2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490786 بازدید | 6289 پست
سلام
ویولت چون چیزی برای من نیامد ولی عزیزم اونقدر همه چیتو بستی نه اطلاعی میدونم بدم تو مسیج نه اد فریندی هم بسنی که تو لیست سرچ هم بزنیم نیستی خیلی بدهه کهههه. این که نشد فیس بوک خخخخخ .
.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم پارمیدا جون.ولی حیف که ما کریسمس اونجا نیستیم.فعلا نامه ای که فرستادن از آلمان اسم شوهرم فقط توش نوشتن گفتن ما فقط اسم خود شخص رو مینویسیم!ای بابا تا بخوای بیای باید از هفت خوان رد بشی اونم کشوری با شرایط ما!
Chera roxana joen?
Nemidunam vala hame chio azad kardam, dovomin adresi ke dadeh budin faghat mishod abonne besham
Jaie baraye dusti va add nadasht, vali avali dashtesh ke addetun kardam
Alan shoma dustamin, ya inke yeki eshtebahi add kardam va abonne shodam?
Agar tunesti javab bedeh, agar eshtebah shodeh delete konam hi hi hi
Xxxxxxx
سلام،

ماهرخ جونم تبریک میگم 10000 تا! همیشه شاد و سلامت باشین جفتتون. قدمش مبارک.

minaa جون، سال دیگه که هستین کریسمس. فبریه سردترین ماه ساله! تبریک میگم :)) لباس گرم خیلی بیارین.. لباسی که تو ایران بهش میگن گرم نه ها! اونها ماله پاییزه! :)) اونجا هم چیز هایی با قیمت خوب هست میتونین بخرین. شال و اینها کلاه و دستکش گرم، این چرمهای چرم مشهد و اینها بدرد سرما اونجا نمیخورن. کفش زمستونی از اونها که توش پشم هست...البته اینها همش وزن داره! یک دست بیارین اونجا بخرین، هم جنس هم قیمت مناسبتر از ایرانه فکر کنم. جوراب پشمی و ...

برای شوهرت دعوت نامه دانشجویی فرستادن؟ خوب بنام شوهرت میفرستن، اون که اقامت گرفت تو باید بری سفارت در خواست ویزا Familien Zusammen-Führung کنی. همسر من وقتی دانشجو بود چون رشتش جوری بود که به کشور های گرمسیری مربوط میشد، خیلی از دانشجوها آفریقایی و عرب و آمریکای جنوبی بودن که اونها همه برای زن و بچشون هم ویزا گرفته بودن و باهم زندگی میکردن. هیچ کدوم ایرانی نبودن، ولی خوب نپالی و مصری و سودانی و قزاق و هندی و اینها همه با زن و بچشون اومده بودن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ساحل جون اگر بری فرودگاه بدی دست مسافر بهتره، یکی هم بیاد از اونطرف بگیره، بخاطر اینکه ما چند بار دعوت نامه با دی اچ ال فرستادیم ایران، اصلا نرسید، چون تو ایران باز میکنن ببینن چیه، گاهی نمیرسه به دستشون. ولی اگر بخواد برسه یه ۲۰ روزی طول میکشه فکر کنم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مینا جون زنگ بزن سفارت بپرس ازشون. هر سال هم قانون جدید از خودشون در میکنن!

اینقدر از سفارت آلمان تو ایران بدم میاد که خدا میدونه! ایرانیهایی که پشت شیشه نشستن فکر میکنن حالا انگار چه مقام مهمی کسب کردن (اکثرشون)، دور از جون، دور از جون آدم احساس میکنه سگه اینطرف! واقعن برخوردشون خیلی بده، انگار حالا بجز یک کارمند معمولی چه مقام دیگه ای دارن. خوبه رییس جمهور نشدن :)) ولی کارمند های المانیشون خیلی خوبن، سعی کنین برین پیش آلمانیها، البته فکر کنم الان خودشون شماره ای صدا میکنن، یعنی نمیشه انتخاب کرد.... فقط حتمن حتمن با مدارک کامل برین، کامل که باشه هیچی نمیتونن بگن.

درسدن خیلی شهر خوبیه، بنظر من برین اونجا خونه بگیرین. از دانشجوها و افراد آلمانی هم بپرسین که برای شما کجا مناسبتره، کلان آلمان باید بدونی کدوم خیابون برای خارجیها بهتره، مخصوصا شرق. نه اینکه همه نازی باشن و بخوام بترسونمت ها، اصلا اصلا، ولی خوب بالاخره مساله ای هست که باید بدونین. تعداد نازی ها خیلی کمه، ولی بهتره خونتون جایی نباشه که اونها تجمع میکنن. خود آلمانیها هم ازشون متنفرن. آلمان هم کلان چون محیط جوریه که مخصوصا دوران دانشجویی اکثر آخر هفته ها تا دمدمهاای صبح آدم بیرونه، وقتی میای خونه هم باید خیابون امن باشه. داشتن دوچرخه هم خیلی خوبه.... درسدن خوبیش اینه که خیلی توریسته یک حال وهوای خوبی داره و همیشه شاده و پر از آدم و زندگی توش جریان داره. خونه هم خیلی ارزونه. ولی برای دانشجوها بهترینش خوابگاه های دانشجویه، خودشون کلاب دارن، باشگاه ورزش دارن، مبله هستن و خیلی خیلی هم ارزونترن . و مثل سویت هم دارن، یعنی یک حال و یک اتاق خواب و یک آشپزخونه و توالت کوچیک.... رسیدین اونجا باید برین Studenten-Werk، برای خوابگاه ثبت نام کنین.

ولی کلان آلمان خیلی خوبه، عالیه، تصمیم خیلی خیلی درستی گرفتین.... دلم تنگ شده.
وای جدی میگی پارمیدا جون چه بد....بیشتر کشورها پست سفارشی دارن یه دوروزه هم میرسه اما ایران هیچییییییییییییییییییی اه اه

در مورد سفارت ایران توی آلمان هم بگم ...همسری رفته بود برای کارهاش خیلییییی اذیتش کرده بودن البته بار دومش بود که میرفت خلاصه یه دعوایی راه انداخته بود اومده بود کلیییییی اعصابش خورد شده بود.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
پارمیدا جون راست میگه خوابگاه دانشجویی خیلی خوبه و هزینه اش هم خیلی پایین تر است ..ما هم درخواست دادیم البته قبول نکردن چون قرارداد همسرم عوض میشه ...و دیگه دانشجوی دکترا نیست ...ولی خیلی خوبه ...
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .