2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489059 بازدید | 6289 پست
مرسی بچه ها اخه مثلا واسه من نزدیک 160 170 هزارتومن اب می خوره خود طرفم گف پست عادی بهش اعتمادی نیست بذار ببینم کسی میاد ایران یا نه اما خب ظاهرا کسی رو پیدا نکرده .DHL هم که کتاب نمی فرسته گویا . شما نشده که مثلا با پست عادی چیزی بفرستید و نرسه؟ (می خوام ببینم ریسکش چقده) گرچه تو ایران فک کنم بازش می کنن (واسه شوهرم یه پاکت از کانادا می یومد معلوم بود اینجا باز کردن)
گلناز جان ....به فرض هم که بازش کنن کتاب که چیز خاصی نیست.... بعید میدونم به دستت نرسه....ولی خب اگه مسافری پیدا بشه که برات بیاره خیلی خیلی بهتره..... هم سریعتر به دستت میرسه هم مطمئن تره....
yesterday you said tomorrow....just do it

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

salam, salam

vaay raftin dom jaye manam khali konin!!!

melodi joon khosh oomadi... che khoob ke iran boodi? khosh gozsht? che joori bood? benataret taghiiri kardeh bood? ...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
گلناز جون به ایران که پست دی اچ ال جدید از آگوست نمی فرستن باید به صورت عادی بفرستی که اونم معلوم نیست برسه یا نه ..من همسرم حدوده یه ماهی میشه یه نامه ای فرستاده هنوز نرسیدههههههههههه
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلام خانم های محترم گل گلاب
با این هوای بی خود سرد کسل کننده چطورید

ساحل جون خوبی !!!! راستی مامانت کی میاد پیشت !!

گلناز جون
ببین کسی از آشناهاتون ایران نمیخواد بره با ایرانی هایی که نزدیکتون هستن بده ببرن برات !!!

به به ملیکا جون خوش گذشت اون شب که گفتی دم رفتی منم هوس کردم بیام اما نشد ههههه

نورا جون من ندیدم اما امروز تمام روز روشن میمونم تو یاهو تا بیایین

مامی دانیال چطوری خوبی

پارمیدا از تهنایی در اومدی یا همسری همچنان در سفر
در مورد ایران هم منم 6 ماه پیش بودم عوض شدن که اگه خیلی وقته نرفتی بله....اما خوب هر کی یه دیدی داره

حاضری خودم رو زدم !!!!
man 4 saale ke naraftam iran

na baba hamchenana soodan tashrif daran!!! baroon oomadeh az oon roostai ke hastn nemitoonan ta shahr bern savar havapeima beshan :)))) ejazeh khordn mashroob hm nadareh, kolan dare behesh bad migzareh :)))) hagheshe!

vali jomeah bilit daran, agar dige baroon nayad mian, khoda bekhad
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بچه ها............سلامممممممممم.......بچه ها لطفا هر کسی می دونه جواب بده ممنون می شم....
من بیشتر از یک ماه پیش برای ویزای پیوست به خانواده اقدام کرده بودم...هفته پیش نامه دادن به همسرم که مدارک ما رسیده ولی هنوز هیچ خبر دیگه ای نشده و انها اعلام نکردن که همسرم برای مصاحبه به اداره اقامت بیاد...می خوام ببینم درخواست رد شده یا هنوز جای امیدی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی بوده با ویزا پیوست به خانواده بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از وقتی نامه به در خانه میاد چند هفته طول می کشه که جواب بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن همسر من برای 3سال ویزای دانشجویی گرفته... یعنی ممکنه به خاطر نوع اقامت و ویزایش ما را رد کنند؟؟؟؟؟؟؟؟ چون خانه اجاره کرده و پول به مقدار مد نظر در حساب داره.......به نطر شما به چه دلیل می تونن ما را رد کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فاطیما جون من اطلاعی ندارم ..

زهره جون مامانم دو روز دیگه وقت سفارت داره امیدوارم کارش درست بشه ...دعوتنامه هم که نرسیده ...حالا کپیش را باید ببره ...هییییییییییییییییییی
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
Fatima joon visa peivast be khanevadeh 3 mah tool mikeshe ta javabesh biad.azizam dar har soorat javab miad ya mosbat ya manfi.. bezar vaghtesh ke beshe miad.

dar mored visa daneshjooii o peivastan be khanevadeh etelaii nadaram