2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
ایزابل جون خوش اومدین ./

کدوم شهر میایین اگه بیایین ؟
برای زایمان هم تا جایی بدونن طبیعی میکنن ولی بنابه شرایط باید دلیل محکمی داشته باشی که سزارینت کنن . من که طبیعی زاییدم خیلی خوب بود و راضی بودم.
در مورد بیمارستان واسه هزینه بستگی داره که شما کی بیمه میشین اینو من نمیدونم بستگی به شرایط شما داره . ؟ اگه بیمه شدین که هزینش مجانیه .

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایزابل جون خوش اومدین ./

کدوم شهر میایین اگه بیایین ؟
برای زایمان هم تا جایی بدونن طبیعی میکنن ولی بنابه شرایط باید دلیل محکمی داشته باشی که سزارینت کنن . من که طبیعی زاییدم خیلی خوب بود و راضی بودم.
در مورد بیمارستان واسه هزینه بستگی داره که شما کی بیمه میشین اینو من نمیدونم بستگی به شرایط شما داره . ؟ اگه بیمه شدین که هزینش مجانیه .
اگه هم بیمه نشدین هزینش سنگینه .

امیدوارم که بقیه اطلاعاتشون در اختیارتون بذارن.
.
مامان دانیال جون اولا بگم پسرت خیلی نازه خدا حفظش کنه اسم پسره منم که ایشالا ۲ ماه دیگه میاد دانیاله مرسی از توضیحاتت عزیزم من هامبورگ میام خواهر شوهرم بهم گفت اگه بگی از زایمان میترسی سزارینت میکنن خیلی خیلی نگران این موضوع هستم چون واقعا وحشت دارم
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

حاضر
خوب کی اینجا مسئلهُ داشته !!!!
من در مورد زایمان تجربه فعلا ندارم اطلاعات مادران محترم بدن
در مورد اینجا اومدن من ازدواج کردم و اومدن مدل های دیگه رو کسایی بگن که جور دیگه اومدن

عشق سبز جون خوشحالم که فعلا دم شون کوتاه کردی امیدوارم این روند سکوت همچنان ادامه پیدا کنه

به به مامی دانیال خوشگلهههههههههههههههههه خدایی پسرت هزار ماشالله نازه دلمون برات تنگ شده بود
پارمیدا جون خوبی
نوراااااااااا ملیکا جون خوبید نیستید اینجا میام نیستین یا هو میام نیستین گریه
ممنون ایزابل جونن شما لطف داریننن . آخی به سلامتیی اینشالا که دوران رو به خوبی سپری کنین .

اینجا هم که بچه های هامبورگی ماشالا زیاد شدن.

در مورد اسم دانیال هم من برا پسرم Danial نوشتم برا خیلیها دانیال رو اینجوری مینویسن Daniel دی

مثلا مامانم که میخواست زایمان کنه با توجه به خاطر خیلی بدی سر زایمان من داشت دلیل محکمی داشت که نشون بده
آخر سر سزارینش کردن .

سزارین دردش طولانیتره ولی طبیعی در جا درد داری بعد اصلا یادت نمیاد چی کشیدی خخخ/
منم از سزارین خیلی میترسممم . دوستم بچه اولش طبیعی بود سر دومش بچش بریج بود نتونست طبیعی بیاره سزارینش کردن میگفت 2ماه خیلی اذیت شد میگفت طبیعیییییییییی صد برابر بهتر بود تا سزارین.
.
زهره خوشبخت باشی.. این شوهرهای خارج نشین رو از کجا گیر میارین ..چرا به من معرفی نکردین گریهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
Isabel joun, inja bime shodan kheili rahate, va hamsaretoun mitune az bimeye khodesh kheili rahat shomaro ham bime kone, hatta interneti ham mishe inkaro kard..negaran nabash...
manam shenidam ke age kasi khodesh kheili be sezarian esrar kone. barash anjaam midan..bayad be doctoret begi ke masalan az bachegi az zayeman mitarsidi va kheili fobie bozorgie barat...ishallah jour beshe azizam:)
دوستای گلم مامان دانیال جون و سارا خانومی عزیز مرسی که راهنماییم کردین خیلی لطف بزرگی کردید راستش من الان ۴ ساله ازدواج کردم شوهرم ویزای داءم المانو داره ولی پاس المانی هنوز نداره بد از ازدواج هم دیگه نرفت المان ینی الان ۴ ساله ایرانه به خاطر همین من دارم با ویزای شنگن میرم المان و میخوام تا رسیدم تقاضای اقامت و این چیزارو بدم بدبختیم اینه که الان ماهه ۷ هستم ینی هفته ۲۷ بارداریمه فکر کنم تا برسم مستقیم از فرودگاه باید برم بزام خخخخخخ ولی شوهرم میگه بیمت میکنن تا برسی حالا اونش زیاد مهم نیست فقط من واقعا فوبیا دارم از زایمان خیلی میترسم خدا کنه سزارینم کنن مامان دانیال جون تورو خدا برا بچت حتما اسفند دود کن خیلی جیگره به امید خدا اومدم المان یه قرار باهات میزارم میام میچلونمش
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده ...

ایزابل
سرارین اختیاری نیست باید دکتر تشخص بده
مگر اینکه دکتر ایرانی پیدا کنی
باید یک دلیل قانع کننده داشته باشی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
سلام سلام دوست جونا

ثنا جون فکر کنم برگشتن هانوفر ولی یه مدتی تو نت پیداش نیست . یا شایدم هنوز ایرانن.

مامان سام سامینا جون خوبی؟؟ چطوری ؟
منم بهش گفتم باید دلیل محکمی داشته باشههه سر خودی نمیدونه انتخاب کنه.

مهسا جون هواش تو عید خوبهه کمی هم سرده .
.