بود که میامدد دی.

مامان سام و سامینا جونم کجایییییییییییییییییییییییی تو اسمونا میگردم نیستی میبینم اینجایی ولی دستم بهت نمیرسه دی.
.
سلام برو بچ چطورین

این دومین برفی که اومد تو هامبورگ دو روز پیش شب اومد اما صبح آب شده بود همش سرد شد
اما الان چه برفی میاد اینجا ساعت
23:47 طرف های شما چی شهر های دیگه !!!!

ملیکا جون چطوری خوبی باران کوشولوت خوبه
نوراااااااااااااا نیستی کیا سر کار نمیری
مثلا ما میخواستیم قرار بذاریم من دلم واسه یه بچه کوشولو لک زدهههههههه

میگم خوبه من هنوز نینی ندارم اما ماشالله مامان های با تجربه زیادن اینجااااااا
سلام به همه

میگم زایمان طبیعی اسمش وحشتناکه فکر نکنم خیلییییییی هم غیرقابل تحمل باشه ...البته من تجربه ندارم اینو کسانی میگن که هم سزارین کردن و هم طبیعی ...هرچند که خودمم طبیعی هستم ...

یه سوال از مامان ها دارم

برای بیمارستان توی ساک خودم چه وسایلی باید بزارم ؟؟؟ چند دست لباس لازمه ؟؟
من با بلوز و شلوار راحتم به نظرتون خوبه ؟؟

یه راهنمایی کلی میخوام
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام سلام ...من برف قبلی را ندیدم چرا آیا ؟؟؟؟
هههههههههه زهره جون کم پیدایی خانومی ؟ مرسی باران هم خوبه ،،سرما خورده دخترکم :(

ساحل جان من دو دست لباس بردم واسه خودم با وسایل شخصی مثل مسواک و بورس و .دمپایی وBH شیردهی و ......واسه نینی لباس نبرده بودم که کاش برده بودم چون تو عکسای روز اول خیلی لباسش بد افتاده بود (لباس بیمارستان)یه سری مدارک هم واسه geburtsurkunde نینی باید ببرین اگه از همون بیمارستان تقاضا میشه مثل personalausweis یا ....
Mutterpass
Personalausweis oder Pass
Krankenversicherungskarte oder Kosten?bernahmeschein der Krankenkasse
Einweisungsschein des Frauenarztes/der Frauen?rztin
:
Familienstammbuch oder beglaubigte Abschrift aus dem Familienbuch oder Heiratsurkunde

نمیدونم بخدا چیکار کنم کم استرس سفرو ویزا دارم این استرس زایمان طبیعی هم باید بکشم نهایتا کاری که از دستم بر بیادو انجام میدم دیگه انقدر کولی بازی در میارم که مجبور شن سزارینم کنن اونا هنوز با ایرانی جماعت در نیفتادن خخخخخخخخخخ مرسی بچه ها از راهنماییاتون
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...